Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 3
oana_MVT spune:
Dici ca bine zici, ce usor e sa dai sfaturi. Si eu le dau dar nu le aplic.
Ertina, nu ma pricep deloc ce pot sa insemne rezultatele alea insa sper sa fie totul bine.
Cosminica, Eliza e un copil deosebit.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
ertina spune:
de azi am o fetita mergatoareeeee...cu hamul ..fara sustinere de maini, canapele, pomi etc. Mai mi-a ridicat moralul
Am fost la pediatru sa vada analizele, maine ne prezentam pentru urocultura si antibiograma. Mi-a zis ca posibil amoniacul sa fie crescut din cauza ureei si a acestei infectii urinare, cumva o legatura. Dupa rmn vom pleca imediat in grecia pentru vacanta si o gramada analize de sange si ecografii.
dici, mananca toate legumele aparute pe piata, nu e mofturoasa. Branza ii dau mai rar, e innebunita dupa iaurt.
va multumesc fetelor pentru pumnii stransi
Voi ce lapte dati copiilor ? Mai da cineva praf ? Noi inca suntem cu nan3 si ma gandesc sa trecem pe lapte normal, dar de care ? Am uitat s-o intreb pe dr, sper sa-mi amintesc maine dim
O seara buna ! ..sunt atat de fericitaaaaaaaaa !!!!
dicirstea spune:
Bravo Athina!
ertina, te intrebam de zarzavaturi ca daca le luati de pe piata sau supermarket (de import) poate ar fi bine sa arunci prima apa de la fiert, ca la carne. e adevarat ca o sa ramana cam fara gust dar si fara nitriti.
cat despre lapte , in conditiile astea eu as zice sa il mai pastrezi pe Nan, si eu l-m dat pana la 3 ani lui Matei si ii mai scap si acum. imi facusem si o socoteala financiara lapte praf/uht si tot acolo eram, avantajul la praf fiind proportia de nutrienti ideala pentru varsta recomndata + deloc de neglijat, usurinta in preparare la orice ora din zi si din noapte, cu apa la temperatura camerei, fata de uht care, odata deschis, trebuie pastrat la frigider, iar cand il dai tre' sa-l incalzesti.
iar branza....cica poate avea nitriti preluati din alimentatia animalelor hranite cu cereale tratate.
inteleg ca amoniacul a iesit in urina...cauza cea mai frecventa e infectia urinara, toate recomandarile erau valabile in cazul unor valori mari sau corelate cu relevarea si in sange.
(sper ca am fost coerenta la ora asta, ca nu sunt in stare sa ma recitesc
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
narcisica28 spune:
Felicitari Athinaaaaaaa!!!!!!!!! Ioana, imi pare bine ca minunea s-a produs si ti-ai recapatat optimismul!Bafta multa in continuare!
clodyac spune:
buna dimi
felicitari ertina
olita egal dusman sta pe ea dupa care face o balta pe unde apuca
laptic am incercat cu uht nu ii place asa ca ii dau praf in continuare si am aceeasi parere ca dici
oana la medicul de familie stau o gramada si din cauza programului nu prea reusesc sa ajung daca ma mai simt rau asa ma duc la urgente :(
sa aveti o zi linistita
PS IRINA TE ROG SA NE MAI SCRII SA NE SPUI CUM ITI E
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
ertina spune:
va multumimi mult, fetelor
am fost dimineata la urocultura, abia astept dupa ce se trezeste s-o iau in parc la plimbat ..
pazea, ca venim din urma..
dici, ms mult de informatii, am inteles tot . Apa ii dau fiarta sau plata. Incerc sa evit cat pot legumele de import..pe perioada iernii a mancat mai mult din import, acum doar cartoful dulce a ramas, dar cred ca-l scot. Numai din piata cumpar legumele. Amoniacul marit din sange i l-a prelevat.
o zi frumoasa !
miruta spune:
Salutare!
LA MULTI ANI,AMIR!
ERTINA...felicitari!
OANA...da,sunt hotarata...acum...desi nu se stie ce se poate intampla pe viitor.Momentan raman la "only Antonia".
COSMINICA...stiam de demult ca Eliza e minunata.
LauraOana spune:
amir
felicitari athina!
sebastian are amigdalita suntem 10 zile pe antibiotice...astazi m-au sunat de la gradi ca are 39,5 febra..bineinteles ca m-am dus direct cu el la pedriata (acolo iau mai masurat odata febra si cica avea 39,7)..am avut noroc ca e la 2 pasi de gradi si a si avut deschis...doar antibioticele nu le-am primit inca..nu le aveau aia la farmacie si trebe comandate..da cica la 5 jumate deja pot sa ma duc dupa ele..sebastian in primi 2 ani a fost odata pe antibiotice acum e a 2 a oara
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
ana_micu83 spune:
ziua buna ,
multumim din suflet pt urari!
La multi ani, Amir!!!
Pozele de la cheful de 2 ani sunt pe facebook la tati ...le pun si la mine azi-maine!
Razvan tot certat cu somnul este...incercam si ceva remedii homeopate sa vedem ce iese. Noi cheauni rau de cap. Avem festival de film in Sibiu si pe acolo petrecem serile. Va pupicesc!
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI