Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Diana

vezi ca pe acilea suntem cateva care la ce bunaciuni o sa intinzi pe mese

Dana, drum bun, te asteptam acasa!

Raluci, mai ca m-as arunca si eu in piscina ta, dar ma tem ca scot toata apa din ea la ce proportii am prins in ultimul timp

Monis, io am facut greseala sa o intorc la 2 somnuri pe zi, azi e a treia zi. Dimineata vad ca imi doarme cate o ora jumate, se trezeste aproape de 12. Dupaamiaza e cu maree cantec adormitul, si seara la fel, aseara abia la 22.20 dormea E clar ca nu e solutia revenitul la doua reprize de somn pe zi.. dar ma depaseste comportamentul ei.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Saluti,

DIANA La Multi ani sa fie totul asa cum itit doresti

Dana drum bun, cred ca ai tai sunt in mari pregatiri, copt vinete, ardei, jucariile pt David sunt asezate frumos, ce sa mai primire ca la mama acasa.

Monis imi pare rau ca te imparti in atatea treburi, sper sa reusesti sa le dai de cap. Legat de trezeala de la 6, am zis ca am sa fac umva sa am lapte laindemana sa-i bag direct, si poate mai adoarme dupa

Strumfy la apa de mare este discutabil pt ca nu este statica si deci cu greu poti controla temperatura. Insa acum, dupa tot ce am citi, nu l-as baga pe Remus daca apa indiferent de unde, ar avea sub 29, si la cate mi-a zis profu e destul de naspa.

Fugit la balaceala

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 13+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani,Padi!

La multi ani,Diana!

Sa fiti sanatoase,iubite,fericite si sa aveti parte numai de bucurii din partea copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis draga, nu mi-au taiat teava de internet, insa Vlad a supt toata energia din mine, este in plina perioada de criza, si ta-su este cu crize, de mine ce sa mai zic . Suntem de 2 zile in Buc. dar nu reusesc sa ma adun, nu am finalizat problema gradinita, in 3 zile plecam in vacanta si nu am terminat cumparaturile si tot asa. Sper ca in curand sa ma linistesc, nu mai fac fata psihic. Am reusit sa citesc, mai in diagonala, dar cu scrisul tare greu
Voi cand plecati?
Va pup fara exceptii si va urez un w-e placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi ani Diana!
La multi ani Padi!

Sa traiti sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familii!

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutari de la Cluj,

Va ofer proaspata.

Noi suntem de aseara la Cluj si azi am facut o vizita la Salina de la Turda. A fost foarte frumos, dar putin cam obositor pentru noi, ca am fost tot pe fuga. Andrei a fost foarte incantat, mai ales de plimbarea cu barca.

La multi ani, Diana! Sa traiesti sanatoasa, fericita alaturi de comorile tale.

Ramonika, intr-adevar foarte cocheta Ruxi.

Andrei doarme, sotul sta la bucatarie pe langa mancarea de pe aragaz, si eu ma gandesc sa ma intind putin langa Andrei, ca nu prea nimeresc tastele.( eu acasa am tastatura in FR si aici in EN)

la toata lumea si weekend placut!

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

raluci, ia da si-ncoace niste info, PLIIIIIZZZZ, despre temperatura apei (de pe unde-o fi ea...bazin/mare/etc), pt ca sunt habarnista complet la capitolul asta.
Ceva link-uri, un copy-paste, se poate?

Mami de Timi nazdravan si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Manysi eu care credeam ca sunteti deja in concediu..Sper sa treaca crizele baietilor tai, si sa va relaxati in concediu!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Licu draga mea, pe 22.06 plecam din tara, insa nu am nici chef si nici dispozitie dar incerc sa nu fiu o acritura sa le stric si baietilor vacanta. Am insa o lista mare de nemultumiri si neimpliniri, dar ce sa fac? Imi doream sa rezolv cu gradi pana plecam ca ma apasa tare si mai ales ca toata vara vom fi plecati(imi place teribil sa fac si sa desfac bagaje), am sperat ca pana plecam sa revolv problema rusilor, de joi ma tot incearca, asa cate o picatura dar nimic concret si parca vad ca miercuri navalesc cu toata forta si multe altele. Despre crizele lui Vlad nu stiu ce sa zic, or fi de la canini cu toate ca nu se vede nimic, or fi ca este perioada tavalirilor nu stiu, incerc sa o iau incet cu toate ca simt ca nu mai pot. Despre crizele sotului, nu prea le bag eu in seama cu toate ca uneori simt o nevoie acuta sa-i crap capul, dar ma mut in alta camera si ma linistesc. Si la el sunt generate in mare parte de Vlad. Gata m-am plans.
Vad ca nici voi nu sunteti prea roz, oare asa este per. asta?

NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

buna seara!

vin si eu la "sfarsit de program" sa ii urez Dianei La multi ani ! din toata inima!

si lui Padi de asemenea , impreuna cu scuzele de rigoare pentru intarziere

maine dimi am planuri de H, dar sa vedem cum ne trezim

nb all

Mergi la inceput