Pufi de ian-feb 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
blue_flower spune:
Nu pot sa am tupeul sa incerc cu bona, pt ca asa a fost intelegerea de la inceput, de cand eram gravi, cu sotul, ca cedam confortul nostru psihic si fizic in favoarea copilului, ca Dani este mai bine ingrijit de bunici, si mai iubit, decat de o femeie straina.
Mama a iesit la pensie anticipat pt ca sa vina sa stea cu Dani. Si a stat 5 luni, din oct pana in feb, fara intrerupere, decat 2 sapt de craciun, apoi iar a venit pana in aprilie, cand a zis si ea ca vrea acasa 2 sapt. Si atunci a venit soacra.
Nu zic nimic, pt ca nici sotul meu nu zice nimic. El tace si zice ca totul e minunat si ca nu se intampla nimic si ca de ce fac eu "scandal". Eu consider ca nu fac scandal, nu am ridicat tonul una la alta niciodata. Nu sunt genul sa ma cert pe fata. Io plang in masina ca proasta si cel mult urlu la sot, care ma intelege, ma asculta si stie ca imi trece. Nici nu ma baga in seama.
Avea Dani 3 luni cand a zis ea ca sotul e la femei, in loc de la pescuit.
Am deschis o singura data subiectul, dupa ce am inceput eu serviciul, anul trecut prin iulie- august, nu mai stiu exact, cand s-a lasat cu bocete din partea ei, ca nu e angajata mea si ca nu am dreptul sa o intreb nimic. Apoi a discutat cu fi-su, seara, in curte, si i-a zis ca sa nu am tupeul sa o intreb nimic, ca stie ea ce face.
Si de atunci nu i-am mai zis nimic. Bine, ca nici nu a mai stat mult cu Dani....dar....nu pot sa zic, e mama lui, o iubeste si e perfecta pe el (pt sot). Io cine sunt sa ii scot in evidenta numai alea care nu imi convin mie? Uneori ma gandesc ca poate sunt eu deplasata....uneori ma gandesc ca am dreptate....uof.
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny BF hai ca asta-i buna... cum adica sa nu ai tupeul sa intrebi ce face copilul cat sta cu ea? E normala femeia asta? ... iarta-ma... inteleg ca nu s-a gandit la ciresele din pom... poate nu a dus-o capul, dar sa nu ai voie sa intrebi de copilul tau mi se pare strigator la cer. M-am enervat eu de pe margine... Dar sotul tau banuiesc ca cunoaste situatia... el nu are nimic de spus?... sau faptul ca va face un "favor" stand cu copilul nu va dreptul sa va impuneti punctul de vedere? Inca o data, iarta-ma.. da chiar am ramas cu gura cascata. Poate nu e cea mai buna atitudine, poate ar trebui sa te linistesti (daca poti) si probabil ca la rece judeci altfel lucrurile dar pe moment n-ai cum sa nu te enervezi. Vorbiti cu ea .Mamica fericita de Mara si de David |
Nu se poate vorbi cu ea. Incepe sa planga si zice ca pleaca.
Si, daca e sa imi vad interesul, nu am cu cine sa il las pe Dani acum, daca ea se supara si pleaca, desi...la nevoie, as gasi pe cineva imediat, ca asa sunt eu, rezolv ce am de rezolvat. Inclusiv as negocia cu sefii sa lucrez de acasa cateva luni.
blue_flower spune:
Eu stiu ca relatia soacra-nora nu e niciodata super rozalie, dar ma gandesc ca nici maica-mea nu e perfecta, iar sotul nu ii zice niciodata nimic, o suporta asa cum e, (desi mama e zana pe langa soacra
) ....
Oricum, nu credeam ca trebuie sa ma prefac ca nu am copil in timpul zilei, ca nu stiu ce face....
Cand e mama aici, sun de 5 ori, ea ma suna, mi-l da pe Dani la telefon, imi zice acum iesim, acum mancam, acum doarme, imi da sms-uri, e o alta relatie, desi repet, nimeni nu e perfect, nici macar eu sau maica-mea, dar ea macar incearca sa se integreze, sa ne faca viata mai usoara, radem, jucam scrabble seara, face campionate de darts cu sotul
.....
O vreau pe mama 

(mama care are o super vacanta in SUA, de 2 luni, si io stau si ma bocesc pe aici) 

evyme spune:
Revin abia acum, ca aseara am stat sa googalesc pt concediu... Vom pleca pana la urma pe 23 august (sa prindem ziua sotului in deplasare- el e pe 24 nascut), noi trei si sora mea cu sotul ei, posibil sa mai vina inca o familie, vedem. Sper sa nu avem surprize neplacute ca anul trecut... Dece stiu ca tu ai fost la vecinii bulgari, ce fel de bani trebuie sa am la mine si daca mai stii cat costa vinieta la ei 
Acum despre Sebi... Ruxita se minuna de capacitatea lor de intelegere si zicea ceva de 50 cuvinte. Eu cred ca intelege mai multe. Sebi spre exemplu face cam 85% din ce ii zic (hai la baie cu mami ca sa faca pipi, hai sa ne spalam, du-te in dormitor ca vin si eu cu papica, adu-mi mingea din dormitor, du-te la tati in bucatarie, arunca hartia/pampersul la gunoi, cauta canuta ta cu apa si bea apica din ea daca-ti este sete etc). Plus asocieri de tot felul... Cum aude telefonul meu ca suna se duce si-l ia (chiar si din alte camere) si mi-l aduce si mi-l pune la ureche. Ieri batea soacr-mea niste snitele; a deschis usile de la un dulap si a scos de acolo alt ciocan pt carne si i l-a intins. Daca scot sacul de gunoi din cos el ia repede un alt sac (le stie locul), il falfaie nitel (ca sa-l desfaca la gura) si-l aseaza frumos in cos, inclusiv il indoaie peste marginile cosului. Cand ii zic ca-i pregatesc papica invariabil imi aduce blenderul (chiar daca eu nu-l folosesc decat la fructe, a facut el asocierea asta ca blenderul=papa). Noi bem apa plata din bidoane de 11 litri, la care avem atasata o pompa si ne punem in sticlute de 1 litru ca sa bem, ieri tocmai terminase cumnatul de baut din sticluta, i-a luat sticla din mana, s-a dus cu ea in bucatarie si a pus sticluta la pompa... Vroiam intr-o seara sa-mi fac baie si i-am zis sotului sa-i distraga atentia ca sa pot iesi din camera fara sa ma vada (daca ma vede ca plec din camera fara el se pune pe plans); a inceput instantaneu sa planga si s-a lipit de picioarele mele
.
Altceva despre el nu stiu ce sa zic...
Alearga toata ziua (indiferent daca e in casa sau afara), ne imita in tot ce facem, stie sa faca pa, bravo, sa dea pupic si noroc. Ii place foarte mult sa se joace cu shape sorter-ul (nimereste din prima cercul si triunghiul, dar la patrat se cam incurca si pentru ca este dificil de bagat prin forma, ca altfel stie unde-i este locul, dar il pune mereu pe muchie si nu intra prin gaura
si se enerveaza si tranteste cu el).
Doarme toata noaptea cate 10-11 ore, foarte rar, cand este cald in camera se mai trezeste pe la 5-6 pentru o gura de apa, ii dau biberonul in mana si eu ma culc; el bea din bibe, apoi adoarme cu el in brate... Mai doarme peste zi 1,5-3 ore, de obicei intr-un singur somn in intervalul 12-15. Daca se intampla sa se trezeasca devreme dimineata (adica pe la 8-9) baga doua ture de somn a 1,5 ore fiecare... Afara iesim mai mult seara, pentru ca daca se trezeste pe la 10-10.30 pana-i dau sa manance, pana ne imbracam trece de 11.00 si deja e foarte cald
Stie sa desfaca fermoare, capse si arici, asa ca daca vreau sa stea imbracat/incaltat trebuie sa-i dau haine/incaltaminte cu nasturi/sireturi; pampersul il lipesc cu scoci pana la spate ca sa nu si-l poata da jos
La capitolul vorbit inca sta prost (mama, tata, baba, papa, apa, aide si cam atat)
O mare realizare pentru mine este ca mananca cirese si capsuni, asa ca-i dau de doua ori pe zi (blenduite ca altfel sunt cah)...
