Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!
Raspunsuri - Pagina 4
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Multumesc la toate fetele de urari. Camcris ai mai gasit granulele alea daca nu poate ti le trimit eu cand ajung in judet sa pot cumpara. Mihacor ce confirmare draga hai la odisee ca sa am cu cine vorbi sa nu stresez fetele. Gata plec la culcare. Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi. |
nu am gasit dar mai caut...
unde ai fost cazata la sovata? unde ai facut tratament la hotel sau la stat?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui cixinica mihaelafalt felicitari pentru eco, sa stii ca daca se adevereste ce mi-ai urat dau de baut..... si pe bune nu doar virtual.... vedem noi cum facem cu distanta.... sa te auda DD |
Da da te astept, deja poti sa pregatesti bautura dar sa fie fara grade ca altfel imbeti bebelu.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
nu am gasit dar mai caut... unde ai fost cazata la sovata? unde ai facut tratament la hotel sau la stat? www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Camcris a super frumos, am stat o saptamana.
Tratamentul l-am facut la lacul ursu ala de stat, din cate am inteles au foarte multe confirmari de cei de la danubius si alunis nu au, au conditii bune ca sunt noi hotelele dar sa stii ca eu sunt foarte pretentioasa la curatenie si nu am avut ce obiecta.
<La baza veche de tratament lacul ursu am cumparat biletul luni dimineata, sa fii la prima ora acolo ca vine un doctor ginecolog care face consultatii si apoi iti prescrie tratamentul, sa iei toate hartiile cu tine, analize tot ca sta foarte mult si se uita pe ele.
Cazarea am avut la o casa particulara, ne-am simtit foarte bine si nu am cheltuit mult, curatenie, tot nou, curte, internet prin wireles, bucatarie poti sa iti pregatesti ce vrei, oamenii foarte draguti si 60 de ron cazarea, acum cred ca e un pic mai scump ca e vara dar nu cred ca trece de 80 ron.
Daca vrei mai multe detalii intreaba.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
magddalena spune:
buna seara..
mama de cand nu am mai intrat o multime de gravidute..
FELICITARI LA TOATE O SARCINA FRUMOASA SI SANATOASA SA VA BUCURATI DE EA SI SA AVETI BEBE SANATOSI SI LA TERMEN
ce emotii trebuie sa aveti vine o minune mica in viata voastra ma bucur enorm pt voi sa vi se indeplineasca toate visele care le aveti toate sperantele sa devina realitate
le pup si pe restul fetelor luna asta sa fie cat mai multe teste pozitive
pupe mari mari de tot
Mihaelafalt spune:
Camcris sa nu iti iei bilet de la agentie ca erau persoane cu bilet si nu erau multumite, aveau putine proceduri, cazare la hotel de 2 stele, masa proasta, dute pe cont propriu intra pe net si cauta cazare, daca vrei iti dau nr unde am stat eu ca e frumos si nu e nici departe, cam 10 minute de mers pe jos, si procedurile suna la baza si intreaba ce pachete au eu am luat pachet ginecologic cu 15 proceduri parca si sotul reumato 21 de proceduri si mi-a dat si mie de la el.
Pe ce data pleci? Ar fi bine sa fii la ovulatie, eu am mers dupa ovulatie si mi-a zis doctorul ca era bine daca veneam cu o saptamana mai repede, si recomandat este sa faci 14 zile de tratament.
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui magddalena buna seara.. mama de cand nu am mai intrat o multime de gravidute.. FELICITARI LA TOATE O SARCINA FRUMOASA SI SANATOASA SA VA BUCURATI DE EA SI SA AVETI BEBE SANATOSI SI LA TERMEN ce emotii trebuie sa aveti vine o minune mica in viata voastra ma bucur enorm pt voi sa vi se indeplineasca toate visele care le aveti toate sperantele sa devina realitate le pup si pe restul fetelor luna asta sa fie cat mai multe teste pozitive pupe mari mari de tot |
Multumim te asteptam si pe tine la noi.
camcris spune:
Mihaelafalt ai PM multumesc mult de informatii, pai am deja cazare la hotel alunis cu avans deja dat
azi sunt Z1 nu stiu daca este ceva normal dar luna asta ma tinut spottingul 5 zile fetelor este normal asa ceva sa ma tina asa mult spottingul?????????
eu ma gandeam sa fac tratamentul la alunis dar daca tu zici ca-i mai bine la baza de stat a lacului atunci ma duc si acolo, cat ter-a costat tratamentul? pot sa fac tratament in 2 locuri?
sper ca nu te-am zapacit, tu ai auzit ca la hotel alunis nu au dat rezultate tratamentele ginecologice???
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui camcris Mihaelafalt ai PM multumesc mult de informatii, pai am deja cazare la hotel alunis cu avans deja dat azi sunt Z1 nu stiu daca este ceva normal dar luna asta ma tinut spottingul 5 zile fetelor este normal asa ceva sa ma tina asa mult spottingul????????? eu ma gandeam sa fac tratamentul la alunis dar daca tu zici ca-i mai bine la baza de stat a lacului atunci ma duc si acolo, cat ter-a costat tratamentul? pot sa fac tratament in 2 locuri? sper ca nu te-am zapacit, tu ai auzit ca la hotel alunis nu au dat rezultate tratamentele ginecologice??? www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Nu ca nu au dat rezultate dar namolul care se foloseste in baza veche nu e acelasi cu cel de la alunis, intreaba un pic la receptie cat costa tot pachetul si ce proceduri fac. Am inteles ca alunisul e mai curat, sper sa nimeriti o camera renovata, ca sunt si de 2 stele si 3.
Daca stati la hotel si nu aveti mancare in pret incearca sa iti mai iei ceva de acasa daca ai frigider ca ti se face o foame dupa tratament si mancarea e cam scumpisoara acolo.Noi mai mergeam in peny market e la intrare in sovata si faceam cumparaturi.
Lasa ca sigur vii cu bebel de acolo daca nu sa nu iti pierzi speranta ca nu tot timpul se intampla in prima luna.
Eu si acum ma intreb ce m-a ajutat pe mine, rugaciunile de la un preot de aici de la biserica, sovata, tratamentul naturist, maca pentru sot nu stiu, dar sigur asa a vrut DD.
kitty-27 spune:
miky eu am mancat paine graham...
7+
viitoare fericita de 2 dragalase
sa ne tina doamne-doamne sanatosi