Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***326***
Raspunsuri - Pagina 11
andiaroro spune:
Io zic sa declaram Motanu' CEL MAI CURAJOS TATIC
Sondaj (la noi ar veni pentru no 3
)
El - Da
Eu - Habarnista ca si la ceilalti 2
(traducere: in teorie vroiam copii, dar pana ma decideam 100% cred ca apucam 100...de ani)
De la dr citire: prea riscant pentru mine.
Cl: dilema rezolvata
si "noroc ca" inainte n-am stiut care-i faza.
Sper sa mai apar la ceas de noapte ca acum fugim la gym
Ilina- Ai tinut bine minte io eram paranoica aia cu ferestrele (spaima ferestrarilor)
chatonel spune:
Oooooooooooo, merci, merci, ii transmit motanului, sa aiba de ce se umfla in pene :) (cica motan cu pene, halal, LOL!! ) ![]()
Pina la urma aseara am iesit la o terasa si am mincat, ca la bere chiar ca nu se putea de una singura, daca m-apuca risul ce ma faceam? :))
Miine e sarbatoarea muzicii, iar n-am cu cine iesi... da creca tot ma duc umpic dupa ce termin treaba la servici, ca e numa bine, spre 11 seara, abia ce s-a "incalzit" lumea.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel Oooooooooooo, merci, merci, ii transmit motanului, sa aiba de ce se umfla in pene :) (cica motan cu pene, halal, LOL!! ) Pina la urma aseara am iesit la o terasa si am mincat, ca la bere chiar ca nu se putea de una singura, daca m-apuca risul ce ma faceam? :)) Miine e sarbatoarea muzicii, iar n-am cu cine iesi... da creca tot ma duc umpic dupa ce termin treaba la servici, ca e numa bine, spre 11 seara, abia ce s-a "incalzit" lumea. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Ce viata ai! Genial!
Bravo, felicitari motanului! Foarte curajos din partea lui. Nu am cuvinte...
Cat despre bere, bem noi cu tine!
Anaan spune:
Salutare!
Ina, Ilinca, stabiliti voi datele intalnirii de la Cluj si eu fac toate eforturile sa apar la apel
Ina, am citit articolul:
1. Se refera la copii mai mari decat ai nostri.
2. E de "moda veche", adica, exact ce spunea Bianca, nu tine cont deloc faptul ca rasfatul e o notiune foaaarte relativa si propune o categorisire cam prea rigida si constipata
, pentru gustul meu.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Ce viata ai! Genial! Bravo, felicitari motanului! Foarte curajos din partea lui. Nu am cuvinte... Cat despre bere, bem noi cu tine! |
pai daaaa, de-asta ma si jeluiam aseara, sa am io TIMP, CHEF, SA FIU LIBERA sa ies si sa nu am cu cine, nu e ironia sortii?!
Da lasa ca ies si singura, nu e bai!
NOROK

Kea spune:
Daca e fara alcool, ma inscriu si eu!
Keutu s-a culcat nitel mai devreme, are acum o faza de imi vine sa plec eu in vacanta si sa-l las cu taica-sau.
Vroiam sa mai intreb daca are cineva bucatarie de copii de la Ikea. Ikea ne e noua cam peste mana, in conditiile in care avem multe magazine de mobila si mai mari si mai mici aici in zona, dar ultimele doua dati, Keutu s-a oprit la o camera de copii care avea o bucatarie si un tobogan (asa era corect?) si n-a mai plecat de acolo cel putin o ora. In timpul asta noi am colindat magazinul pe rand. Asa ne-a trecut prin cap ideea ca ar fi fan sa avem asa ceva si acasa, barbatu-meu cica daca ii mai punem si toboganul, putem sa plecam linistiti de acasa ca tot acolo il gasim.
Pe forumurile germane toti zic ca au fost super incantati copiii (majoritatea baieti
), dar eu ma tot scarpin in cap, ca parca mi-e cam scumpa. Desi daca ma gandesc ca se vor juca cu ea 2 copii, parca suna mai rezonabil pretul, numai ca tot atat treb sa scot din buzunar.
Kea spune:
Simply, daca stateai mai aproape te chemam si la cules
, ca e visinul plin, mi se rupe sufletul sa-l vad asa, dar eu n-am ce face cu atatea si nici energie n-am sa culeg si sa le dai cadou. Am chemat neamurile sotului, dar nu se inghesuie nimeni. Si am si o tufa cu coacaze din care se serveste Keutu. Pe astea chiar ca le ignor.
La noi vara cred ca e gata. Ploua de zile in sir, marunt, de dimineata pana seara.
Gina2008 spune:
Hello tufete, tuchicas, doambe, gretzili!
Am revenit si, teoretic, sunt in cea mai buna forma din ultimii doi ani si scapata de probleme. Zic teoretic ca cine stie ce ma mai paste...
Am operat Calinul de polipi, joia trecuta la Grigore Alexandrescu. Am avut niste emotii cat muntele Everest desi e o operatie simpla care dureaza putin. Dar, deh, asa e cu mamele-closhte! Acush e bine, zburda, chiuie si "vorbeste" toata ziulica.
Noi in vacanta, anul asta, mai pe langa casa. Mai precis la Mangalia unde am inchiriat un apartament pentru 10 zile.
Calin a mai slabit. Are 13,2 kg ceea ce mi se pare super putin pentru 98 de centimetri ai lui. Inca nu vorbeste, dar, parca, de la o zi la alta deslusim inca un cuvant sau doua.
Eu si soatza din dotare am reusit sa ne mai calmam putin. Si, pentru prima oara, amandoi depunem eforturi si ne dorim ca treaba sa mearga. Sper sa urmeze si o perioada de respiro pentru mine ca m-au terminat ultimii doi ani. Sa dea naiba! 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Bianca2503 spune:
Neata,
Chatonel, sorry ca nu am venit la "terasa" aseara dar am adormit devreme.
Gina, ma bucur sa te "aud". Bine ca totul merge spre bine!
Lipseste Gianina. Unde o fi?

Izia, 23 mars 2009