Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***326***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Imi era dor de voi si drept dovada,sunt in pauza la munca si nu am mancat pana nu am recuperat , sa vad ce mai faceti

inapreda: din toate relatarile, nu mi se pare ca ar fi ceva in neregula cu tine, ci doar ca iti iubesti copilul foarte mult

monvas: succes in tot ce ti-ai propus!

chatonel: vreau si eu sa masor sateliti , e prima mea dragoste electonica, dar din pacate in Romania greu razbati.

Gina: ma bucur pentru tine ca te-ai mai linistit

Am vazut si un Dei-dei dragut foc

Ieri am avut o zi oribila,la munca numai probleme si apoi cand a venit al meu sot cu Lucian sa ma ia, avea buza accidentata si dintele din fata sus rupt A cazut cand a iesit din scara de la soacra-mea si e o treapta foarte mica si doar a trecut de multe ori pe acolo, de ceasul rau Am fost cu el aseara la stomatolog, dar nu l-am gasit, ia curs si sange de la gingie, mie sa nu-i cada. Am vorbit cu mama mai devreme si era mai bine, a mancat, ca dimineata nu a baut decat lapte. Asa de suparati am fost si eu si al meu sot, ne gandim ca mai are o gramada pana schimba dintele si ma gandesc apoi sa nu-i afecteze cresterea celui permanent.

Nu am apucat sa va zic ca de vineri doarme in pat, am strans patutul, s-a obisnuit foarte repede nu am avut probleme, am baiat mare

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Vai, Iuca...tiza mea s-a accidentat destul de urat imi dau seama. Mititica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

off, iuca, simona ce peripetii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

aoleu, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti la toate tufetele!

Anaan, eu asta vreau sa-l iau pentru concediu:
http://www.mothercare.com/Mothercare-M-Bu-Stroller-Lime/dp/B004EYHVCS?ie=UTF8&ref=sr_1_36&sr=1-36&qid=1308826534
Este o tipa pe feisbuk care aduce pe comanda; la pretul de pe site se adauga 20% comisionul ei dar tot nu iesi scump; in perioada asta sint reduceri si la hainutze; arunca o privire, vezi, poate de tenteaza ceva; daca nu, si-ti place doar buggy-ul, il pun pe comanda mea, daca vrei; eu am vazut niste pijamale dragutze si vreau sa i le iau pentru gradi'.
Eu am comandat de la "next"; acum 2 zile mi-a venit comanda; hainutzele sint ok, dragutze si de calitate dar nu sint "wow"; singurul inconvenient e faptul ca toate tricourile ce i le-am comandat pentru 2-3 ani ii sint mari.

Pup.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simona, Iuca

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Iuca, offff, n-am crezut ca a fost asa de grav !Recuperare usoara si fara semne!

Simonapro, accidentatul mic! Sa stii ca eu am avut la 3 ani fracturati 2 incisivi centrali sus + cei 4 de jos (cazut cu gura in caramida ), si nefiind retezati de tot, ca se mai tineau in te miri ce, s-au sudat la loc in cateva luni (timp in care am tinut gura inchisa, dintii stransi), fara urmari asupra formei maxilarului sau a dintilor permanenti. Este prima vacanta la mare pe care mi-o amintesc, cea din anul ala, am fost in Delta si tin minte ca ma terorizau tantarii si ma plictisisem sa mananc doar soldatei mici-mici sau supa cu paiul . Mama zice ca de-aia eu sunt cea mai nevorbareata din familie .
Nu-ti fa griji pt dantura, pupam sa treaca buba si sa fiti bine repede-repejor.

Ina, buggy fix asa avem noi acum, luat din Carrefour anul trecut, si nu-i bun. Spatarul nu numai ca nu se lasa deloc pe spate, dar n-are nicio intaritura, iar spatele copilului sta prea curbat si nesustinut si cand e treaz, daca mai si adoarme, plangi de mila lui. Oricat de frant ar fi fost, Luca n-a reusit niciodata sa atipeasca in el mai mult de 15 min. Si nu stie sa spuna, dar sunt convinsa ca avea si gatul teapan .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Va multumesc mult fetelor, ca sunteti alaturi de mine, aveti grija de ghiocei.
Simonapro sanatate multa micutului si sa speram ca nu va avea urmari
E cumva pe forum cineva din Anglia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ce frumos a explicat Monnvas!

Iuca, pupam manuta Biancai sa nu ramana cu cicatrice!

Annan, asa cum au spus si fetele, buggy-ul ar trebui sa se lase pe spate, macar putin. Noi il folosim la greu. Doar cateva luni cand si-a dat drumul la mers l-a refuzat, dar eu l-am carat constiincioasa peste tot cu mine, iar in timp s-a prins si el ca folosindu-l ajungem mai departe si vedem lucruri mult mai interesante decat daca ne-am invarti tot pe langa bloc. Noi avem niste prieteni care aveau unul din acela ieftin (tot pt concediu il luasera si cantarea mai putin la bagaje in avion) si cand mai mergeam la plimbare prin padure fetita mai adormea in el iar eu de fiecare data imi dadeam fularul jos de la gat sa o leg acolo, ca se balanganea toata, cu spatele curbat si capul cazut inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu ca de obicei tot uit cate ceva. Simo, baiatelul unor prieteni pe la 2 ani a primit o lopatica la locul de joaca fix peste dintii de sus si i s-au retezat in mare parte. Acum la 9 ani, nu se vede nimic in neregula la dintii definitivi.

Mergi la inceput