Trimite un pomelnic acum

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Eu inca mai cred ca exista niste explicatii satisfacatoare (abia acum un sfert de ora am vazut subiectele iilenei de la Anunturi).
Daca nu exista explicatii satisfactoare, nu, nu mai stau.

Mergi la inceput

da, am ratat-o.

edit
E posibila vreo vraja dintr-aia de-a ta, ceva?

Mergi la inceput

Dap, am inteles.
In fine, eu am deschis subiect la Anunturi si chiar sper ca exista explicatii satisfacatoare si ca e o neintelegere la mijloc. Daca nu, asta e...

Dar, Ileana, mai fa ceva cu surubelnita aia, nu se poate sa nu-ti reuseasca. CRed ca e ceva simplu care iti scapa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ia uite unde faceti voi "bisericuta"!
Am intrat aici pt. ca am vazut flori de sanziene in piata si cum nu prea le stiu semnificatia am dorit sa vad ce este pe aici.
Peste cine dau la SC,!
Mi-au dat lacrimile ca la pomenire cand am vazut ca sunteti gand la gand cu mine care ma tot intreb unde mai sunt o serie din user-ii cu care "combateam" pe aici dar mai ales "sarea si piperul":Guestus si Xeno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dar lasand "bascalia" pe moment,(cei necrestini intrati pe stand by!),de ce credeti ca trebuie sa dam pomelnice,adica de ce sa facem pomeniri pt. mortii nostri?
Primul raspuns il dau eu:CA SA NU II UITAM!
Ce frumos suna in obiceiurile noastre romanesti:MOSII;acestia sunt randuiti pt. fiecare anotimp.Adica bine este sa ne pomenim mortii in fiecare anotimp,deh, neam de agricultori!

Cum credeti ca este cel mai potrivit mod de a face acest lucru?
Raspuns:LA MORMANT CU FLORI,LUMINA SI GANDURI INDREPTATE CATRE EI.

Pomelnicul presupune si adaugarea unui ritual religios care sa intareasca relatia noastra cu spiritele celor pomeniti dar si ca sa intarim legatura NOASTRA cu Divinitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nytro3 spune:

Mare ti-e gradina, Doamne!

Mergi la inceput