Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!
Raspunsuri - Pagina 19
Monique77 spune:
s-acum dragele mele ma bag la somn
si se pare ca mai vorbim si maine
ca si-a dat seama de niste lucruri dar deocamdata e pedepsit
prea face ce vrea...
pup fetele 

ankcta spune:
Katy nu cred ca merge faza cu lumanarele. Nici chiar asa. Pai atunci , sigur se va repeta si va trebui sa-l ierte iar si iar.....
La mine cel mai bine merge cu sfidarea
Ma rog la DD sa ma abtin, nu scot niciun cuvant, dar stau cu degetele in urechi, k altfel nu as rezista. Bineinteles k el nu vede, la noi cearta se petrece cu un perete despartitor intre noi
, fiecare cu camera lui
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
App de faza ca nu ar vrea copil.......intr-o seara al meu, dupa ce bause si el ceva vin, berea e interzisa, imi spune ca el ce o sa se faca cand vine bb. K el tb sa-si pregateasca o camera sus, k nu suporta galagia, k eu sa nu-l neglijez.......... sa nu-l iubesc doar pe bb, sa mai trec si pe la el......
Rezolvarea: sa cumparam doua fluiere cu sunete distincte, unul el si unul bb, k eu sa ajung si la el dak fluiera , k poate are si el nevoie de ceva si nu-l aud de atata preocupare pt bb 

Pai mi-a pikt fata , asta vrea sau nu un copil?!
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Moni noapte buna si linistita, nu ceda!
Nu uita ca lupul isi schimba doar parul ..... 
Ancuta , in curand 
magddalena spune:
buna dimineata haideti la
un weekend frumos va doresc
aa apropo dde certuri ce sa mai zic eu ca dupa a doua sarcina pierduta sotul nici nu vroia sa ma mai atinga???ca era inspaimantat
probabil sunt niste copii dar se dau ei la brazda..
eu sunt sigura ca am ramas insarcinata prea ma dor ovarele de cateva zile e ciudat nu am patit asa niciodata si sunt balonata
ma testez la sfarsitul lunii deci mai am de asteptat..

pup o zi faina
magddalena spune:
nu e nimeni pe aici eu sunt singura matinala sotul mi-a plecat la munca iar toata ziua singura

de mihaela nu mai stiti nimic?sper sa fie bine
EllaR spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumim de cafea!
Sunt fffff trista 

pentru Elenush si sper pentru Miha macar sa mai fie ceva sansa sa fie totul bine.
Nu mai am cuvinte. Sentimentele la asa ceva nu se mai pot exprima.
Moni fi tare si nu te lasa. Tine-l la respect o perioada ca trebuie sa ajunga sa inteleaga ce are alaturi de el.
Va pup fetelor pe toate si sper sa mai curga vesti bune, astea care au fost de curand au fost foarte rele.
EllaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magddalena buna dimineata haideti la un weekend frumos va doresc aa apropo dde certuri ce sa mai zic eu ca dupa a doua sarcina pierduta sotul nici nu vroia sa ma mai atinga???ca era inspaimantat probabil sunt niste copii dar se dau ei la brazda.. ![]() eu sunt sigura ca am ramas insarcinata prea ma dor ovarele de cateva zile e ciudat nu am patit asa niciodata si sunt balonata ma testez la sfarsitul lunii deci mai am de asteptat.. ![]() ![]() pup o zi faina |
Sper sa fii gravi!
lorena_86 spune:
neatza fetelor
moni si eu m-am certat aseara cu al meu
stiti la ce ora a venit? la 11 noaptea
si cand a venit ii era foame
i-am zis sa manance pe unde a fost ca eu nu ii dau dar in final mi-a fost mila de el si i-am pus masa
apoi credeam si eu ca se prinde ca trebuie sa si facem ceva, ca na....
si el se pune la calculator, si dai "feisbuicela" nu gluma
asa m-am enervat si i-am zis ca ma culc la care el ma intreaba ca daca sa vina sa ma pupe de noapte buna
m-au apucat niste nervi

pe la ora 1 noaptea a stins calculatorul si a venit si el in pat
a vazut ca nu dorm si a inceput cu ale lui
ca ce am? ce nu imi convine.....bla bla bla
i-am zis sa ma lasa in pace si i-am intors spatele
pe la 2 noaptea el inca nu dormea si nici eu si iar ma intreaba ca ce s-a intamlat si atunci i-am spus ca nu o sa facem niciodata copii daca stam tot timpul pe facebook si bem bere cu prietenii
si el atunci s-a desteptat...."hoooooo deci putem sa trecem la treaba" 
deci fetelor habar nu avea ca mie imi trecuse cm de vreo cateva zile

si hop ca ii venise chef, era ca mieluselul pe langa mine, dragalasenii
atunci m-au apucat iar niste nervi, pai bine ma la ora 2 noaptea ti-a venit si tie chef de 

pana la urma am cedat dar nu am avut nici un chef
apoi azi dimineata la ora 6 era echipat s-a dus sa alerge

am ramas masca, dupa nici 3 ore de somn el s-a dus sa alerge in parc
e nebun
cica asa a simtit el nevoia, iar eu dormeam de rupeam
si la 8 a plecat la serviciu ca desi e bugetar si are salariul de mizerie face la ore suplimentare cu gramada
astia`s bartatii

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
dreambaby spune:
Buna fetelor
. Ce faceti? Eu in sfarsit m-am apucat de analize inainte de a ne apuca de bebe. Si ieri am luat o parte din analize, iar valoarea TSH era marita si incercuita. Medicul mi-a spus sa imi fac repede programare la endocrinolog si sa ma duc cu analizele. Dar azi nu am gasit pe nicaieri loc
. Voi aveti idee ce inseamna asta? Daca se poate corecta? Mi-e si rusine sa il sun pe doctor azi sa il stresez eu cu intrebarile mele... Sunt tare nelinistita in dimineata asta... Va pup