Mamici inimoase de Constanta***152***
Raspunsuri - Pagina 13
Cornelia spune:
Kim, daca tot esti pe faza, vreau si eu o recomandare pt. un dermatolog.
Pup fetele! Scuzati viteza.
vladis spune:
cornelia, la dr. Tudor Georgeta ai fost? biosan, tel. 0241632655, vizavi Sp. judetean.
ramasesem datoare cu nr. tel de la CJAS 0241545573, int. 115 pt laboratoare.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
cris_82 spune:
in sfarsit 5 min libere
miha din pacate,asta e socoetatea in care traim..plina de conceptii inca invechite si rautacioase.II spuneam intr-o seara sotului ca vor trebui sa treaca alte 4 generatii ca sa inceapa sa se schimbe mentalitatea de acuma
lulu am fost si am facut cunostinta un pic pe acolo,dar abea din toamna incepem. O sa dau eu o fuga zilele astea ca sa am si eu habar la ce educatoare sunte,cand incepe anul gradinacesc si ce trebuie sa cumpar
happymumy inseaman ca ai avut candva acele infectii dar acum e ok
georgi musai trebuie sa te rupi putin de ici..putin de colo si sa mergi la oftalmolog.Ar putea sa nu fie ceva forate grav,dar e mai bine sa preintampini
cornelia Dr. Popescu Nelu,tel : 0740 466 764.Lucreaza in Iowemedul de langa Kaufland.Ce ti-am dat eu e numarul lui personal.
Mirunel terorista
BAZAR
simonapro spune:
Buna, fetele!
Imi puteti recomanda un stomatolog bun pentru copii, cu preturi nu prea piperate. Am fost asa de suparati, Lucian a cazut aseara si si-a spart dintele din fata de sus Si ia curs mult sange de la radacina, azi era un pic mai bine, incepuse sa mai manance, dar era bine daca il vedea si un stomatolog, asa trebuie sa ajung si cu Sebi.
Miha: imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, eu ma confrunt zilnic cu o gramada de oameni si ma minunuz tot timpul cata rautate poate exista
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
kim222 spune:
Cornelia dermatolog pediatru? Cica exista unul ff bun de care nu stie lumea..dar am uitat cum il cheama...la policlinica CFR..parca. Poaleinbrau ??? stai sa vad pe net
daca vrei dermatolog adult..depinde de problema/..dermatologia in C-ta este la nivel empiric..totul este mai mult ghiceala..tatonari..etc
kim222 spune:
C.M.I. Dermatovenerologie dr. Tudorel Poalelungi
Telefon: 0741152742 Adresa: str. B.P. Hasdeu, nr.104, BL. H5, Sc.B, Parter
asta este!!..stiam eu ceva cu Poale
Leditia spune:
Vai Miha,acum am citit..Doamne ce lume cretina,ce femeie needucata!!!!!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.