Pufi de ian-feb 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

buna, am si eu o intrebare de sondaj, dati la copii mancare in farfurii de plastic? eu am dat pana acum si am citit ca ar fi cancerigene si vreau sa le arunc... voi?

larisel, cuvinte nema, nici macar un "mama" cand sa ma strige, scoate un "aaaa"... accidental ii ies foarte multe cuvinte pe gura, inclusiv "apa", dar incidentul s-a repetat doar de 2 ori, n-a intrat in uz, nu zice "apa" de fiecare data cand vrea apa, so, nu se pune la socoteala... zicea si un "kh" dar asta cu greu poate fi numit cuvant ca sunt doua consoane alaturate, asta e kaka, ar fi bine sa-l zica cand o face...

dinti, toti incisivii si de restul nu stiu, vreo 2 maselute sigur, in rest colti iesiti, sau numai in proces de iesire, ca nu ma lasa sa vad...

gradi, speram si noi, dar nu cred ca apucam de stat, cel mai probabil particulara...sper sa si ne permitem.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

alexutza, intrebarea cu dormitul in camera separata, cred ca nu se aplica la copiii care dorm in camerele lor din primele lor saptamani de viata... intrebarea era despre "separare" si ayanna i-a surprins subtextul... obisnuiti cu dormitul cu parintii copiilor trebuie sa le vina extrem de greu sa se adapteze unei "separari" (cred eu) si care ar putea fi solutia? dormitul cu un frate/sora mai mare sau separarea cat mai tarzie (cand copilul si-o doreste), si am zis ca la 6 ani un baietel s-ar putea sa-si doreasca o camera doar a lui in care sa si doarma (eventual).
Dormitul cu parintii mai presupune (din punctul meu de vedere) ca parintii nu fac sex in timp ce copilul doarme (il fac in alta parte, treaba lor cand/unde, dar nu cu copilul in camera fie el si adormit).

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Raspunsuri la sondaj:
- cuvinte abia le-am enumerat: mama, tata, papa, pa, apa, baba, aide
- olita inca nu avem, mi-am propus sa incepem trainingul cand ne-om muta la casa noastra, ca sa poata uda peste tot fara probleme
- la cresa inca nu, dar am depus cerere pentru a-l inscrie la stat. Daca prindem loc, perfect, daca nu, la particulara dar doar jumatate de program, pentru ca nu ne permitem mai mult.
- dinti deocamdata stationam la 7 incisivi (de aproape doua luni)
- mancare-i dau din ce apuc, dar da, avem si castronele de plastic. De ce ar fi cancerigene?

Ruxita, Sebi doarme cu noi in camera pentru ca n-am avut cum altfel, dar doarme in patutul lui de la cateva luni. Singurul lucru prost este ca trebuie sa fiu in camera cu el pana adoarme, dupa pot sa plec linistita. Sex am tot facut cand dormea el, din nou din lipsa de alternative... Cand ne vom muta intentionez sa-i fac in dormitor camera lui, iar noi sa dormim in living, pe o canapea extensibila, asa cum au dormit si ai mei atatia ani...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Nyny...sa va fie de bine piscina! Ma gandeam si eu sa balacesc copilul cel mic pe undeva, w-e viitor, ca diana pleaca la mare cu colegii...Ma gandeam sa n-o bag in piscina publica, ci s-o las sa se joace pe nisip, si sa-i iau o piscinutza gonflabila si cateva bidoane de 5 litri de apa plata, sa se incalzeasca la soare...vedem ce iese, pana la urma!
Larisel.......un w-e relaxant si tie!
Ruxita...eu folosesc doar castronele de sticla pt papa lui iris..stiam de plasticul incalzit ca ar fi cancerigen. Cu separarea...dap, ar fi o problema, pt ca si eu dorm cu iris. Tati de iris nu doarme cu noi, dar stiam si ca nu este indicata treaba cu sexul in aceeasi camera cu copilul, fie el si adormit. La noi oricum iese din discutie sa facem ceva in camera cu ea, ca iris se trezeste si daca trage apa la buda vecina de deasupra, so......cand apucam, si pe unde apucam.