Nu mai stiu...
Cat am mesterit eu la mesajul asta a adormit
asa ca fug si eu acum sa fac papa...
Sper sa mai intru diseara, vedem
O zi excelenta sa aveti!
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai
Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!
Ruxita spune:
BF, stad asa de pe margine si analizand la rece... cred ca exagerari sunt de ambele parti... si mai ales conteaza tonul cu care intrebi, tonul cu care ti se raspunde, felul in care pui intrebarea, pe care ea o poate interpreta ca suspiciune din partea ta ca ea nu ar avea grija calumea de copil...acum daca o intrebi la fiecare pas ce face copilul, sigur o va deranja aspectul, s-ar putea crede persecutata...
cu mama ta e altfel, pentru ca intre voi exista increderea... in timp ce intre tine si soacra-ta nu exista niciun fundament... o relatie cu o soacra se construieste in timp... zic eu care n-am soacra ![]()
stiu ca oamenii in varsta au niste nevoi speciale, apreciere, respect deosebit, atentie, grija... au nevoia de a impartasi experiente...
bine, ea nu s-a gandit ca tu ai fi vrut acele cirese, s-ar fi gandit ca poate nici nu va intereseaza acele amarate de cirese, vorba ta aveti kile de cirese in frigider... tu in schimb te-ai gandit sa-i arati recunostinta pentru faptul ca sta cu copilul tau? mici gesturi care sa o flateze (un parfum, o pereche de pantofi, un abonament la masaj sau vizite la medici asa de control sa vedem cum stam cu toate alea...)
Pana la un punct trebuie sa accepti omul asa cum e el, tu avand termenul de comparatie, mama ta, nu o poti accepta pentru ca nu e ca mama ta... poate asa e mama lui si la varsta ei nu se mai poate schimba, nu da raportul! dar o poti ruga sa-ti povesteasca cum a decurs ziua (seara cand stati relaxate in curte) si eu chiar cred ca iti va povesti (am fost in parc, Dani nu prea a vrut sa doarma, dar pana la urma am reusit, mi-a fost mai greu sa-l hranesc, dar l-am pacalit in cele din urma)...
Tu gresesti facand comparatie intre cele doua si 2) nefacand eforturi deosebite pt a-i intra in gratii (sa te accepte ca fiica a ei, poate o fi prea mult pentru ea, dar incercarea vina n-are).
O vei contraria foarte, daca in loc de reprosuri si un nou scandal, ii vei face un cadou simbolic sau ceva mai consistent (o rochie de vara de ex. pe masura si pe gustul ei)...
Ce experta si rotunda ma dau... fetelor, zau n-am nicio vina, cu prima mea soacra am avut o relatie perfecta chiar si dupa divort (femeie simpla, fara pretentii), iar pe cea de-a doua nici n-am apucat-o...
nora da, e mai frumoasa, mai tanara, mai desteapta decat soacra si tocmai de aceea ar trebui sa cedeze mai mult... sa o respecte si sa o considere parte importanta in familie.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui evyme Revin abia acum, ca aseara am stat sa googalesc pt concediu... Vom pleca pana la urma pe 23 august (sa prindem ziua sotului in deplasare- el e pe 24 nascut), noi trei si sora mea cu sotul ei, posibil sa mai vina inca o familie, vedem. Sper sa nu avem surprize neplacute ca anul trecut... Dece stiu ca tu ai fost la vecinii bulgari, ce fel de bani trebuie sa am la mine si daca mai stii cat costa vinieta la ei ![]() Acum despre Sebi... Ruxita se minuna de capacitatea lor de intelegere si zicea ceva de 50 cuvinte. Eu cred ca intelege mai multe. Sebi spre exemplu face cam 85% din ce ii zic (hai la baie cu mami ca sa faca pipi, hai sa ne spalam, du-te in dormitor ca vin si eu cu papica, adu-mi mingea din dormitor, du-te la tati in bucatarie, arunca hartia/pampersul la gunoi, cauta canuta ta cu apa si bea apica din ea daca-ti este sete etc). Plus asocieri de tot felul... Cum aude telefonul meu ca suna se duce si-l ia (chiar si din alte camere) si mi-l aduce si mi-l pune la ureche. Ieri batea soacr-mea niste snitele; a deschis usile de la un dulap si a scos de acolo alt ciocan pt carne si i l-a intins. Daca scot sacul de gunoi din cos el ia repede un alt sac (le stie locul), il falfaie nitel (ca sa-l desfaca la gura) si-l aseaza frumos in cos, inclusiv il indoaie peste marginile cosului. Cand ii zic ca-i pregatesc papica invariabil imi aduce blenderul (chiar daca eu nu-l folosesc decat la fructe, a facut el asocierea asta ca blenderul=papa). Noi bem apa plata din bidoane de 11 litri, la care avem atasata o pompa si ne punem in sticlute de 1 litru ca sa bem, ieri tocmai terminase cumnatul de baut din sticluta, i-a luat sticla din mana, s-a dus cu ea in bucatarie si a pus sticluta la pompa... Vroiam intr-o seara sa-mi fac baie si i-am zis sotului sa-i distraga atentia ca sa pot iesi din camera fara sa ma vada (daca ma vede ca plec din camera fara el se pune pe plans); a inceput instantaneu sa planga si s-a lipit de picioarele mele .Altceva despre el nu stiu ce sa zic... Alearga toata ziua (indiferent daca e in casa sau afara), ne imita in tot ce facem, stie sa faca pa, bravo, sa dea pupic si noroc. Ii place foarte mult sa se joace cu shape sorter-ul (nimereste din prima cercul si triunghiul, dar la patrat se cam incurca si pentru ca este dificil de bagat prin forma, ca altfel stie unde-i este locul, dar il pune mereu pe muchie si nu intra prin gaura si se enerveaza si tranteste cu el). Doarme toata noaptea cate 10-11 ore, foarte rar, cand este cald in camera se mai trezeste pe la 5-6 pentru o gura de apa, ii dau biberonul in mana si eu ma culc; el bea din bibe, apoi adoarme cu el in brate... Mai doarme peste zi 1,5-3 ore, de obicei intr-un singur somn in intervalul 12-15. Daca se intampla sa se trezeasca devreme dimineata (adica pe la 8-9) baga doua ture de somn a 1,5 ore fiecare... Afara iesim mai mult seara, pentru ca daca se trezeste pe la 10-10.30 pana-i dau sa manance, pana ne imbracam trece de 11.00 si deja e foarte cald Stie sa desfaca fermoare, capse si arici, asa ca daca vreau sa stea imbracat/incaltat trebuie sa-i dau haine/incaltaminte cu nasturi/sireturi; pampersul il lipesc cu scoci pana la spate ca sa nu si-l poata da jos ![]() La capitolul vorbit inca sta prost (mama, tata, baba, papa, apa, aide si cam atat) O mare realizare pentru mine este ca mananca cirese si capsuni, asa ca-i dau de doua ori pe zi (blenduite ca altfel sunt cah)... Nu mai stiu... Cat am mesterit eu la mesajul asta a adormit Sper sa mai intru diseara, vedem ![]() O zi excelenta sa aveti! din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT! |
evyme, m-ai lasat spiciles... nazdravan baiatul tau! o fi mai mare decat ai nostri cu 3-4 luni???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita BF, stad asa de pe margine si analizand la rece... cred ca exagerari sunt de ambele parti... si mai ales conteaza tonul cu care intrebi, tonul cu care ti se raspunde, felul in care pui intrebarea, pe care ea o poate interpreta ca suspiciune din partea ta ca ea nu ar avea grija calumea de copil...acum daca o intrebi la fiecare pas ce face copilul, sigur o va deranja aspectul, s-ar putea crede persecutata... cu mama ta e altfel, pentru ca intre voi exista increderea... in timp ce intre tine si soacra-ta nu exista niciun fundament... o relatie cu o soacra se construieste in timp... zic eu care n-am soacra stiu ca oamenii in varsta au niste nevoi speciale, apreciere, respect deosebit, atentie, grija... au nevoia de a impartasi experiente... bine, ea nu s-a gandit ca tu ai fi vrut acele cirese, s-ar fi gandit ca poate nici nu va intereseaza acele amarate de cirese, vorba ta aveti kile de cirese in frigider... tu in schimb te-ai gandit sa-i arati recunostinta pentru faptul ca sta cu copilul tau? mici gesturi care sa o flateze (un parfum, o pereche de pantofi, un abonament la masaj sau vizite la medici asa de control sa vedem cum stam cu toate alea...) Pana la un punct trebuie sa accepti omul asa cum e el, tu avand termenul de comparatie, mama ta, nu o poti accepta pentru ca nu e ca mama ta... poate asa e mama lui si la varsta ei nu se mai poate schimba, nu da raportul! dar o poti ruga sa-ti povesteasca cum a decurs ziua (seara cand stati relaxate in curte) si eu chiar cred ca iti va povesti (am fost in parc, Dani nu prea a vrut sa doarma, dar pana la urma am reusit, mi-a fost mai greu sa-l hranesc, dar l-am pacalit in cele din urma)... Tu gresesti facand comparatie intre cele doua si 2) nefacand eforturi deosebite pt a-i intra in gratii (sa te accepte ca fiica a ei, poate o fi prea mult pentru ea, dar incercarea vina n-are). O vei contraria foarte, daca in loc de reprosuri si un nou scandal, ii vei face un cadou simbolic sau ceva mai consistent (o rochie de vara de ex. pe masura si pe gustul ei)... Ce experta si rotunda ma dau... fetelor, zau n-am nicio vina, cu prima mea soacra am avut o relatie perfecta chiar si dupa divort (femeie simpla, fara pretentii), iar pe cea de-a doua nici n-am apucat-o... nora da, e mai frumoasa, mai tanara, mai desteapta decat soacra si tocmai de aceea ar trebui sa cedeze mai mult... sa o respecte si sa o considere parte importanta in familie. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ai scris frumos si iti dau dreptate, nu ma straduiesc deloc sa ii intru in gratii. Motivele nu le expun. Cred ca "nu vreau" e raspunsul cel mai sincer.
Recunosc ca nu o iubesc atat de mult incat sa imi pese de masaje, cadouri, flatari, etc. Pe maica-mea o iubesc si ma gandesc la ea in felul asta. La soacra nu ma gandesc asa. Inca. Poate voi ajunge vreodata sa o iubesc si asa.
Da fi-su de ce nu ii cumpara cadouri, de ce trebuie tot nora sa faca asta?
Hai sa dezbatem putin asta:
stiu ca oamenii in varsta au niste nevoi speciale, apreciere, respect deosebit, atentie, grija... au nevoia de a impartasi experiente...
si asta:
... sa o respecte si sa o considere parte importanta in familie.
De ce trebuie sa acorzi respect doar pt ca are niste ani in plus? Respectul se castiga, nu se cere/solicita si nu esti indreptatit sa il capeti doar pt ca te-ai nascut inaintea mea.
Si de ce e o parte importanta in familie? In familia ei poate. In familia mea, adica sotul, copilul si eu, suntem doar noi 3. Nu ne conducem casa/actiunile/viata dupa parerile altor parti importante, nici nu exista alte parti importante.
Dupa ce un copil/om pleaca la casa lui, nu mai poti iti decizii in locul lui, nu mai poti impune ce face, cand si cum.
Va suna a cliseu, dar Ruxita cea fara de soacra, sa stii ca e greu cu soacra, uneori.
Daca e sa o luam pe merite si respect, eu nu merit respect ca am reusit sa muncesc de acasa 5 luni, sa alaptez pana la 11 luni muncind, sa ma gandesc la contracte si raspundere si in acelasi timp la daca mai am pastarnac in frigider, daca copilul trebuie dus la vaccin, la toate alea dintr-o casa? Sa le acopar pe toate? Nu, nu vreau respect pt asta, e alegerea mea....
De aia faza asta cu respectul e aleatorie.....fiecare considera ca merita respect. Uneori nimeni nu munceste pt asta. Doar il solicita.
Cred ca a fi mama, mai ales pt prima data, m-a transformat. Sunt multe de zis pe tema asta. Poate daca as fi mai nesimtita / nesimtitoare
back to work. a trecut juma de zi si m-am mai calmat.
micki_mica spune:
BF
poate ca o bona ar fi mai ok, ar fi platita si atunci ar da si raport.
Pune-le in balanta si cu siguranta, impreuna, veti alege cea mai ok varianta pentru voi.
De ex, noi am ales cresa pentru ca sotul nu e in relatii cu mama lui si nici nu concepe sa isi lase copilul cu ea (crede-ma ca are dreptate, mi-a luat mult sa il cred, ziceam ca nu se poarta frumos cu ea, dar mai bine distanta decat cearta) si mama e din alt oras, plus spatiu mic si ne calcam pe cozi
, reciproc. Initial am zis bona, dar tot la cresa e mai ok, vorba ta, cerem raport zilnic
.
Nu ma bag sa zic mai multe pt ca fiecare are parte particularitatea relelatiei ei, nora-soacra.
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/141-brosa-rosa.html" target="_blank">Brosa "Rosa"
Magazinul meu
evyme spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
evyme, m-ai lasat spiciles... nazdravan baiatul tau! o fi mai mare decat ai nostri cu 3-4 luni??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Nu cred ca e vorba de asta, ei se dezvolta inegal pe diferite planuri, unul stie sa faca asta, altul alta... Sebi la capitolul intelegere sta foarte bine, tocmai asta e motivul pentru care nu ma stresez prea tare ca nu vorbeste...
Si tot din seria cioara... Cand se loveste vine la mine si-mi arata unde s-a lovit si-mi intinde mana/piciorul/capul/degetul sa i le pup. Si s-a invatat sa se ascunda cand il "cert" sau cand il trag la raspundere; daca nu are dupa ce sa se ascunda, se pune in fundulet si-si lipeste fruntea de pamant si sta acolo pana termin de vorbit. Imi vine sa-l mananc cand face asa

din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!
evyme spune:
BF ma bag si eu la datul cu parerea, ca si eu sunt incercata cu soacra... Daca ati convenit cu aranjamentul asta acum, lasa lucrurile asa cum sunt, ca sa nu creezi neplaceri in casa, dar pe viitor apeleaza ori la o bona, ori la cresa, asa cum zice si Micki... Asa eviti si discutii de genul de ce mama ta poate sta cu el si a mea nu... La mine cazul e fericit (sau nu) ca nici sotul nu se prea intelege cu maica-sa, asa ca a iesit din prima din discutie varianta sa las copilul cu ea, nici macar pe perioade scurte. Fie il luam cu noi, fie il las la maica-mea, fie rezolv treburile in intervalul in care doarme el. Cum maica-mea are grija si de nepoata mea, si dimineata nu poate sa stea si cu Sebi, cel mai probabil dupa 2 ani il vom duce la cresa (de stat, daca gasim locuri, cu program prelungit, sau la particular program scurt si cu mama pana terminam noi muncile). Eu de felul meu sunt mai impaciuitoare, prefer sa inghit decat sa fac scandal, si ma descarc in fata sotului sau in somn (de cate ori ma enerveaza mai tare soacra visez ca ne certam "la cutite" si dimineata ma trezesc "racorita"
).
Am zis si eu, daca nu-ti place ce-am zis, faci cum crezi tu ca e mai bine pentru voi.
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai
Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

...nu te supara ca te intreb,dar esti masochista? cum o suporti acolo? eu nu as putea...sincer...cat timp e mama ta plecata,de ce nu incerci cu bona? nu poate fi mai rau decat este acum...ar fi tare sa instalezi camere de supraveghere pt soacra!

... iarta-ma... inteleg ca nu s-a gandit la ciresele din pom... poate nu a dus-o capul, dar sa nu ai voie sa intrebi de copilul tau mi se pare strigator la cer. M-am enervat eu de pe margine... Dar sotul tau banuiesc ca cunoaste situatia... el nu are nimic de spus?... sau faptul ca va face un "favor" stand cu copilul nu va dreptul sa va impuneti punctul de vedere?