Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, , eu sunt sigura ca nu e nimic. dar ii voi face analizele oricum dc e sa recolteze din degetel, altfel nu. vad ca delia are ceva drepate e o legatura intre icterul prelungit si ficat...tre sa dau un search pe google.

merg la magazin sa imiiau o jumica de cola si ceva dulce ca m a epuizat tae bo in seara asta dupa vreau neaparat sa vad pozicile puse de simo

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da Lavi..clar e posibil sa fie o legatura...dar poate sa nu fie nimic totusi, doar o suspiciune...si e bine sa-i faci analizele, sa te linistesti.

Maine merg sa depun ultimele acte ale lui David pt inscrierea la scoala...wow...sa vezi emotii pe mine in prima zi de scoala...dar fac si eu pe puternica de fatza cu david...ca el mereu imi spune ca-i e frica putin de scoala...ca nu stie peste ce dna da...mamos e si fiu-miu ...numai langa mine ii e binesper sa-i treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, , eu sunt sigura ca nu e nimic. dar ii voi face analizele oricum dc e sa recolteze din degetel, altfel nu. vad ca delia are ceva drepate e o legatura intre icterul prelungit si ficat...tre sa dau un search pe google.

merg la magazin sa imiiau o jumica de cola si ceva dulce ca m a epuizat tae bo in seara asta dupa vreau neaparat sa vad pozicile puse de simo

uite asa am sarbatorit-o pe andra azi http://www.vincek.com.hr/en/offer/fruit-salads/ cautati the tastes of autumn

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

simo, dragutza ai fost cuscra la botez la Arsenie

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:

uite asa am sarbatorit-o pe andra azi http://www.vincek.com.hr/en/offer/fruit-salads/ cautati the tastes of autumn

Mergi la inceput

ha ha erau inchise cele 3 magazine de langa mine asa drept razbunare mi-am pus un pahar de martini alb si ii fac avansuri la barbat

delia

Mergi la inceput

merci cuscra...dar sunt tare nemultumita de mine Par, sunci, ochi inca vanat...sanatosi sa fim...si vorba ceea...copiii sa se inteleaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:

nu te mai lauda ca nu-mi faci pofta am mancat si eu acum inghetata de vanilie, mascarpone si pistachioooooo

asta mi-a fost recompensa dupa ce mi-a urlat piscoata juma de ora ca din gura de sarpe, ziceai c-o tai nu alta ce mila imi era de ea, saraca nu a mai avut asa dureri de burtica de la o luna nu stiu de la ce a durut-o asa tare , nu am mancat nimic prostii azi pana la cina, niste sunca si branza topita si un pate de pui , de la asta sa fie oare ???

mi-a adormit in brate cu feonul deschis la maxim , mi-e mila sa o pun in patut ca se trezeste si ii sare somnul si imi e sa nu inceapa iar a urla

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Simona, ce ochi albastri frumosi are puiul si ce cumintel pare el in poze dar nu numai in poze cred ca este, si in realitate tu arati minunat mami, eu nu vad nici sunci si nici ochi vanat

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

simo ai 3 juniori frumosi foc!!! superbi!!! doamne ce ochisori frumosi au iar tu, mami frumoasa , ma repet arati minunat!! cand te vad pe tine si pe surioara ta asa de greu imi este sa imi dau seama care esti tu
ce frumoasa costumatie a avut arsenie! super!!!! iar tortul... formidabil!!!!

Mergi la inceput