Prietene la bine si la greu - 124
Raspunsuri - Pagina 16
dankutza spune:
Mai fetelor, pe mine m-a disperat Pinky. Isi baga in nas tot ce gaseste si e mic. A inceput cu o foaie de ceapa zburata de pe masa. A facut-o mica si a bagat-o in nas, de nu stiam ce are. A continuat cu tot felul de scame, bucati mici de biscuiti, etc. Dar, ce naibii, nu baga in nas?
In parc, orice pietricica e buna de bagat in nas. Daca e mai mare o baga in ureche. Nu mai stiu ce sa-i fac sa o dezvat. Tare mi-a frica sa nu ajung pe la urgenta cu cine stie ce in nas. Am grija maxima sa nu gasesca vreun sambure de cireasa. A ajuns chiar sa-si raneasca mucoasa. Plange cand ma vede cu seringa cu ser. ii pun, ca sa-i inmoi ce are pe acolo si apoi ma cinui cu un betisor de ureche/penseta sa scot ce si-a bagat pe acolo.
Mai face vreun fulgusor asa?
In rest e bine. Merge din ce in ce mai bine, dar prefera busilatul si tinutul de perete. A ajuns sa se aplece dupa jucarie si se ridica, adica face genoflexiuni.
Cu ce ii tineti incaltati in casa, ma refer pe gresie? Papucei? Ciorapei?
laurairina13 spune:
Mneata mai la pranz asa
Eu sunt super super incantata, am luat mobila in camera copiilor, un pat mare incorporat intr-o mobila de colt cu muuulte muuulte rafturi si un dulaaaap mare, acum am loc de hainute, de jucarii, de de-toate, plus ca ne-am mutat de aseara in camera lor, eu si cu Amalia, patutul pt bb2 e pe pozitii, pus si tv in camera, deja sunt gata.
Azi am scos cutia cu hainutele de bebelus, ocazie cu care am constatat ca am multe salopete galbene/pantalonasi cu albastru, hainute albe o gramada care merg si pt bb2, dar.....toate, absolut toate body-urile sunt cu roz, macar o bulina/floricica/dunga si tot au un ceva roz pe ele Asta ar fi urgenta pt bb2, ceva costumase de scos pe afara la plimbare, si cred nimicuri gen scutecele, cosmeticale, prosoape, manusi.
Am cam intrat si eu in febra bb2..se strange latul, mai am vreo 10 saptamani si gata suntem si noi..
La nume nu suntem decisi absolut deloc...l-am pus pe al meu sa faca un top 5 al numelor de baieti care ii plac si sa aleg de acolo si eu..Ca mie nici un nume, dar chiar nici un nume de baiat nu imi place in mod deosebit. Top 5 acum e: Vlad, Radu, Stefan, Cosmin si Laurentiu cica. Parca mie mi-ar surade Eric, Eduard...bla bla blaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. iar David iese tot timpul cu maia la joaca iar mami se relaxeaza. |
Ehehe, asta da, trai pe vatrai!! Tare te invidiez+++++++++++, la noi Amalia nu prea mai sta cu tataia, maxim jumate de ora/o ora in care ies pe jos pe langa bloc, si mai ia o gura de aer, timp in care din cate inteleg se moftureste la maxim, numai in brate, numai miorlaiala.
Eu sa o aduc pe mama la noi e imposibil , ea e cardiaca, bolnava, nu ar avea puterea sa o scoata pe afara la plimbare, poate doar cu mancarea sa ma ajute, taicamiu e cu 'capul', asa ca nu pun nici o baza in ajutorul lor..
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Dankutza, ce povestesti tu de Pinky e absolut identic cu ce facea nepoata mea cand era mica, mare grija si la boabele de fasole! Cu nepoata mea au ajuns la urgente la judet ca ii incoltise boaba de fasole in nasuc, ei nu au reusit sa o scoata, nici la spitalul din localitate, tocmai la judetean au fost nevoiti sa mearga..
Dezvat nu stiu sa iti spun, chiar o sa o intreb pe sora mea cum a procedat.
Ai intrat in vacante?? Voi unde fugiti in vacante?
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monica_80 spune:
Buna ziua,
Iesencele, ce ziceti azi de o intalneala, sa vedem si noi burtica de graviduta printre noi? Eu ma gandeam la parcul expozitiei in Copou pe la 5, cine se anunta?
Mami fericita de printesa Mariuta
monica_80 spune:
Licurici felicitari pt mobila, acuma gata, numai bebe sa vina, la termen, sanatos si frumos
Tina am si eu o curiozitate, cum face maimuta?(n-am stiut niciodata)
Monis ma bucur ca ai ajutoare, sper sa reusesti sa recuperezi din odihna
Dana bun venit in tara! ce bine e cu ajutoare, nu? odihna placuta!
Dankutza nu stiu nimic inteligent sa-ti spun despre obiceiul Cezarei, vb si tu cu medicul de familie, poate gasiti impreuna o solutie
Mami fericita de printesa Mariuta
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Licurici cu marea mi-ai facut pofta..acu m-ai facut curioasa cu mobila...ia bata tu niste poze cu camera copiilor.
Monica noi cred ca venim...
Dana dak tot ai ajutoare...ia si te relaxeaza.
Ionela bine ca ai alungat emotiile..si o sa vezi ca o sa fie bine.
Am si eu un pitic mare mare...Andra cand se intalneste cu o persoana straina(care nu a vazut-o de curand)...de sex masculin se ascunde dupa mine, iar dak e in brate isi ascunde fata in umarul meu, dak e vorba de o femeie...doar se uita mai atent..si uneori se retrage. Mai face vre-un fulgusor asa?
Merg sa intind niste rufe..si astept sa vad poze de la Licurici.
Mami fericita de strumfita
dankutza spune:
Mai am o zi de servici. De 2 zile venim si nu facem mai nimic in afara de impachetat. Asa ca de maine intru in vacanta pana pe 29 august.
raluci_b spune:
Saluti,
Monis intreb clar de ambele si zic.
Remus de sambata si-a revenit cu somnul de la 6, insa am trimis sotul din dotare sa incalzeasca repede lapte, a bagat copilul tot si a readormit, si de atunci tot asa o tinem si doarme chiar si pana la 9 jumate. Acum ma tot gandesc la varianta de pastrat peste noapte in termos ceva, intreb si pediatra.
Dana bine ati venit, cu caruciorul am patit-o si noi la fel. Trebuie musai sa ne intalnim.
Licurici ma bucur ca ati procurat mobila, sa o foloseasca picii cu placere, dar ce TV? ai pus la copii TV in camera ?
Andre va pup tare tare
Simina felicitari pt misiunea OLITA, gata vanataile nu ai mai zis, mereu ne lasi cu ochii in soare
Many gata maine decolati, esti gata cu bagajele, ai nevoie de ajutor?
Dankutza nu stiu ce sa zic, dar tare nasol mi se pare, sper sa gasesti raspunsul
tina multumim de vestile despre Ralu
Strumfy si al meu se rusineaza nu neaparat de femei sau de barbati, in general se rusineaza la inceput putin cateva minute si gata, si se mai izmeneste la cei cu ochelari
Cristina ma bucur ca a trecut cu bine nici nu se putea altfel, succes cu alaptarea
Incep si eu cu bagajele, de sambata ne mutam la sibiu, avem mama soacra in tara stam cu ea vreo saptamana jumate, ne pregatim si de nunta mare, ehee, greutati
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 14+cu
laurairina13 spune:
Raluci, tv-ul este pt moi care mai beleste ochii la el seara la culcare, caci si eu mi-am mutat domiciliul in camera lor, dorm cu Amalia in pat, si cat e si bb2 micut tot acolo o sa zac,cum mai cresc, cum vira la dormitorul conjugal, cu tot cu tv dupa mine.
Strumfy, iete pozici cu mobila tarcata si adunata toata in camera cupiilor, ca patutul e alta culoare, mai sunt vreo doua corpuri din mobila veche care nu avem unde sa o pitim prin casa..Eh, mai incolo aranjam mai frumu, acum sunt multumita ca am pat si dulap
Firefly's shop
BLOGUL MEU