Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Otilia bine ai revenit. Noi facem ardei si rosii umplute weekendul asta. Poate si o ciorbita de spanac.

Alynta, he he ce trai.

Voi va plangeti de caldura.... eu as da orice pentru 25 de grade. Acum sunt 12 grade si ploua. Maine avem picnic cu firma si se anunta tot 12 grade si ploaie.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Salutare stup drag!
Imi fac in sfarsit timp sa scriu pe forum, pe FB am salutat mai demult.

Eu fac mancare la ora asta, e insuportabil in timpul zilei, bucataria e deschisa unde stam acum si pana maine dimineata apreciez eu ca se va aerisi...

La mare a fost frumos, chiar daca vremea nu a tinut cu noi, am avut mai multa libertate de miscare fata de anul trecut, Mihnea e iremediabil indragostit de apa (este in culmea fericirii la aproape fiecare baita acasa, asa ca va imaginati ce bucurie a fost pe el cand a vazut atata apa la dispozitie) pacat ca a fost atat de rece ca nu puteam sa stam mai mult de 10 min...a fost cumintel in afara de masa unde nu poate sa stea linistit mai mult de 5 min, asa ca ne fragmentam masa tot timpul ...

De cand luam niste suplimente alimentare pe baza de acizi grasi parca i se mai descurca si lui limba , bee/dee e bebe, imita o cioara auzita pe balcon fara sa ii propuna nimeni, e mai linistit, sper sa fim pe drumul cel bun

Trimit si revin (sper)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!
ieri nu am mai intrat, ca am avut de munca toata ziua - curatenie, mancare o multime, asa ca abia pe la 18 am terminat.

oana mvt, cum a fost la gratarul de ieri? ati avut vreme bune pana la urma?? la noi au fost 31 grade, dar spre seara a plouat, asa ca acum e bine, sunt doar 21 grade.
rosiile le-ai umplut cu compozitia de la ardei??

serialbastre, cand intri in concediu?? si eu tot in activitate sunt, cu toate ca am inceput munca pe 9 mai. cezara ce face?? in vacanta??

fetele, coppiii vostri mai mananca noaptea lapte?? cat??

Mergi la inceput

serialbastre, acum am citit ca ai 39 zile lucratoare de concediu anul acesta. eu am doar 18. cum se poate?? oare ma tepuiesc astia de la scoala pe mine?? poate ma luminezi tu...

iubita tiana, ce repede a trecut timpul... parca ieri ne spuneai de a doua minune...si acum are deja 7 luni...

beca, poate ne dai mai multe detalii despre vacanta la poaiana marului... unde e, unde v-ati cazat, preturile de pe acolo...

carla, ce mai facei?? nu mai stim nuimic de tine de atata timp...cum te simti?? ce fac fetele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Otilia, eu am concediu de odihna neefectuat din anul scolar 2008-2009. Si cum atunci am lucrat (pana la intrarea in prenatal) 7 luni * 5,5 = 38,5, dar pe adeverinta mi-au dat 39 de zile. Ar fi trebuit sa mai scada cateva zile in vacantele mici, dar secretarul a zis ca m-a trecut atunci in activitate.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Hello albinute!!!
Ne-am intors acasa in seara asta, gata destrabalarea! Copiii au fost cuminti, am avut racoare, totul in regula.

Am stat 3 nopti la baile herculane, nu mi-a placut.
Apoi 3 nopti la poiana marului, pensiunea mili, superb!!! Aici a costat 120 ron/noapte, cu mic dejun inclus.

Apoi inca 3 nopti la pensiunea natura, in avrig, frumos tare si aici. 100 ron/noapte, fara mic dejun. Amandoua au curte mare, pensiunea mili are si mai multa umbra, au loc de joaca. tot ce trebuie. La poiana marului este si racoare, esti inconjurat de padure, de munte, o frumusete!!!!

Sper ca sunteti bine toate si toti copilasii, va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

imi pica ochii in gura..ieri am avut 33 de grade azi 16 grade

ioana welcome back!

otiliap asteptam sa ne scri mai des! sebastian primeste de la 1 an si 4 luni lapte de magazin..:) el inca mai bea de 3 ori pe zi ca 250ml...

narcisica la 1 noaptea te pui la oala? cind povestesti de mihnea si apa parca ar fi frate cu sebastian! exact asa e si el...innebunit dupa apa

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

eu am venit azi de la tara sunt treaza de la 4 mi-e asa somn am venit cu ocazie adica "ia-ma nene" si am ajuns la limita la munca ... de gasit altceva nimic fetelor m=as duce oriunde dar nu gasesc
razvan e innebunit dupa mine adoarme si ii e frica ca plec si ma striga prin somn

narcisica i-ai facut analize de ii dai supliment sau stii ca il ajuta ? si eu sunt ingrijorata ca doar bolboroseste pe limba lui fara a face propozitii

otilia eu cu inima ma duc saptamana asta la un control am gasit un doctor care e un pic mai ieftin am vazut ca ma apuca crizele atunci cand e cald si alerg , sau fac schimbare de pozitie brusca sus - jos , sau il iau pe razvan in brate atunci incep sa hiperventilez si nu mai pot respira iar inima isi iese din ritm si o simt in gat sa vad ce spune medicul

cat despre lapte razvan inca bea noaptea cam 300 ml ziua numai papa de toate felurile si o masa musai ciorbita e innebunit dupa ea ; razvan face la olita nu am mai avut accidente de multisor nici la nr 1 nici la nr 2 cand e ceva se apuca cu mana de cuc in rest nimic nou

va doresc o saptamana usoara

PS Ioana ma bucur ca a fost bine in vacanta
Alynta cred ca e tare bine la tara si mie imi place
Carla si eu sper ca sunteti toti bine pupici
Irina mai spune-ne ce faceti multa sanatate

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

buna fetele!

serialbastre, gata, m-ai luminat . multumesc de raspuns. eu mi-am luat tot concediul atunci.

beca, bine ati revenit acasa. asteptam si poze.

laura oana, eu ii dau lapte de vaca si lapte praf. si al meu mananca tot 3 sticle de 250 pe zi, una la somnul de amiaza, una la culcare seara si inca una spre dimineata, pe la 4 - 5.
urat la voi cu diferenta asa mare de temperatura.

clody, multa bafta la medic. asteptam sa vii cu rezultate cat mai bune. o parte din simptomele tale le-am avut si eu anul trecut, si pana la urma nu am avut nimic la inima (in afara de hipotensiune), dar am fost depistata cu astm. de cand am inceput tratamentul pt astm, nu-mi mai simt imina in gat si nici nu isi mai iese din ritm.

carla, unde sunteti??
alic, voi ce faceti?? ce face naty??

o saptamana cat mai frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

buna dimineata hai sa mai dam cafeau si pe forum..nu doar pe FB..:) deci cine doreste o ?

azi noapte pe la ora 2 m-am trezit cu copilul urland prin hol! cred ca a visat urat, sa ridicat din pat si bijbaind prin intuneric nu a gasit dormitorul nostru! la adus sotul la noi in pat si dimineata cind m-am trezit era iar la el in patut cica nu a putut gabi sa doarma de copil si la dus la un moment dat inpoi..eu nu am simtit nimic

clody nici sebastian nu leaga propoziti..acum poate si din cauza ca el creste bilingv...nu stiu ce sa zic...dar inafara de intrebarea "undei x sau y" nu leaga nimic...spune doar cuvinte..de exemplu mai zice "paaaa...piii" si atunci stiu ca vrea afara la copii..dar eu il inteleg pt ca sunt zi de zi cu el...cine il vede mai rar nu il intelege...

deocamdata are o faza in care face crize cind nu ma vede pe mine sau pe tasu langa el..nu stiu unde a disparut copilul meu independent ..eu nu sunt obisnuita cu el sa fie asa..are deja 3 luni de gradi...si nu prea imi vine sa dau vina pe gradinita..ca daca era gradi de vina presupun ca facea crizele astea pe la inceput nu acum ..infine..

cu olita e mai greu la noi...la gradi are pampers care cind ajung cu el acasa i dau jos...saracul copil cred ca e total derutat deja..jumate din zi are voie sa faca pipi pe al si cealalta jumatate din zi nu cind tre sa faca kk spune tot timpul..cu pipi citeodata da citeodata nu..depinde cum are chef..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput