Mamici inimoase de Constanta***152***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
Luca da ordine si mama e nu ca asculta, ba chiar executa

bun asa,bunica de asta,vor toti copiii...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Lulu,ce bunica cool aveti.
Noi suntem pe acasa,copilul doarme momentan,nimic nou sub soare.Multumesc de intrebare.
Avem oarece probleme de multicel asa,nu mai sta la nimic si m-a umplut de vanatai pe picioare zbatandu-se si ma afecteaza tare mult,ma mai incearca asa cateodata un pui de depresie,dar nu am timp de asta..Plus programul asta care parca ne tine prizonieri in propria casa si propria viata..In fine,is multe,dar nu vreau sa dezvolt si nici sa para ca ma plang..Mergem inainte,ca inapoi nu avem cum :))
Va pup si va doresc o zi minunata.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Ledi

bunica cool, pe nervi parintilor, noroc ca nu sta non stop cu el, doar vizite de week-end, si dupa alea tot facem reeducare cu Luca, ca la bunica am incercat un curs de reeducare, da' nu se prinde
da ce sa fac, e mama mea si o iubesc asa cum este....alta nu am
ea mereu imi zice: lasa ca te vad eu pe tine cand o sa fi bunica...eu sper sa ajung acolo

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Sunt si eu prin preajma, tin mai greu pasul cu voi.

Miha: multi ani ani fericiti inainte!

Vladis: succes Mirunei, sa fie asa cum isi doreste!

Chisturi am avut si eu acum cativa ani, din fericire au trecut cu tratament, la fel ma speriase doctorul cu operatia.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

Ce faceti fetelor?Sectoriciu-mi doarme si e o asa liniste .
Azi am programare la asigurari sa vedem si in cat timp e gata masina...de abea astept sa scap odata de grija asa.
In sfarsit am vazut si ceva pozici,miha ma bucur ca nu le-ai pus pe FB

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

neataaaaaaaaaaa

In sfarsit am vazut si ceva pozici,miha ma bucur ca nu le-ai pus pe FB

'neata...le-am pus si pe FB,dar am zis hai sa le pun si aici....

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

ieri am realizat pt a nu stiu cata oara,ca traim intr-o societate infecta,plina de rautate...
eram pe plaja cu dandusa si copiii nostrii,langa noi o bunica la vreo 60 de ani,cu 2 nepoti,unul cam de varsta lui Mihaita....nepoteii faceau un sant la vreo 2 metrii de apa,Mihaita,se duce si pune piciorul in acel santulet,eu il vad si ma ridic deja,ca sa nu le strice joaca copiilor...pana sa ajung langa el,ce credeti ca face bunica copiilor,care era la un pas de Mihai...se duce la Mihai,il ia de ureche si-i spune ca-i obraznic si needucat....mai fetelor am zis ca vad negru in fata ochilor,in secunda urmatoare eram langa ea si cand i-am dat una(urata reactie am avut),am zis ca-i zboara palaria de pe cap...andreea mea,zicea ca am dezechilibrat-o putin,iar dandusa,imi zice,ma bagam,doar daca te dobora(o situatie de rasu'plansu')
am intrebat-o cu ce drept se atinge de copilul meu,a zis pai daca e obraznic si needucat,sa-l educ,ca sa nu il mai ea de ureche...
i-am zis femeie,de la o posta se vede ca acest copil are o problema si ca ceea ce face nu face din lipsa de educatie sau rautate...stiti care a fost raspunsul ei?tine-l izolat,nu-l scoate in societate!!!

fetelor,am zis ca innebunesc...de cand avem probleme cu Mihaita,de 5 ani jumate,n-am patit asa ceva....cata rautate ne inconjoara la tot pasul!

off,gata m-am descarcat!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

mi-am baut cafeau,apropo voi vreti?
daca da,luati...

ma duc sa ma pregatesc,trebuie sa plec cu Andreea,sa facem ultimele cumparaturi pt drum...apa,mancare,rontaiala pe drum...

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

miha, imi pare rau dar, din pacate astia sunt oamenii, unii oameni, lipsiti de compasiune, bun simt, respect, de orice urma de omenie

cris, ai dus-o terorista la gradi sau incepeti in toamna?

de azi de la pranz merg la o conferinta, zile full pana duminica inclusiv, asa ca o sa fiu disparuta, mai arunc eu cate un ochii cand voi avea pauze(sper).

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batmanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

eu ma laudam ieri ca aterizez pe plaja, dar nu s-a intamplat, deja se innorase prin zona mea crepusculara, si asa ca m-am refugiat in casa, si am trimis baietii in parc(asa zic ei ).

eu cu melisa putem confirma ca au fost in parc,luca i-a dat voie melisei in leaganul in care se dadea el, mie m-ia trebuit putin timp sa-mi dau seama ca-i luca.
ieri am fost la plaja ,a fost prima data anul asta cand a intrat si melisa in apa ,denis daca s-ar pute ar sta numai in apa.
miha persoana care trebuia sa fie educata era bunicuta.
am vazut poze frumoase cu copii superbi.
toate fetele.

Mergi la inceput