Mamici inimoase de Constanta***152***
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Azi sunt +Sf.Petru si Pavel
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
lulu77 spune:
LA MULTI ANI tuturor sfintilor de azi.
Mneatza,
ce vreme...si asa imi faceam sperante ca iese soarele si in zona noastra dupa ziua de ieri
Miha, cum esti?
cris, viseaza ca poate cine stie...vine si limuzina mult visata cu soferul direct la volan
georgipuia spune:
Neata fetele...
Si eu ma gandeam la Miha, dar nu indraznesc sa o sun.
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt daramata de somn... si tinand cont de faptul ca aseara am adormit pe la 22 si azi ne-am trezit la 7... ar fi cazul sa ma simt mai ok, nu? O fi de la vreme?
Azi e si ziua lu mami meu... le-am spus la copii sa o sune si ei de la tara... Diseara ar trebui sa dau o fuga si pe la ea, desi am musafiri anuntati.
Va pup si revin mai tarziu...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
vladis spune:
LA MULTI ANI FERICITI, PAUL-MIHAI! Miha, sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si la cat mai multe progrese! e sarbatoare mare azi la voi, parca si sotul e Paul, nu? sa fiti fericiti! cum te mai simti, zi-ne ceva.
La multi ani tuturor sarbatoritilormari si mici
(e si ziua sefului, sa vedem ce ne da macar drumu' mai devreme )
lulu, sanatate tatalui si recuperare rapida! e ok daca-i internat la chirurgie plastica, chiar sunt o echipa profi, arsurile is tare pacatoase, chiar daca nu au intindere mare, se pot infecta usor neingrijite corespunzator.
vine ploaia?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis (e si ziua sefului, sa vedem ce ne da macar drumu' mai devreme ) mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
sa o crezi tu
Multam, sper sa fie ok, el zice ca sunt super doctorii.acum am vb cu el, il tin toata saptamana, nici cand de externare. l-au alsat cu rana deschisa, fara pansament cateva ore.
georgipuia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lulu77
sa o crezi tu |
Subscriu... mai bine va da o praji (din punctul lui de vedere) decat sa va dea drumul...
Am avut si eu o arsura pe antebrat, destul de adanca si m-am tratat acasa cu o crema care nu se mai gaseste din pacate... totul bio.. de fapt faceam parte din nr ala de persoane pe care s-a experimentat crema, necesar pentru aprobarea ei As fi recomandat-o la toata lumea, dar nu stiu daca se mai produce, nici nu mai stiu cum se numea...
georgipuia spune:
Iata despre ce este vorba... Cremele Comag. Dr. biolog Marioara Godeanu, director al Institutului de Ecologie Aplicata din Bucuresti
www.formula-as.ro/1999/352/medicina-naturista-25/medicina-naturista-422" target="_blank">ARTICOL pentru cine vrea sa se mai documenteze. Eu le recomand pentru ca m-am vindecat relativ repede, fara nici un fel de dureri de genul celor care apar cand se intinde coaja si se crapa (de fapt secretul era tocmai ca mentinand crema pe rana nu permiti sa se formeze coaja) si fara cicatricea inestetica specifica unei arsuri adanci (cicatrice provocata tocmai de coaja aceea care se formeaza deasupra). Suna miraculos, dar nu am nici un interes personal sa-i fac reclama. Chiar din suflet va povestesc.
lulu77 spune:
geo, cu siguranta crema o fi ok, dar ...ptr arsuri minore, la tata...este de domeniul fantasticului as zice, chiar daca nu mare ca si suprafata, destul de adanca si nasol.face tratament cu antibiotice, pansat de 3 ori/zi, deci nu de tratat acasa.
happymumy spune:
Neata!
Iar am ramas in urma, deci... La Multi ani Vladimir! Sa-ti traiasca puiul Cornelia, si scuze de intirziere!
La multi ani si puiutului tau Miha!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Lulu, sanatate multa tatalui tau!
Mery, ma bucur sa aud de progresele voastre.Sunteti pe drumul cel bun, va tinem pumnii!
Miha, ce ai facut la dr? Dar atunci la gineco, nu ti-a dat nici un tratament, sau ce ti-a zis?
Crix, cum e la servici? Se vede ca nu mai timp .
Mie mi-a recomandat dr ginecolog aspenter, si nu prea stiu ce sa cred, cit e de ok in sarcina. Voi ati luat sau ati auzit de asa ceva?
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 6+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
georgipuia spune:
Miha... azi aveti sarbatoriti??? Super... sper sa te simti bine. Sa-ti traiasca baietii, sa aibe grija de tine si sa te bucuri de ei.