Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac ps laura ai liniste azi? ![]() mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andreiwww.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya |
liniste pe naiba
tocmai ascult sunetul frumos care vine de la o bormasina (sau bohrmaschine..habar nu am cum se scrie) 
Bebe Beca spune:
pup fetele!
narcisa, te asteptam!
alice, te-ai intors la munca?
laura, imi pae rau ca aveti activitate nocturna...
alynta27 spune:
sALUTARE!
Laura inca nu! Am sa-l sun pe unchiumeu sa vad daca e in tara in august, la sf. Pare cea mai buna varianta!
Ne gandim sa mergem la Sovata, daca nu putem vedea marea.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LauraOana spune:
alynta nu am fost niciodata la sovata..hai ca ma bag repede pe wikipedia sa vad ce e acolo..![]()
.......
ok m-am informat...deci un lac sarat ![]()
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraOana alynta nu am fost niciodata la sovata..hai ca ma bag repede pe wikipedia sa vad ce e acolo.. ....... ok m-am informat...deci un lac sarat Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009http://lb3f.lilypie.com/GOenp2.png |
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alic spune:
eu n-am fost la Sovata, dar din ce-am vazut si-am auzit imi suna tare bine!
Alynta, un coleg isi rezervase la pesiunea asta http://www.turistinfo.ro/sovata/cazare-sovata/pensiunea_abigel/poze-pensiunea_abigel-c64113.html cred ca se mai poate negocia, el spunea ca au fost multumiti!
Beca, m-am intors 2 luni si acum sunt in somaj
din pacate
otiliap spune:
buna fetele!!
ce liniste e pe aici... ce se intmpla, de doua zile nu a mai intrat nimeni...
noi am fost cateva zile la munte, la niste prieteni si ne pregatim pentru mare. plecam saptamana viitoare.
ma bag la citit din urma.
otiliap spune:
clody, am mai fost la dr?? ce aspus??
cum a fost intalnirea cu dudu?? 
lauraoana, gata cu renovarea la birou??
mai plange sebastian la gradi?? 
alynta, la munte am mers la gura haitii, langa vatra dornei, la 25 km. la mare vom merge la perla venusului, o pensiune a lui gheorghe gheorghiu. am mai fost acolo si am fost ff multumiti.
daca te-ai hotarat sa mergi la sovata, vezi ca este programul #hai la bai# si este inclusa si sovata. si noi am vrut sa mergem tot acolo anul asta, dar in ultima clipa ne-am razgandit.
ce fac copiii?? cum s=a distrat dvid la mare?? 
otiliap spune:
narcisica, asa e, ai dreptate. mi-ai mai raspuns o data la intrebarea legata de rmn, dar am uitat. deh, batranetele incep sa-si spuna cuvantul...ma ierti??? ![]()

te asteptam oricand, macar cu un sfat sa te ajutam...
clody, dar sa vina bunicile cate o saptamana - doua sa stea la tine cu dudu, nu se poate?? sau poate macar pe timp de iarna... nu stiu, zic si eu.greu si pt dudu, greu si pt tine. 
alic, si noi te pupam. te asteptam cat mai des, sa ne mai povestesti despre naty.
imi pare rau sa aud ca esti in somaj.
carla, ce faci?? unde esti?? cum te simti?? ce fac fetele??? 
am ajuns la zi cu cititul si raspunsul. va pup, ma duc sa termin mancarea. am pe aragaz o ciorba de pui, mancarica de cartofi cu mazare si pui pt matei, un compot de prune si am in plan si niste dovlecei umpluti dupa reteta andreei (serialbastre).
va doresc o zi cat mai frumoasa!!
otiliap spune:
serialbastre, nu gasesc reteta de dovlecei umpluti...oare nu pe blogul tau am citit=o??? 
![]()

fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei