Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***326***
Raspunsuri - Pagina 12
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
aici sunt, aici sunt
vin cu cafeaua? mai vrea cineva la ora asta?
am o perioada tare aglomerata si nici nu respir asa ca nu am reusit sa mai tin pasul cu voi![]()
am citit pe sarite si acum nu mai retin decat potentiala "betie" a lui chatonel care-i singura si nu are cu cine-si face de cap
(chiar asa: tot respectul pentru domnul motan si ploaia de pupicuri de astazi este pentru el
)
excursionistele vesele cred ca sunt cu burta la soare deja (sau la umbra la ora asta
)
gina - ma bucur tare mult ca lucrurile au intrat pe un fagas bun
la sondaj raspund: da si da -numai ca doar dorinta nu ajunge, din pacate
anaaan- sa stii ca eu una m-am simtit tare usurata cand am auzit de finalizarea mamuthului, parca mi s-a luat o piatra de pe suflet
kea - sa stii ca eu am cules visine din copacul tau asta noapte
(bun si asa prin somn, nuuu?
)
meniul de astazi:
9-Ceai de fructe cu lamaie ; Tartine cu cascaval; Omleta sufleu
11-Fructe asortate
12.30-Ciorbita de legume; Peste cu legume si orez; Rulada cu biscuiti si rahat
16-Cornulete cu gem de visine desigur

la serbare micsu' s-a comportat exemplat: la sceneta cu ridichea uriasa a fost copilul care a spus cel mai tare si fara emotii la microfon poezioara (bine, am inteles doar eu si cu miss-ele despre ce-i borba dar taaare mandra am mai fost) iar la partea cu dansatul aici chiar nu-mi faceam probleme la cat da din funfulet acasa si-si agita poalele 'okitei![]()
acum pentru gradi, 'okita a devenit litera de lege
- fara, nici nu sta la discutii![]()
si... nu mai stiu ce sa mai spun![]()
tufetele mele dragi
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Gianina34 spune:
aaa, mi-am mai adus aminte ceva, legat de "balerine":
acum 2 luni si ceva m-am intalnit cu m-monique si dop-modeala noastra si pot sa spun ca nu arata deloc a bebelake grasun doar ca e ceva mai indesata si atat (si duuuuuulce foc
)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel ia sa fac un apel la BERE RECEEEE :) simply ![]() ![]() bianca ![]() ![]() cine mai vineeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Io ma bag daca ma primiti cu...vin rece!
O bulina mare rosie Motanului si de la mine! Mi se pare super ideea, super experienta tata-fiica, super raminerea ta "la vatra" sa-ti mai vezi si tu de ale tale. Pup familia chatoneasca

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Gina, ma bucur sa te "aud" si ma bucur si mai tare sa vad ca a iesit soarele si pe strada voastra!
Daca nu-i secret, da-mi si mie repede "reteta cefaceminuni dupa 2 ani zbuciumati" ![]()
Te pup si binele sa nu va mai ocoleasca 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Gianina, mai ai cafea? Tocmai terminai de mincat -in pat
- si tare bine mi-ar pica una, nu conteaza ca e rece!
Pupici Micsunicii dansatoare si recitatoare si asteptam si poze! 
A-propos de poze: sa stiti ca n-am ratat nici una, desi am fost in "silenzio stampa".
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
claudela spune:
Buna fetelor!Am trecut si eu sa va salut...![]()
Am si o problema cu asta mica...A luat ceva crocobaur de pe la cresa si mi-a tot tinut-o intr-o raceala si conjunctivita...Treaba e ca ne-am pus semne de intrebare cu conjunctivita ei, si cu tratamentul cu picaturi pe care ni l-au recomandat diversi medici...
Asa ca ieri am ajuns la o doctorita oftalmolog si ne-a spus ca ar avea canalele lacrimale inguste si trebuie largite...
Sunt disperata, incerc sa ajung la alt medic sa vedem si o alta parere. Ideea e ca nu ar fi o interventie grea, doar ca eu sunt panicata...fiind vorba de ochisori...
inapreda spune:
Ilinca, m-am aruncat ca fata mare la maritat, cum s-ar zice! Socrela a plecat luni dimineata la locu-i de bastina -undeva pe linga Satu-Mare- si se intoarce vineri; deci, nu am cum sa vin la Cluj joi pentru ca n-am cu cine-l lasa pe Ian. O sa merg la Cluj, cel mai probabil, simbata dimineata dar cred ca nu-i ok pentru tine 
Imi pare rau daca nu ne putem vedea si nu pot decit sa sper intr-o "intilneala" viitoare 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Multumesc tufetelor care au citit si comentat articolul despre "rasfat"; ma simt mult mai usurata. Ilinca a sintetizat foarte bine si opinia mea: laba trista! ![]()
Am dat peste el pe feisbuc si nu l-as fi deschis in mod normal, citind titlul dar incep sa nu mai judec cind e vorba despre acest subiect. Pe pietonal, in parc, intre prieteni cu copii, lumea, efectiv, ma dispera. Si nu intentionez sa ma auto-izolez doar de gura lumii DAR nu mai stiu cum sa procedez. NU prea stiu ce si cum sa va explic, mai bine va dau niste exemple:
Ex 1: pe pietonal, plin de familii cu copii; sint si terase unde parintii beau cafea, suc, bere vin iar copiii se joaca, alearga etc. Ian -vara fiind- cel mai adesea e imbracat in alb sau culori deschise. Evident ca se pune in fund sa manince inghetata, de exemplu; sau sa scrie cu creta. Se pune pe burta sa observe mai bine o furnica sau o pietricica. Sint copii care vor sa-l imite. Mamicile sint efectiv disperate ca "ce obicei rau are Ian" ca "Ian e rau", ca "Ian nu-i educat" ca eu "sint prea permisiva" sau..."ca nu-mi pasa de copil" 
Ex 2. NICI O mamica nu aduce NEVER EVER o jucarie pentru puradelul din dotare. Noi, de obicei, avem: intotdeauna o masina pe care se da Ian si o stropitoare si, variabil, creta, caiet cu carioci, masinute, etc. Ei bine, Ian nu vrea sa dea si altor copii pentru ca...nu vrea! Eu ii explic DE FIECARE DATA ca frumos este sa impartim ce avem dar nu-l oblig niciodata. Mi-e si greu sa negociez pentru ca nu am cu ce face schimb si merg pe principiul "decit sa plinga al meu, mai bina sa plinga al tau"
. Cretinoidele, nici macar nu se ridica de pe scaun sa-si calmeze copiii, nu, dar concluzioneaza: "Ian e rasfatat", "de ce nu-l dati la gradinita?"; "ar trebui sa socializeze" etc etc 
Ex 3: mergem la celebra "madam Ficatea de Bistrita", dupa ce n-am mai fost 7 luni; am facut programare in timpul programului privat ca sa nu trebuiasca sa asteptam si pentru ca Madama sa fie bine dispusa si sa aiba rabdare sa ma asculte. Cind ajungem, ea consulta un baietzel cu usa deschisa. Cit a durat consultatia, Ian s-a jucat in sala de asteptare si era pu pe shotii non-stop. Cind am intrat si s-a apropiat Ficateaua de el s-a apucat de plins. I-am explicat ca "doamna doctor" numai se uita la picioruse" dar a plins intruna pe durata consultatiei, Apoi, Coco a iesit cu el afara -iar veselia intruchipata!- si eu am ramas sa discut cu ea. M-a luat "de sus" ca "astea sint istericale" ca "clar nu era obosit si nici FRICA de mine nu-i era". Ca "aii nu prea aveti alternativa" dar "acasa cind mai face CRIZE DE ISTERIE sa-l inchideti CU FRUMOSUL intr-o camera si sa-l lasati acolo pina se linisteste singur" 
In fine, mi-a explicat ea o gramada, variatiuni pe aceeasi tema.
Exemple va mai pot da 1001 pentru ca am parte ZILNIC de intimplari din astea "simpatice". Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti? Am gresit eu undeva? Voua vi se pare NORMAL cum procedez?
Ian e un baiat activ, pus mereu pe shotii dar cuminte. Cuminte nu inseamna ca "ma asculta" -nici nu as avea pretentia!- ci ca ma pot intelege cu el. Se joaca si singur acasa -cit timp faca mincare, de ex- se joaca si cu copiii dar numai cu ANUMITI copii: nu conteaza ca sint mai mici sau mai mari, fetite sau baieti dar trebuie musai ca sa fie "liniste si pace" sa..."lase dupa el", el sa fie "sefu'", cum ar veni.
E adevarat "ca-i fac toate mofturile" dar nu mi-e greu si asa mi se pare mie normal: sa am un copil fericit. Oricum nu cere kestii neobisnuite pentru virsta lui. Dar...vai are pempers! Vai are suzeta! Tuluai, si-apoi ce? Vrea in brate! Eu il iau! VAAAAAAAAAAAAAAAAI de mine, ce greseala imensa comit! E mare, trebuie sa mearga pe jos, trebuie sa invete ca in viata nu poti obtine tot, si ce daca-i obosit? E obosit? Mergem acasa. Evident, pe jos si urlind! Mie nu mi se pare normal asa. Dca al meu vrea in brate, il iau si gata. Nici macar nu stiu cum reactioneaza daca nu-l iau pentru ca il iau CIND CERE DE FIECARE DATA! Si, din cauza asta, cica NU SE VA MAI DEZVOLTA ARMONIOS 
GATA! Nu mai zic nimic, numai la cerere ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Inca una si ma duc: am tot citit pe la diverse topicuri si am (re-)descoperit ce frumos scrie si gindeste Pisigri 
Anaan, cu intirziere, te felicit pentru terminarea mamut-ului. Dar, acum, ca esti mai libera, pui niste poze noi cu Dei-Dei? 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Multumesc tufetelor care au citit si comentat articolul despre "rasfat"; ma simt mult mai usurata. Ilinca a sintetizat foarte bine si opinia mea: laba trista! Am dat peste el pe feisbuc si nu l-as fi deschis in mod normal, citind titlul dar incep sa nu mai judec cind e vorba despre acest subiect. Pe pietonal, in parc, intre prieteni cu copii, lumea, efectiv, ma dispera. Si nu intentionez sa ma auto-izolez doar de gura lumii DAR nu mai stiu cum sa procedez. NU prea stiu ce si cum sa va explic, mai bine va dau niste exemple: Ex 1: pe pietonal, plin de familii cu copii; sint si terase unde parintii beau cafea, suc, bere vin iar copiii se joaca, alearga etc. Ian -vara fiind- cel mai adesea e imbracat in alb sau culori deschise. Evident ca se pune in fund sa manince inghetata, de exemplu; sau sa scrie cu creta. Se pune pe burta sa observe mai bine o furnica sau o pietricica. Sint copii care vor sa-l imite. Mamicile sint efectiv disperate ca "ce obicei rau are Ian" ca "Ian e rau", ca "Ian nu-i educat" ca eu "sint prea permisiva" sau..."ca nu-mi pasa de copil" ![]() Ex 2. NICI O mamica nu aduce NEVER EVER o jucarie pentru puradelul din dotare. Noi, de obicei, avem: intotdeauna o masina pe care se da Ian si o stropitoare si, variabil, creta, caiet cu carioci, masinute, etc. Ei bine, Ian nu vrea sa dea si altor copii pentru ca...nu vrea! Eu ii explic DE FIECARE DATA ca frumos este sa impartim ce avem dar nu-l oblig niciodata. Mi-e si greu sa negociez pentru ca nu am cu ce face schimb si merg pe principiul "decit sa plinga al meu, mai bina sa plinga al tau" ![]() Ex 3: mergem la celebra "madam Ficatea de Bistrita", dupa ce n-am mai fost 7 luni; am facut programare in timpul programului privat ca sa nu trebuiasca sa asteptam si pentru ca Madama sa fie bine dispusa si sa aiba rabdare sa ma asculte. Cind ajungem, ea consulta un baietzel cu usa deschisa. Cit a durat consultatia, Ian s-a jucat in sala de asteptare si era pu pe shotii non-stop. Cind am intrat si s-a apropiat Ficateaua de el s-a apucat de plins. I-am explicat ca "doamna doctor" numai se uita la picioruse" dar a plins intruna pe durata consultatiei, Apoi, Coco a iesit cu el afara -iar veselia intruchipata!- si eu am ramas sa discut cu ea. M-a luat "de sus" ca "astea sint istericale" ca "clar nu era obosit si nici FRICA de mine nu-i era". Ca "aii nu prea aveti alternativa" dar "acasa cind mai face CRIZE DE ISTERIE sa-l inchideti CU FRUMOSUL intr-o camera si sa-l lasati acolo pina se linisteste singur" ![]() In fine, mi-a explicat ea o gramada, variatiuni pe aceeasi tema.Exemple va mai pot da 1001 pentru ca am parte ZILNIC de intimplari din astea "simpatice". Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti? Am gresit eu undeva? Voua vi se pare NORMAL cum procedez? Ian e un baiat activ, pus mereu pe shotii dar cuminte. Cuminte nu inseamna ca "ma asculta" -nici nu as avea pretentia!- ci ca ma pot intelege cu el. Se joaca si singur acasa -cit timp faca mincare, de ex- se joaca si cu copiii dar numai cu ANUMITI copii: nu conteaza ca sint mai mici sau mai mari, fetite sau baieti dar trebuie musai ca sa fie "liniste si pace" sa..."lase dupa el", el sa fie "sefu'", cum ar veni. E adevarat "ca-i fac toate mofturile" dar nu mi-e greu si asa mi se pare mie normal: sa am un copil fericit. Oricum nu cere kestii neobisnuite pentru virsta lui. Dar...vai are pempers! Vai are suzeta! Tuluai, si-apoi ce? Vrea in brate! Eu il iau! VAAAAAAAAAAAAAAAAI de mine, ce greseala imensa comit! E mare, trebuie sa mearga pe jos, trebuie sa invete ca in viata nu poti obtine tot, si ce daca-i obosit? E obosit? Mergem acasa. Evident, pe jos si urlind! Mie nu mi se pare normal asa. Dca al meu vrea in brate, il iau si gata. Nici macar nu stiu cum reactioneaza daca nu-l iau pentru ca il iau CIND CERE DE FIECARE DATA! Si, din cauza asta, cica NU SE VA MAI DEZVOLTA ARMONIOS ![]() GATA! Nu mai zic nimic, numai la cerere Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
1. mamele alea au obiceiuri proaste. Vladimir era in balta si toat mamele isi tineau copiii care vroiau sa imite
2. e vorba despre simtul proprietatii
3. Ficateaua e ficatea pana la capat. Vladimir plange de cand intram pe poarta spitalului si cum ii punea centimetrul la cap sa il masoare urla de mama focului. E vesnica frica de doctor....Sa se inchida ea in camera
4. Si Vladimir vrea in brate, si babele vorbesc....cainii latra aparatul merge.
Nu te mai uita in gura lumii. daca voi sunteti fericiti asa cum sunteti inseamna ca ai facut totul bine pana acum!
Fericirea ta nu inseamna multumirea lumii!

Izia, 23 mars 2009