Azi a fost o zi buna, cred ca i-a mai trecut supararea princesitei, si a papat solid la toate mesele. Nu stralucit cantitativ, dar...avand in vedere mai bine de 3 zile de greva foamei...am fost in al 9-lea cer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Nyny...sa va fie de bine piscina! Ma gandeam si eu sa balacesc copilul cel mic pe undeva, w-e viitor, ca diana pleaca la mare cu colegii...Ma gandeam sa n-o bag in piscina publica, ci s-o las sa se joace pe nisip, si sa-i iau o piscinutza gonflabila si cateva bidoane de 5 litri de apa plata, sa se incalzeasca la soare...vedem ce iese, pana la urma!
Ruxita...eu folosesc doar castronele de sticla pt papa lui iris..stiam de plasticul incalzit ca ar fi cancerigen. Cu separarea...dap, ar fi o problema, pt ca si eu dorm cu iris. Tati de iris nu doarme cu noi, dar stiam si ca nu este indicata treaba cu sexul in aceeasi camera cu copilul, fie el si adormit. La noi oricum iese din discutie sa facem ceva in camera cu ea, ca iris se trezeste si daca trage apa la buda vecina de deasupra, so......cand apucam, si pe unde apucam.

Azi a fost o zi buna, cred ca i-a mai trecut supararea princesitei, si a papat solid la toate mesele. Nu stralucit cantitativ, dar...avand in vedere mai bine de 3 zile de greva foamei...am fost in al 9-lea cer.

Sorina, mami de Diana si Iris

n-am inteles care e treaba cu solidul, ce numesti tu solid? o felie de paine? sau o supica terciuita ceva mai consistenta? si din astea nu mancati pana acum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Sorina, mami de Diana si Iris

n-am inteles care e treaba cu solidul, ce numesti tu solid? o felie de paine? sau o supica terciuita ceva mai consistenta? si din astea nu mancati pana acum???

Cred ca se refera la orice in afara de apa si LP, adica iaurt, supica etc....cel putin eu asa m-as exprima ....la mine un iaurt cu biscuiti e o masa de solide....

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
Cred ca se refera la orice in afara de apa si LP, adica iaurt, supica etc....cel putin eu asa m-as exprima ....la mine un iaurt cu biscuiti e o masa de solide....

de Yannis

Sarumana, asa e, la asta ma gandeam....nu stiu cum sa spun altfel...orice in afara de apa si lp...e solid, la mine, chiar daca e semi-solid, sau semi..lichid..pasat, blenduit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Mancam, in mod normal.....dar de marti, de cand cu stomatita, a refuzat tot-tot, chiar si lichide, nu numai solidele.
Solide....asa cum bine a zis Alexutzza () eu numesc orice nu e apa sau lapte.

Mergi la inceput

Si daca tot am scris la 3 dimi, sa zic si buna dimineata, poftiti la cafelutza calda!(eu bag una dubla, ca iris s-a trezit plina de treaba, la 6.30).

O duminica frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata mamici dragi

Noi suntem in febra examenelor, de aceea nu am mai dat pe aici, multumesc ca v-ati gandit la noi ; cred ca pana dupa examene cam greu o sa intru dar dupa o sa revin in forta

Ati discutat subiecte interesante,

BF Imi pare rau de situatia cu soacra, cred ca e foarte dificil sa treci prin acest lucru, pana la urma tu esti mama copilului...eu, in general, sunt adepta diplomatiei, nu cred ca as putea sa ii spun soacrei mele asa din scurt, cred ca as iesi numai cu ea undeva(la o cafea) si as incerca sa ii spun parerea mea(punandu-ma pe mine in lumina mai negativa, in sensul ca "eu sunt mai sensibila, e primul meu copil, e normal sa ma gandesc la el toata ziua, nu e vb ca va controlez sau sa imi dati raportul, dar vreau sa il aud sa stiu ce face, nu va reprosez nimic dar puneti-va in situatia mea" ), as incerca sa nu ii deranjez sentimentele ci sa o fac sa inteleaga ca eu nu am mai avut copii, ca pt mine e greu sa merg la lucru si sa nu fiu acasa cu el, de aceea o sun....eu asa as proceda daca as fi in situatia descrisa de tine....sper sa se rezolve situatia bttw...si noi pe 21 sarbatorim 3 ani de la casnicie(daca am inteles bine si voi la fel)

Miremia o vacanta de vis sa aveti, sa se bucure Mara de apa, plaja si tu sa te poti odihni si sa ai momente de neuitat cu fetita ta scumpa

Nyny eu nu prea le am cu "boli, analize" dar cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medic ca sa fii tu linistita( eu vb care mi-e rusine sa merg la un medic pt mine, dar cand vine vb de Ariana sunt in fata usii imediat)

Alexutzza sper sa fie totusi usoara reintoarcerea la lucru, ma bucur ca Yannis e ok cu gradinita

MP wowwwwwwwwwwwwwww ce mandra sunt de ginerica mi-a placut cum ai scris, cate lucruri face...trimitem pupici speciali de la noi

Sorina imi pare rau ca fetele au probleme, sper sa scapati repede...ma bucur ca a inceput sa pape solide

Dece tu butoi ?!!!nu-ti sade bine acolo cum mai e jiji?

Dana imi pare rau de cearta cu sotul, nu stiu cat de serioasa e ....dar sa nu vb o saptamana , nu stiu cum rezisti .... sper sa se rezolve cat mai repede si sa aveti o impacare dulcee, pupici la cele 2 fete frumoase

Larisel WB la sondaje sintetizez: putine cuvinte, olitza nu avem,cresa nu, mai avem 4 maselutze si gata etapa dintilor , mancare- serveste si de la noi si de la borcanel si special facuta pt ea, cand cum ....incercand sa pastrez un echilibru in ceea ce ii dau

Evyeme speechless pupam micul rapidist si mami lui

Bea ca de obicei mesaj care merge direct la sufletel

Ruxita bravo lui Kay cel istet...eu am pt Ariana bol de sticla, dar un mic sandwich, fructele, in general finger foods i le pun intr-o farfurie de plastic

Ayanna cate face zgubi , bravo pt olitza , pup fetita mica si mami ei

Alicredo sper ca te-ai impacat cu sotul....nu puteti sa fiti suparati unul pe celalalt....pai ati uitati ca v-ati casatorit?! si la bine si la rau....nu mai irositi nici o clipa suparati/certati ca o sa regretati apoi ....multumesc de sfatul cu colajul, nu am mai apucat sa fac nimic ca am avut ceva prb....multumesc inca o data

despre noi: sunt o mamica fericita,indiferent de probleme, pt ca am langa mine ceea ce iubesc mai mult in viata:sotul si Ariana, de ceva luni tot incercam sa invat sa ma autoeduc, sa nu mai pun la suflet anumite lucruri ca imi faceam rau cu mana mea, sper ca sunt pe drumul cel bun, ca vad ca nu prea ma mai atinge ce se comenteaza, oricum viata merge mai departe; in rest un pic de stres cu scoala, oboseala acumulata, asteptam concediul din iulie ...si acum despre majestatea sa ARIANA: ne-au iesit caninii, mai avem 4 maselutze si gataaa; e cumintica, se joaca si singurica daca mami ei nu poate sa se joace cu ea( ceea ce in ultima perioada s-a intamplat cam des din cauza scolii , ma simt un pic vinovata ca nu mai stau ca inainte, dar mai am 2 saptamani de tras), mananca tot asa putin, bine pt noi deja e normal( ca nu am cu ce sa compar) , incep sa se vada rezultatele mersului la piscina, deja e o placere, se joaca, inainte mai mult o plimbam eu , faceam activitati in apa, dar acum vrea singurica, se zbate, se balaceste; ii plac si ei cartile, mai ales sa ii "citesc", imi ia manutza si o plimba pe imagini, ne da pupici , dimineata asa ne trezeste, se catara si ea pe unde apuca, e rusinoasa cateodata....e printesa mea

Am facut o placinta buna de sarit peste

Va servesc cu niste eclere cu budinca de cioco si vanilie , asta e in meniu astazi la desert

Sa aveti o duminica frumoasa

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput