Pufi de ian-feb 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
decenuela spune:
neatza...
sarumana de coffe,sorina, merge la fix...
am trimis mesajul ca-l scrisesem aseara si ramasesem fara net..
cum incepusem aseara....am avut satisfactia ....sa percuteze JM tot drumul...
ce sa--i fac? sa-l pun in scaun sa-l tin? ( fa si tu ce crezi
)
hai mai tati...te las sa urli..nu mai pot...vreau si eu 5 min ![]()
eu mustaceam...si ma simteam bineeee![]()
in fine am ajuns..era curat..papica...dar asa, gol, mama e mama...si e trist fara ea..parca tot astept sa apara de dupa usa...sau sa o gasesc la cafea pe scaunul ei...
....a dat socra-miu la vecina cu praji...sa-mi faca prajia aia de-mi placea mie...offff...
jiji e innebunit dupa toate usile..fff multe din casa...le inchide si le deschide pe toate. aseara desi mort la 11 s-a culcat..eram toti morti...s-a mai trez la 1 pt lapte si la 5 de tot...a mancat lapte si misuna de atunci....parca vad ca pe la 8 il ia somnul...asta e...
avem o zi grea...
danasor...stiu cum e
...la noi s-a remediat situatia...si ca sa-mi zic tot oful...m-am folosit ca la scoala....text scris....la..oral
am stat mai prost...
alicredo cam asa si la noi..mie imi trece in 5 min si lui....ar tine-o tot asa...eu astept sa vina in genunchi...el vine cu coada ridica...ma rog...dar tot cum vreau eu iese...cert e ca nu sunt genul sa stau mult asa...zic ce am de zis si trece...
ruxita...zilnic ma minunez de kay...noi..mai incetutu
mire...sorry...aoleu..imi imaginez cum a fost...e inrozitor cu urletul..dar poate va scoateti parleala...
larisel....
imi moare bateria
va pup si sa aveti un we superb
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:

Sorina multumesc pt cafeluta. Ce bine e sa gasesti cafeau facuta! (Si aici si acasa...o face sotul
).
Desi se scriu cateva pagini pe zi, tot nu apuc sa intru zilnic. Se vede ca s-au facu pufii mari.
Alicredo felicitari pentru kg!
Dece arati f bine!!! Chiar nu stiu unde sunt kilele alea in plus. Si carnea sta binepe tine. Arati super! Nu iti mai fa probleme!
MP ce baieti mari ai! Am citit cu drag "cra-cra"-ul
.
Ruxita
Kay cel destept si frumos!
Nyny invata fiecare in ritmul lui. Kiti pune 4 forme in gaurile respective, de mai de mult. Dar la inceput baga tot cilindrul ala si cand nu ii reusea (in alta gaura, desigur) il apucau dracii. Acum e ok. Dr nu face altele.
Lorex sa iti fie de bine viitoare sedere la Bucuresti! Poate ne-om intalni in gasca mai mare.
Trimit...rezolv pitic si revin 
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/141-brosa-rosa.html" target="_blank">Brosa "Rosa"
Magazinul meu
mamidepuiuti spune:
neata buna,sarumana sorina de cafea
offffffffff...multa sanatate fetelor
si tie" sa-ti ramana toate tiglele pe casa"

multumim tuturor

...si lui alicredo![]()

m-ati intrebat la ce ii va folosi permisul...asta este una dintre diferentele rom-germ...
...copiii in clasa a patra invata regulile de circulatie:prioritati,intersectii,depasiri,semnalizari ,cum trebuie sa fie dotata bicicleta s.a., sub atenta supraveghere a invatatoarei si a politistilor(suna a cliseu,dar...)...au dat proba scrisa(chestionar de 20 intrebari cu raspunsuri grila) si proba practica -traseu ...el a obtinut 80 de puncte din 80
(40 la teorie si 40 la traseu)
toti colegii lui au luat examenul,dar doar 6 din clasa au avut punctaj maxim
![]()
yasmine,larisel,evyme

miremia
,imi pare rau de plansul delfinitei pe drum
...stiu cum e...
...sper sa va simtiti bine la mare

dece
...greu trebuie sa va fie sufleteste zilele astea...
...multa putere va doresc!

alicredo
felicitari pt perseverenta si slabit!

ca dulce trebuie sa fie david indragostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

danasor

nyny
si lasa formele in pace,nu-l stresa pe spiderman...e ocupat cu altceva acum

o zi minunata tuturor!
micki_mica spune:
Back!
Sorina m-am gandit la stomatita si la Iris, dar uite ca s-a adeverit, din pacate. Multa sanatate si sa treceti cat mai usor si peste asta.
Evyme sa aveti parte de vreme buna!
Sebi
Yasmine ma bucur ca sunteti bine si nu ne-ai uitat.
Larisel ce fetite scume ai! Chiar ma gandeam la voi, si banuiam eu ca te tin fetele ocupata bine. 
Danasor sper sa va impacati repede. Ca e pacat sa stati asa suparati. Viata e asa de scurta...
Dece o zi cat mai usoara cu putinta 
MP am citit si m-am minunat, cu examenul si organizarea de acolo. Bravo lui!
Suntem doar cu 500 ani in urma? Cand ma gandesc ca ai mei tot asa sapa pamantul ca acum muuuuulti ani, raca-raca si smuls la buruieni...Ce folie? Ce sera? O tin in ritmul lor...
Noi suntem bine, pe baricade. Caut de zapacesc un tricou simplu, pt Kiti si nu gasesc. Azi ma duc la Auchan. Poate oi gasi pe acolo.
Vin in curand 2 zile cu importanta...deh! 2 ani de la cununia civila...ziua lui tati de Kiti...sunt cam agitata ca sa gasesc cadoul cel mai potrivit ![]()
Va
si zi frumoasa, doamnelor!
Mami lu'
Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/brose/141-brosa-rosa.html" target="_blank">Brosa "Rosa"
Magazinul meu
nyny spune:
Neatza...
Si eu la cafea. Sorina
deci n-ati scapat pana la urma?... offf.. si din cate stiu eu stomatita asta trebuie lasata sa-si faca damblaua... nu prea ai ce sa-i faci
. Offf Doamne... imi pare rau. Dam un
pt Iris sa-i treca repede si unul pt mami sa mai prinda putere
.
Danasor
imi pare rau ca esti trista. Haaai... treceti mai repede la partea aia cu:" ce dulce e impacarea"
...
Mire relaxare placuta la mare
.
Marutza sa fie cumintica ca sa-i prinda bine bronzul![]()
.
Larisel piticoatele sunt fenomenale

... mi-au placut mult mult de tot pozele voastre
Alicredo aoleuuu... s-a indragostit baiatul... si pleaca mandra in concediu fara el
. Ntz ntz.. nu e bine... fetele astea
. Dam un
lui Davidut sa fie cat mai usoara despartirea
.
Dece asa deci... te-a razbunat Luca
(
)
Noi ne-am marait toata noaptea. Nu stiu ce o fi avut
... parca s-ar vedea un dinte jos, dar nu se simte nimic... inca.
Ma duc sa ma uit si la celelalte poze, ca le-am vazut doar pe gemanutze
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
MP felicitari lui Radu pt punctajul maxim
Micki sa ai spor la cumparaturi si sa gasesti repede ce cauti
micki_mica spune:
Am uitat!
...of of of...
Lali ma bucur mult ca ne-ai mai scris! Esti o super-mamica! Si grijulie, si atenta si organizata si dragutra si cocheta! 
Mirela sa aveti parte de mare curata si vreme excelenta!
Tomaca ma bucur ca esti mai bine si ca te refaci! 

Mami lu'
Kiti
Magazinul meu
blue_flower spune:
Fetele, am intrat sa ma bocesc nitel.
Ca v-am zis eu ca mama e plecata si e venita soacra la copil. Si v-am mai zis ca o sa intru sa ma descarc, dar nu prea am avut ce....dar acum am si ...
of, am plans dimineata in masina ca un plod de 5 ani, pe bune, ....am un cires in curte, anul trecut a facut fix 1 bucata cireasa, anul asta a inflorit frumos, frumos si a facut mai multe cirese. Din ele am ales pe cele care nu se dezvoltau si le-am rupt si au ramas 12 cirese frumoase, care cresteau si se coceau. Ma uitam la ele cu atata drag si de abia asteptam sa le culegem si sa le mancam toti trei.
Planuiam un mic ritual, ca pe 21 iunie facem 3 ani de la nunta si nu imi trebuie nimic, nici cadouri, nici bani, nici mese in oras, nimic, doar sa stam toti trei si sa mancam cirese coapte din copacelul nostru.
No, ca nu se poate, pt ca azi dimineata m-am dus, ca de obicei, inainte de a pleca la servici, sa imi fac tura prin curte...si nu mai erau decat 3 cirese, 2 mai coapte, 1 inca cruduta.
Le-a mancat soacra.
M-a bufnit plansul. Pe bune. Pt ca uneori tin la cate o chestie foarte mult, imi planuiesc, ma gandesc, ma bucur la ce o sa fie....si apoi imi cade cerul in cap.
Nu s-a gandit nici macar 1 secunda ca sunt doar cateva cirese si ca poate vrem si noi sa ne bucuram de ele, ca nu conteaza ciresele in sine, ca mai sunt 3kile in frigider, dar alea erau primul rod ......
Cat am mai bocit!
Dar n-am ce face....asta e situatia, inca 3 saptamani pana se intoarce mama...strang din dinti.
Coacazele sunt mancate de mult, am prins intr-o seara ultimul ciorchine, l-am impartit cu Dani. Zmeura inca nu s-a copt, ca ar fi ras-o si pe aia. Uof. De ce oare nu se gandeste? Faptul ca suntem plecati de dimineata pana seara de acasa, nu inseamna ca suntem exclusi din casa aia, eu pe bune, ma simt data la o parte. Nu am voie sa o intreb nimic, nici cat a mancat copilul, nici ce a mancat, nici daca a dormit....mi-a zis ca daca il dau in grija ei sa nu o intreb nimic, ca stie ea ce face.....si mor de dorul copilului....dar nu am ce face.
Daca sun de la servici....zice ca face bine copilul si apoi inchide.
Uneori fac eu mancare copilului, dimineata la 6, sau uneori seara, dupa 9, dupa ce se culca, si habar nu am daca ii da ce fac eu sau altceva.
Miercuri mi-a zis ca ciorba de porc pe care a adus-o de acasa e degresata.....si ca de ce fac eu alta ciorba pt copil? Si i-am zis ca nu cumva sa ii dea ciorba de porc copilului, ca e interzis pana la 3 ani. A, da? Si nu ii dai deloc? ......Io fi dat, nu i-o fi dat....ea stie, ca eu nu am voie sa intreb.
Ce crize a facut anul trecut, cand avea copilul 6-8 luni si eu de abia plecasem la servici si eram moarta de dor de copil....ca de ce trebuie sa imi dea ea mie raportul? ca de ce o tot intreb daca a mancat copilul si daca a dormit si daca a plans? ca ea nu e angajata sa imi dea mie raportul ce face cu copilul....pai mai femeie, e copilul meu si e bebe mic si mi-e dor de el de nu mai pot, dar a trebuit sa ma intorc la servici....doar vreau sa stiu ca e bine....nu, a iesit atunci nasol rau de tot, ca sa nu am tupeul sa intreb ce face copilul cat e cu ea.
Sunt eu deplasata? Spune-ti-mi, ca daca voi, din exterior, considerati ca sunt deplasata, imi revizuiesc gandurile. Ca ma macina de nu mai pot. De abia astept sa se intoarca mama. Pe 7 iulie.
Gata, m-am descarcat nitel, desi stau iar sa plang. Noroc ca sunt la servici si mi-am cumparat un pachet de tigari, desi nu am mai cumparat unul de dinainte de a ramane insarcinata.
mamidepuiuti spune:
bf
...nu te supara ca te intreb,dar esti masochista? cum o suporti acolo? eu nu as putea...sincer...cat timp e mama ta plecata,de ce nu incerci cu bona? nu poate fi mai rau decat este acum...ar fi tare sa instalezi camere de supraveghere pt soacra!

si sotul tau zice sa-i dai pace,nu? ca asa e ea,saraca...
... imi amintesc si cand ne ziceai cum a presupus cand erai gravi ca fiul ei este la femei in loc de pescuit...sau ma insel...![]()
fa-o pachet si trimite-o acasa la ea! are voie in vizita la voi,dar nu in conditiile impuse de ea...
ce-i cu tine bf? de ce taci in fata ei?

nyny spune:
BF hai ca asta-i buna... cum adica sa nu ai tupeul sa intrebi ce face copilul cat sta cu ea? E normala femeia asta?
... iarta-ma... inteleg ca nu s-a gandit la ciresele din pom... poate nu a dus-o capul, dar sa nu ai voie sa intrebi de copilul tau mi se pare strigator la cer. M-am enervat eu de pe margine... Dar sotul tau banuiesc ca cunoaste situatia... el nu are nimic de spus?... sau faptul ca va face un "favor" stand cu copilul nu va dreptul sa va impuneti punctul de vedere?
Inca o data, iarta-ma.. da chiar am ramas cu gura cascata. Poate nu e cea mai buna atitudine, poate ar trebui sa te linistesti (daca poti) si probabil ca la rece judeci altfel lucrurile dar pe moment n-ai cum sa nu te enervezi. Vorbiti cu ea
.