Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bella, mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de masuri, sunt pe luni: newborn, 0-3 luni, 3-6, 6-9, 9-12, 12-15, 15-18, 18-24.
In principiu masurile s-au cam potrivit. Magazine: GAP, Old Navy, Gymboree, Children's Place, Carter's...cam astea sunt cele de unde cumparam noi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara si de la noi

Noi am fost la eco azi , jr e bine, in grafic, nu statea o clipa abia a reusit dr sa-l masoare
Am luato si pe Rachella cu mine care a ramas muta cand la vazut pe bb , ma strangea atat de tare de mana era mai emotionata ca mine.
Ne-am programat si ptr morfo care va fi la 22 de sapt.

Raniaacelasi carut l-am comdandat si eu tot din Uk sunt mult mai iefitine ca aici, aici sar de 700 de euro
Ieri am umblat toata ziua prin magazine m-am uitat de patut, comodina cu cadita, sterilizator , aparatori ptr patut etc...Am facut calculul si ma luat capuda asta e

noi tot indecisi suntem in privinta numelui,inca n-am gasit numele sa zic wow ,asta e.Nasa jr-ului face misto de mine ca stramb din nas la orice nume mi se propune si ca ar trebui sa-l inventez ca sa-mi placa
Socramiu a intrebato pe Rachella ce nume ai punem lu bb, la care fimea ai raspunde:stai sa-i vad fata si dupa aia o sa ma gandesc la un nume
Toata lumea se asteapta sa-i pun numele socrului, iar eu nu stiu cum sa rezuz politicos fara sa ranesc pe nimeni.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele am venit si eu de la dr un pic cam ingrijorata
mi-a gasit tensiunea 130/80
si ieri la pranz am fost la medicul de familie sa imi ia tensiunea si aveam 110/60
ma bate gandul sa ii iau un tensiometru, daca aveti unul sau recomandari spuneti-mi si mie va rog
maine dimineata vreau sa ma duc sa imi iau sange pentru analize sa vedem cum ies

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

130/80 nu e grav :)
Eu am un tensiometru, pentru ca sarii de 15 in cabinet, dar acasa in general am tensiunea okay.

PS: vreau si eu user/pass pentru poze. Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna dimi!!!
cafeluta pentru doamne
si o zi minunata sa aveti, macar pt ca se apropie week-end-ul!
sunt p-aci, cu ochii pe voi!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Buna dimineata.Astazi vad ca eu sunt cea mai matinala, astfel cafeluta sau ceiutul sunt din partea mea,
Nu am mai reusit sa mai scriu. V-am citit si nu prea reuseam sa raspund.
Astfel sa le urez bun venit noilor fete si felicitari pentru cele care si-au vazut bebelusii la eco.
Am primit si eu rezultatele la dry test si sunt ok. Marti am fost la doctor si am vazut din nou bebeul, care era foarte miscaret.Pe 28 mergem sa fac si triplu testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crynac spune:

buna fetelor...v-am cititdar nu am mai scris nimic.ieri am fost la eco si am aflat ca o sa am un baietel.asa ca ma puteti trece cu un carut albastru.de luniu plec in concediu si ma duc la turci , in Marmaris.am intrebat doctorita si a zis ca e ok.acum sper sa fie totul in regula si sa nu am p[robleme...........

garvi [16] saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

am inceput saptamana 16 !!!!!!!
va pupacesc!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
luny multumim de cafea
azi chiar as avea nevoie de una, dar cu tensiunea mai bine nu
sunt treaza de la 6, ca am fost sa imi iau sange pt analize...5 eprubete..ziceam ca nu se mai termina..si asistenta ma tot intreba daca ma simt bine..
moniqq te tensiometru ai?
pentru parola activeaza PM
andreea_78 felicitari pt rezultat
ane2 ce frumos sa merg cu fetita sa il vada pe bebe din burtica
deja m-am emotionat..ma bucur ca sunteti bine
crynac felicitari pentru caruciorul albastru, sa fie bebe sanatos

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

buna fetelor,

mai e putin si intram in weekend..ce saptamana lunga!

ANdreea 78daca dry testul ti-a iesit ok trebuie sa mai faci si triplu test?

16+
[urlhttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alina&year=2011&month=11&day=30&babycount=1]bebelusul meu[/url]

Mergi la inceput