Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!
Raspunsuri - Pagina 12
lucianamoga spune:
Cixinica imi pare rau pentru Zi 2 , sper sa fie ultima pentru cel putin urmatoarele 9 luni
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenusht fetele mele dragi... ieri am fost internata la Polizu pentru chiuretaj.L-am rugat pe doctor sa mai faca o ecografie ca sa fim siguri ca chiar nu se mai poate face nimic! Dar din pacate asa a fost! Sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani! In prealabil mai facusem si alte ecografii ca sa fiu sigura! Suntem terminati! Chiuretajul a fost groaznic de dureros, am simtit tot ce facea acolo si plangeam in timpul interventiei si doctorul imi zicea sa nu mai plang ca plangeam cu spasme si ma miscam...A fost dureros fizic dar psihic si mai rau! Pe burtica, nu stiu cum si de ce, dar am o pata rosie ca o vanataie de unde a fost bebe...probabil ca harjait prin interior de a iesit semn pe exterior! Ma intreb cu ce am gresit eu Doamne sa trec prin asa ceva? Ce nu am facut cum trebuia?De ce eu?Erau atatea fete cu pierderi de sarcina acolo, unele erau la a2 sau a 3 pierdere... Pentru mine nu era o consolare! Am vazut atata durere acolo. ma simt asa de goala, de singura! Simt ca mi-am dezamagit sotul, ca m-am dezamagit pe mine!Ideea e ca nu am avut nici un soimptom, ba chiar ma dureau sanii si erau f umflati! Inainte de a ma chiureta si asistenta imi cauta vena pentru anestezie, am inceput sa sangerez...dar rau...curgea mult!deci daca nu mergeam de bunavoie, ajungeam la urgenta si era mai rau!Imi pare rau ca v-am intristat fetelor, imi pare rau ca nu voi fi mamica in ianuarie! paote totusi Dumnezeu imi indeplineste visul de a avea un bebe vara, asa cum mi-am dorit eu!Dar cu ce pret!O sa ma investighez sa vad daca chiar a fost vreo problema de la mine saupur si simplu nu a fost sa fie! ma intorc la aspirante! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
imi pare rau si sunt alaturi de tine ,stiu ca nu este usor si nu iti pot spune ca o sa treaca ...de trecut nu trece niciodata ,tot timpul o sa te intrebi "de ce eu?" dar durerea se mai estompeaza si este datoria noastra sa fim puternice pentru sotii nostri si pentru copii nostri .Te pup si suntem aici pentru tine.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
cixinica spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Cixinica imi pare rau pentru Zi 2 , sper sa fie ultima pentru cel putin urmatoarele 9 luni Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
luciana asta imi doresc si eu pentru noi toate
sophia_m spune:
neata fetele..
nu va lasam asa usor, venim sa va mai administram niste virtuali sa se lipeasca barza de voi
elenusht, inca o data imi pare foarte rau si nu trebuie sa simti ca ti-ai dezamagit sotul si pe nimeni, nu e vina ta
cu putere si incredere o sa o luati de la capat
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
4+
SS-Tzuky spune:
citat din mesajul lui elenusht fetele mele dragi... ieri am fost internata la Polizu pentru chiuretaj.L-am rugat pe doctor sa mai faca o ecografie ca sa fim siguri ca chiar nu se mai poate face nimic! Dar din pacate asa a fost! Sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani! In prealabil mai facusem si alte ecografii ca sa fiu sigura! Suntem terminati! Chiuretajul a fost groaznic de dureros, am simtit tot ce facea acolo si plangeam in timpul interventiei si doctorul imi zicea sa nu mai plang ca plangeam cu spasme si ma miscam...A fost dureros fizic dar psihic si mai rau! Pe burtica, nu stiu cum si de ce, dar am o pata rosie ca o vanataie de unde a fost bebe...probabil ca harjait prin interior de a iesit semn pe exterior! Ma intreb cu ce am gresit eu Doamne sa trec prin asa ceva? Ce nu am facut cum trebuia?De ce eu?Erau atatea fete cu pierderi de sarcina acolo, unele erau la a2 sau a 3 pierdere... Pentru mine nu era o consolare! Am vazut atata durere acolo. ma simt asa de goala, de singura! Simt ca mi-am dezamagit sotul, ca m-am dezamagit pe mine!Ideea e ca nu am avut nici un soimptom, ba chiar ma dureau sanii si erau f umflati! Inainte de a ma chiureta si asistenta imi cauta vena pentru anestezie, am inceput sa sangerez...dar rau...curgea mult!deci daca nu mergeam de bunavoie, ajungeam la urgenta si era mai rau!Imi pare rau ca v-am intristat fetelor, imi pare rau ca nu voi fi mamica in ianuarie! paote totusi Dumnezeu imi indeplineste visul de a avea un bebe vara, asa cum mi-am dorit eu!Dar cu ce pret!O sa ma investighez sa vad daca chiar a fost vreo problema de la mine saupur si simplu nu a fost sa fie! ma intorc la aspirante! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
Elenush, imi pare tare rau ca s-a intimplat nenorocirea
Eu am trecut prin asta de doua ori si vreau sa spun ca nu e normal sa iti apara pete rosii pe abdomen. Nu inteleg de ce nu ti-a facut anestezie totala !!! Eu am avut anestezie totala ambele dati si apoi, in jumatate de ora eram ok, beam cafea pe terasa, ca dusesem dorul cafelei pe perioada sarcinilor
Nu sta, suna medicul de familie si cere sa iti prescrie o cura de 10 zile antibiotic, ca sa fii ferita de vreo eventuala infectie.
Mai mult ca sigur a fost un defect cromozomial si de aceea s-a oprit din evolutie. Se intimpla foarte des, din pacate, fiind un proces extrem de complicat...
Hai, capul sus si ai grija de tine, sigur o sa fie bine data viitoare!
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cixinica
luciana asta imi doresc si eu pentru noi toate |
SS-Tzuky spune:
A! Si nu trebuie sa gindesti asa, ca ti-ai dezamagit sotul sau pe tine insati...Gindeste-te cite multe alte lucruri ne reusesc din prima incercare?!
Cel mai important este ca poti ramine insarcinata natural - este un mare plus, si dovada ca o sa ai in viitor o sarcina ca la carte si un bebe sanatos.
alina_loca spune:
Buna dimineata fetelor.
Elenush sunt socata, nu inteleg de ce s-a intamplat asta. Oricum timpul va trece si va trece putin cate putin si durerea din suflet.
Trebuie s-o iei de la capat, cu orice pret, pana la urma vei reusi, noi toate vom reusi rand pe rand....
Trebuie sa vezi care a fost cauza, sa vb cu medicul.
Poate, SIGUR, data viitoare va fi bine. Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu, El ne va ajuta si ne va indruma pasii spre fericire.
Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
lorena_86 spune:
neatza fetelor
din pacate ziua incepe numai cu vesti triste
elenush trebuie sa fii tare, multa putere iti doresc si tie si la sot
si dupa imediat sa-ti faci analizele pt trombofilie, miha e valabil si pt tine, stii ca eu ti-am mai zis dupa ce am aflat ca ai mai pierdut o sarcina
fetelor nici eu nu am o veste prea buna, mi-a dat miha mesaj, de aseara e la urgenta, sangereaza, sarcina nu se vede la eco si asteapta rezultatul la beta
trebuie sa fim alaturi de fere, de amandoua
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
lorena_86 spune:
tzuky, te
tu cum mai esti?
ai aflat cauza? cand incerci iar?
o sa fac o remarca si sper din tot sufletul meu sa nu te superi pe mine dar stiu ca tu esti o fata buna care a suferit enorm si cu siguranta nu vrei sa mai vezi si pe altcineva ca trece prin ce am trecut noi
elenush, te rog din suflet, ca sa excluzi, stiu ca e scump dar nu mai incerca sa ramai gravida pana nu iti faci analizele de trombofilie
crede-ma pe cuvand ca am jurat ca o sa sfatuiesc pe toata lumea sa faca asta sa nu treaca prin ce am trecut eu
tzuki, stiu ca sunt dese intalnite si defectele genetice dar, mult mai des din pacate sunt problemele de coagulare, de asta sper sa ma ierti ca te-am contrazis
stiu ca tie ti-au iesit negative dar multe multe femei care au sarcini incetate in evolutie am probleme de coagulare
inca o data te rog nu te supara pe mine ca am facut o astfel de remarca, crede-ma nu am facut-o ca sa te contrazis pe tine ci doar sa nu mai treaca nimeni prin astfel de durere ca stiu cat te marcheaza si te macina pe interior
elenush, miha, nici nu stiti cat de mult sufar alaturi de voi, parca as fi eu acum 2 ani
fetelor, exact acum doi ani eu eram cu sangerari si dadeam numai peste dr incompetenti care imi ziceau ca am extrauterina, ce durere in suflet, mare
cum a zis si anca, durerea cu timpul de mai duce dar nu dispare niciodata si o sa ai momente camd o sa te umfli de plans
eu tot timpul calculez cat ar fi avut bebelasi mei daca nu ii pierdeam, cand merg cu prietena in parc cu bebe ei nu ma pot gandi decat ca acum imi plimbam si eu puisorul prin parc si ma bucuram de el daca nu aveam nenorocita asta de boala
fetelor, viata e cuda dar trebuie sa luptam, mai ales pt un bebelusi
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen