Strugurasi de Sept-Oct 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

nici eu nu cred ca am sanse pana la Craciun.
vine al meu la nastere, dar pleaca pan' se fac cele 6 sapt, apoi mai vine de sarbatori...

eheeee, cat mai e

mi s-a facut foame

24+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

apropo de prezenta sotului, raportez o schimbare de principii la noi in familion ... ne gandim sa asiste si sotul totusi la nastere - m-am dat eu grozava si el temator, dar cred ca o sa participe la nasterea bebelinei daca se va putea.

Lori 29+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

fac capitol nou
pun kg .. si merg la dentist da?

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

apropo de poze cu putze... barbatu-miu iese din baie si eu eu i-am facut o poza....cum credeti ca a reactionat?A luat aparatul si l-a spart.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

capitul nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

aoleu racheel, ce pudic e barbatul tau.

24+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

aoleu racheel, ce pudic e barbatul tau.

24+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

am uitat sa zic ca atunci nu eram casatoriti

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 28+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Marryan .. contractiile sunt de 2 feluri..
Cele nedureroase, apar dupa 28 sapr, sunt cele Braxton Hick care ne pregatesc de nastere.. si se contracta tot abdomenul.. simti cum se intareste burtica ca si un bolovan si eu uneori abia respir, depinde unde se intareste ( adik uneori e partea de jos a burtii uneori partea de sub coaste)
Cele dureroase.. sunt ca si durerile menstruale , insa la mine mai puternice si acute, iar burtica se intaraste ca la cele nedureroase.. daca ai din astea sa iti suni medicul..
Preventiv poti lua No spa.. 1-2 pe zi

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

seidana multumesc pentru explicatie, da am si din astea si din alea cum le ziceti voi braxton, deja mia informat medicul si miam facut programare la ea sapt viitoare luni, sper sa fie bine.....Doamne Ajuta

Cea mai fericita mami 28 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput