Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMONA&ALINUFF! (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

fetele dupa ce am fost luni la eco si domnisoara nu era intoarsa, ieri a avut o activitate de sincer m-a cam speriat ( dar rau de tot la cum se agita ) si azi am fost sa vad ce face ( imi era teama de cordon ..) si surpriza : S-A INTORS !!!ESTE CU CAPUL IN JOS SI PICIOARELE IN SUS !!! PERFECT INTOARSA
cand se agita ieri am facut un filmulet cu miscarile si aseara cand a ajuns al meu acasa a vazut ...concluzia lui : domnisoara s-a intors!! eu normal, balacareala, ca de unde stie el, ce vede el ce face ea acolo ..etc ...uite ca a avut dreptate

30+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

bravoooooooooooo!!!!!!!!!!! felicitari!

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Alexia felicitari!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Felicitari, Alexia !!!

Ma bucur pentru Ramona si pentru Alinuff, sa vezi ca pana la urma o sa-si respecte ordinea si o sa stea cuminti la coada Asa, ca sa nu ne dam peste cap

Irina (2006) si 32+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

ce ma bucur pt babyblue ca i ma bn sincera sa fiu m am gandit toata noaptea la ea ma pt ea si bebele ei cat si pt alinuff si bebelina ei

LA MULTI ANI sarbatoritei
ALEXIA ADA felicitari pt bebelina ca s a intors
pup pe toate fara exceptie

31+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Pufi ma bucur tare mult ca bubu este bine si mancacios. nu ai idee Pufi cat ma bucura cand mai scri cate un mesaj despre voi si eu stau f prost cu somnul, adica daca nu dorm o noapte o resimt 2-3 zile , apoi nopti consecutive om vedea noi cum ne descurcam .
aa, a vb ieri sotul cu doamna masa la telefon si a informat-o ca 90% o sa fac cezariana , si ca o roaga ca 2-3 saptamani sa vina sa stea cu mine ..ca el daca pleaca la 6 si vine seara la 10...nu poate face mare lucru , si ea ce zice : lasa ca m-am descurcat si eu singura, o sa se descurce si alexandra parca nu ar fi nepoata-sa , parca ar trebui sa stea cu unul dupa strada

30+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Doamne fetelor, dar ce fel de socrii aveti? Alexia, Lisssa, fereasca dumnezeu!!! Cum asa ceva sa zica mama sotului tau despre nepoata sa? E cruel....

Eu sincer, imi amintesc cand aveam un prieten roman, cu care am stat 7 ani, mda....Probabil ca era cam la fel, dar mai bine zis, era posesiva cu fii su, dar de batut la cap il batea sa aiba copii...Isi dorea mult un nepot femeia aia!! Dar daca a avut un fiu prost, ce sa i fac? Acum saracul baiat e disperat sa se insoare si sa aiba copii si nu are cu cine....Soarta!!

Soacra mea actuala, de fapt socrii SUNT PUR SI SIMPLU UN MODEL!!! Pot spune cu mana pe inima, ca uneori am senzatia ca e mai buna si intelegatoare ca sotul meu. Este o femeie de nota 10!!! Sicer, i am zis ca vreau sa stau cu fata 1 an acasa, dar ultimele 2 luni imi va fi greu sa achit mortgagiul si s a oferit ea sa mi l plateasca doar sa stau cu Imi acasa. Plus de asta, a zis ca ea vrea sa si vada primul nepot in ziua in care s a nascut si a zis ca vine de la 300 km in clipa in care a auzit ca am nascut, sa nu piarda momentul!! Al meu sot, i a zis ca n are nevoie ca ea sa vina, sa stea acasa, ca l enerveaza musafirii!! Dar i am zis o foarte repede ca nu e dupa el.
Si a tacut malc!!
O alta faza e al meu va avea concediu de paterminate 2 saptamani dupa ce nasc, sa ma ajute, si soacra mea s a oferit ca dupa ce pleaca el la servici, s a oferit sa vina ea sa ma ajute 1 saptamana, ca na ii face o deosebita placere!! Eu am zis da.... Dra sotul, vai ce a mai certat o pe saraca femeie, i a zis ca lui nu i trebuie vizitatori!! V am zis ca sotul meu e cam ciudat, dar in final tot eu castig, caci altfel e vai si amar delui. Cum ii zic eu in final, 'You are a good boy!!' Si tace.
Dom'le, la cate certuri am tras cu fiu su in casa ei (si uneori strigam la el, de saraca cred ca a auzit), bai o data nu s a rastit la mine, o data nu s a enervat pe mine, o data nu mi a vorbit urat. Ba eu chiar sunt uimita, cum de nu? Ca daca era una care striga asa la fiu miu, pai as fi avut o discutie cu ei doi si as fi vrut clarificari. Ea nu, dupa acele evenimente, se comporta si mai fain cu mine!! Si sotul mi a zis de multe ori, ca parintii lui pur si simplu ma adora!! Nu stiu de ce??? Dar cert este ca e o femeie JOS PALARIA!!!

Asa si noi, mamicile care au baieti sau vor avea, trebuie sa ne gandim la cum ne trateaza unele soacre pe noi fetele (nurorile) si sa nu tratam si noi pe nurorile noastre la fel... Normal mai e timp berechet pana atunci, dar eu stiu lectia!!

Alexia si Lisssa va doresc multa bafta cu soacra si sa speram ca se va schimba, Alexia si va veni sa te ajute 2-3 zile, ca doar nu moare!!pentru amandoua burticile!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 35+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 35 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Krissy multumesc de raspuns.

Pufi si eu ma bucur enorm cand vad postari de la tine. Si emani un calm incredibil!!! Sincer pe mine ma inspiri. Am vazut ca esti in zodia Balantei, ca bunica, care o viata s a dedicat familiei si e o fiinta DEOSEBITA!! Dar si sotul e Balanta si sincer e o diferenta ca de la cer la pamant intre femeile Balanta si barbatii Balanta!! Tu esti o scumpa!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

AMR 35 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui florina_g

Mihahegarty - ce sa simt...cateodata ma simt coplesita, cateodata nu simt nimic, parca nici nu urmeaza sa nasc din clipa in clipa, ah si ma uit disperata dupa dopul gelatinos si nimic. Bebe din cate il simt a coborat foarte mult, intepaturile sunt mai dese si mai puternice, si azi vad ca ma doare si cumva fundul, o apasa oare el ceva pe acolo?

Florina cu siguranta e bebe!!! Nu mai e mult, hai???

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 35 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

A!!! Acum am vazut!! LA MULTI ANI FLORINA!!!!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 35 ZILE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

buna seara fetele,
Babyblue si Alinuff ma rog pt voi si pt bebelushii vostri sa treceti cu bine peste toate necazurile.

Noi am fost la eco morfologica de trim III si in principiu avem vesti bune.
Bebelina e sanatoasa tun, a masurat-o din nou pe toate partile dar se pare ca e prea mare.....
Are 2,965 kg (+ sau - 7% ) si la 34 saptamani fix ea arata de 36 sapt si 3 zile in medie, femurul era de 36 sapt si 6 zile, abdomenul de 36 sapt si 0 zile, etc.
Medicul a zis ca ar putea sa semene cu sotul meu care e destul de solid (e rugby-st ) dar ar putea sa fie si din cauza unui diabet gestational, drept pt care maine dimi voi merge sa fac testul de glicemie provocata.
Medicul meu a plecat 10 zile in concediu si cand se intoarce ne vedem cu rezultatul la test pt a stabili impreuna data cezarienei.
Daca am intradevar diabet o scoate pe printesa inainte de implinirea a 38 sapt, iar daca nu, o mai lasam si dupa 38 de saptamani, sa se coaca.
Cine stie cat de grasunica va fi......dar nu ma sperie greutatea ei pt ca nu nasc natural.
Sper numai sa fie sanatoasa .

Va pup pe toate si merg sa citesc din urma !

Alina 34+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Babyliciuos felicitari pentru schimbarea saptamanii. Noi doua suntem la diferenta de doar o zi. Sunt curioasa care vine prima: Eliza sau Imi.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

AMR 35 ZILE!!!!!

Mergi la inceput