Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

- multumesc fetelor de aprecieri.de-abea astept si pozele profesioniste.
- lalely- referitor la curaj de a-i creste singuri..e mai mult singura varianta.mama n-am, iar soacramea are zile in care nu trece sa-i vada, stand in aceeasi curte.iar cand vine ii face rautaciosi ca plang si ei inainte de masa, sau ca nu ragaie imediat cum si-ar dori ea,sau ca fata nu mananca tot in 5 minute, si se opreste, se uita, rade, se joaca cu biberonul..mi-a lasat odata biberonul pe masa, si a zis ca ea pleaca ca n-are rabdare sa stea dupa ea, sa manance cand vrea eaca-n filmele cu prosti.du-te femeie la ale tale, si lasa-ne ce ma enerveaza e ca veneam cu ei din parc, unul din ei dormea, eu ma jucam cu celallat afara in carut, sa mai doarma si ei la aer un pic, si se apuca sa spele butoaie, sa bata cuie, sa faca galagie sa-i trezeasca..sa-i auda cum urla.parca ar face-o din rautate..e pacat, dar asta e.e a noastra, defilam cu ea asa cum e
-

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

salutareeeeeee
imi era tare dor de voiiiiiiiii
ne-am crestinat si noi duminicaq
astept pozele de la fotogrf pe un cd
si apoi promit sa pun cateva
a fost vremea minunata
nu sufocare
si nici urata urata
ceva norisori la intyrarea in biserica
si putina ploicica
apoi la iesireeeeeeeeeee
soareeeeeee
nasicile imi lasasera capul gol la bebe
si fara dresuri
da pana la urma am pus o palarioara
la restaurant a fost frumos
antonia a fost de data aceasta senzatia serii si ceilalti copilasi mai maricei
pe petra am adus-o la tort
si dormea pe ea
ahahahahhaha

Mergi la inceput

strumph nu am figit de la apel mai devreme
doar ca nu am mai avut net pana acum de atunci
unii din nasii fetei care au fost acum la londra
au fost placut impresionati
de oras
au zis ca au vizitat multe locatii interesante
ca au mers pe jos
cat pentru doi ani de zile
ahahahahahah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetele

salutareeeeeee
imi era tare dor de voiiiiiiiii
ne-am crestinat si noi duminicaq
astept pozele de la fotogrf pe un cd
si apoi promit sa pun cateva
a fost vremea minunata
nu sufocare
si nici urata urata
ceva norisori la intyrarea in biserica
si putina ploicica
apoi la iesireeeeeeeeeee
soareeeeeee
nasicile imi lasasera capul gol la bebe
si fara dresuri
da pana la urma am pus o palarioara
la restaurant a fost frumos
antonia a fost de data aceasta senzatia serii si ceilalti copilasi mai maricei
pe petra am adus-o la tort
si dormea pe ea
ahahahahhaha

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

lume noua, lume noua
sa va fie de bine!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

voi intra si eu ceva mai tarziu daca mai apuc sa vad poze
felicitari celor care s-au crestinat la acest sfarsit de saptamana
simonaaaaaaaa m-am tot gandit la voiiiiiii
yasmi abia astept sa vezi rochita
cum mi-a iesit
m-am simtit f bine in ea
si a fost fffffffffff admirata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

- multumesc fetelor de aprecieri.de-abea astept si pozele profesioniste.
- lalely- referitor la curaj de a-i creste singuri..e mai mult singura varianta.mama n-am, iar soacramea are zile in care nu trece sa-i vada, stand in aceeasi curte.iar cand vine ii face rautaciosi ca plang si ei inainte de masa, sau ca nu ragaie imediat cum si-ar dori ea,sau ca fata nu mananca tot in 5 minute, si se opreste, se uita, rade, se joaca cu biberonul..mi-a lasat odata biberonul pe masa, si a zis ca ea pleaca ca n-are rabdare sa stea dupa ea, sa manance cand vrea eaca-n filmele cu prosti.du-te femeie la ale tale, si lasa-ne ce ma enerveaza e ca veneam cu ei din parc, unul din ei dormea, eu ma jucam cu celallat afara in carut, sa mai doarma si ei la aer un pic, si se apuca sa spele butoaie, sa bata cuie, sa faca galagie sa-i trezeasca..sa-i auda cum urla.parca ar face-o din rautate..e pacat, dar asta e.e a noastra, defilam cu ea asa cum e
-

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

no coment!
poate e doar "limitata", sa speram ca nu o face din rautate

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Hello si de la mine!
am sa incep cu Strumphitza ca sa nu uit ca apoi iar ratez sansa de a aparea in listuta cu bebici si mamici.Dar inainte de toate vreau sa iti multumesc ca te-ai oferit sa-mi faci acest serviciu. Deci, puiul meu se numeste Albert si s-a nascut pe 2.04.2011 prin cezariana cu 2810g, 48cm si scor Appgar 9.Legat de experienta nasterii, cred ca n-am fost eu prea clara in exprimare, nu asta a fost traumatizanta, din contra a fost cum nici nu visam, rapid, fara durere, si recuperarea usoara. Partea traumatizanta a urmat, in a treia zi de la nastere copilul meu a facut hipoglicemie si a fost cat pe ce sa-l pierd. Prin ce-am trecut nu are rost sa mai spun, cred ca va imaginati, ar fi multe de povestit, poate intr-un alt mesaj.
Viss, nu am decat cuvinte de admiratie pentru tine, esti o supermamica si pe deasupra si talentata, poate ti s-a mai spus, scrii foarte frumos.
La capitolul kg, eu cred ca stau cel mai prost, am luat 20 in sarcina si nu am reusit sa scap decat de 11, cele 9 ramase vad ca nu se mai desprind asa de usor. Asta e,asta sa fie necazul meu,daca toate celelalte merg bine, eu ma declar multumita.
Gata, ma retrag ca puiul meu si-a pierdut rabdarea si nu ma mai lasa sa scriu

Mergi la inceput

deliaaaaaaaaaaadaaaaaaa
ce faci?
cum sunteti?
multi
si mie mi-a fost dor de voiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Cami, te chemam la raport dar nu am spus chiar atunci , imdeiat sa te executi, cand ai timp ca stiu ca nu e usor cu 2 pitici Asteptam pozicile sa vedem si noi rochie smechera

Ilinca, te-am trecut in listuta de dimineata dar nu aveam numele baietelului si scrisesem numai "baietel" in asteptarea raspunsului de la tine foarte frumos numele Albert Eu am crezut ca a trebuit sa nasti prin cezariana si de aia a fost traumatizant pentru ca ai spus ca a fost cezariana de urgenta si ma gandeam ca a fost urata experienta , dar asteptam sa ne povestesti mai multe cand vrei si ai timp , sau mai bine spus cand te simti in stare emotional

Eu mi-am gasit preocupare sa fac cu piscoata, ca tot stam in casa ca afara vine ploaia i-am pus muzica de copilasi si sta langa mine pe pat si ne hlizim amandoua, ea chicoteste si scoate sunete si eu o imit si rasete dupa aia

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Multumesc de aprecieri la adresa puiului meu.

Strumph, este atat meritul aparatului cat si al fotografului. Prietenul la care am fost la munte este pasionat de fotografie. Am fost la casa de la tara a parintilor lui. Noi avem un Nikon ceva mai slab, un D3100, dar face poze foarte frumoase si scula noastra

Scrish, am facut luni dimineata frenotomia. A fost cat de cat OK, a curs ceva sange si bebe a fost ceva mai agitat vreo 2 zile. Daca nu ati facut interventia pana acum eu zic ca e bine sa o faceti cat mai repede, deja bebele devine constient si e mai greu si cu alinatul. Mie mi-a parut rau ca m-a amanat dr. vreo 3 saptamani. Si tot dr., dupa interventie mi-a zis: "Vaaai, dar ce fren gros si scurt! Nu stiu cum a mancat pana acum." De parca nu ea ne amanase atat desi il vazuse de la prima vizita. Daca te uiti la pozele lui Vladut de pe Picassa se vede un pic limbuta crestata pe mijloc in varf. Frenul ajungea pana in varful limbii aproape.

Mergi la inceput