Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Bella felicitari pentru putulica !!!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Camcris pai atunci luna asta sa fie a ta! Nasa unei verisoare, trecuta de 30 ani, disperata pe vremea aceea (anii '90) , si- a luat bilet de tratament la Sovata, hotarata sa se intoarca cu bb la purtator. Ajunsa acolo , din prima zi a mers la dr pt consult si sa stabileasca schema de tratament, dr ii spune ca-i pare rau dar nu poate face nik pt k este insarcinata..... asa ca poate si u ajungi deja cu bb la purtator acolo

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Nico ai vazut ca DD nu v-a lasat! pe toti 3 si sa aveti multa , multa putere si sa vb si cand va veti pregati sa intrati la scoala!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Kity felicitari!!!!!!!! Doi!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Doamne elenush

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Offff Miha poate k va fi bine pana la urma. Ne rugam pt samburelul tau, sa supravietuiasca 9 luni in burtica si apoi sa fie sanatos!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor eu cred ca in curand ma retrag de pe forum
pentru ca nu o sa mai am cu cine face copii
voi divorta

nu am cum sa stau cu un om care nu depune nici un efort pentru bebe
eu m-am dus, m-am cracanat, m-am traumatizat
iar pentru el e un super efort sa evite bautura (asa de 2 ori pe saptamana cum bea el) si tigarile sa le rareasca

e un efort supranatural pt el...
asta e...

nici macar nu intelege
de 3 zile ne certam in continuu

ieri credeam ca am clarificat insa..astazi ..si=-a luat o bere ca e inceput de weekend..
parca ma sfideaza....

si nu i-as zice insa are si astenoteratospermie
deci trebuie sa aiba grija

offffffffff
asta e

in plus ma doare f tare pe stanga, mai ales cand ma enervez si mi-e frica sa nu fi facut vrfeo extrauterina sau altceva..din cauza nervilor in exces

e prea mult si a fost prea mult zilele astea

nu suntem pe aceeasi lungime de unda

am vrut sa va anunt
poate am sa mai intru sa va mai citsc...ca-mi sunteti dragi

pupicei multi si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Moni imi pare rau ca treci prin asa ceva....dar sunt sigura ca majoritatea au trecut prin etape similare
Eu la un moment dat am plecat de acasa, motivul cam acelasi, dar intr-un alt stil. Incepuse sa vina de la munca si doar baga capul pe usa si zicea....vezi k sunt la x sau nush unde. Venea apoi tarziu si eu eram aproape adormita si nu aveam niciun chef de jap jap si incepea sa-mi scoata ochii... certuri , reprosuri
Asta este firea lor, marea majoritate. Parerea mea , mai bine il sfidezi, il va durea f mult, poate la inceput va face exces, dar curand va renunta, mai mult ca sigur. Spune-i daca deschide subiectul de bb ca nu mai este nevoie, k te protejezi....sau diverse alte chestii. Cred ca barbatii sunt tot niste copii care daca ai gresit si le-ai interzis ceva exact acel lucru il vor face
si te astept la barfa, eu gata o sa va stresez zilnic

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna fetelor...eu am fost la munci pana acuma...
lore te rog sa ii trasmiti la miha ca suntem langa ea si eu ma rog la DD sa iasa cu bine din asta...
eu sunt mai bine ,nu ma mai doare spatele de loc,in schimb arsurile persista...
moni ,draga mea eu saptamana trecuta am avut scandal cu al meu de era sa il parasesc si ma rugam sa nu fiu gravida,ca nu as fi avut cum sa ma descurc fara el...
acum suntem mega fericiti si mai ales ca sunt gravida...
capul sus moni,lasa sa vezi ca toate au sa treaca...

Sa dea DD sa fie si sa stea acolo cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, hai ca bag si eu divortul

ce au frate astia, parca s-au vorbit
si eu sunt suparata ca si al meu e plecat acum la "o bere" si parca vad ca vine iar ametit acasa
si m-am certat rau cu el la telefon si ma asteptam sa vina mai repede dar inca nu a ajuns de la 6 de cand e plecat

fetelor, eu am mucusul specific ovulatiei.... si sunt ziua 5-7 nici nu stiu cum sa numerotez
oare sa ovulez asa devreme
dar cu cine sa fac jap jap daca al meu e plecat

fetelor, tot noi tragem greul, lor putin le pasa

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput