Delfinasi in straie de sarbatoare (146)
Raspunsuri - Pagina 6
crissy77 spune:
paulaaaaaaaaaaaa....nu ai uitat nimic?
rodyka, da, aia e reteta (link dat de bambo). Eu am asamblat-o sambata seara, pe la 9 si azi dimineata la 10 am tras-o in sticle de 2 l si bagat la frigider (deci nici macar 3 zile si a fost si frig). Vreau sa bag o sticluta mica si la congelator, sa vad cum se pastreaza (asa am mai facut cu bors de putina facut de mama). Eu am pus in 2 pet-uri de 5 l de la apa plata (am injumatatit reteta pt fiecare pet). Dintr-un pet nu am tras inca, las sa se mai aciduleze
bamboletta, daca nu comenteaza nimini nu inseamna ca nu e si interesat. Dupa cum ai vazut eu deja am aplicat (eu cam la fel fac cu filmele si pozele, rar comentez dar ma uit la ele cu drag).
ramonavlas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
cea mai buna cresa e la administratia creselor pe Muncii, tu unde ai vorbit? tot acolo o sa mearga si Carla a lui Octavia! Matei - luna a 11-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
O, lume nou! Bine ati revenit pe plaiuri mioritice! Am citit cu sufletul la gura postarea cu vacanta! Abia astept sa ne intalnim.
Am vorbit la cea de pe Muncii si de pe Secerei. Stiu de Carla a lui Octavia ca acolo merge....am vorbit ieri cu ea.
Te sun disera sa ne vedem cand aveti timp.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
bamboletta spune:
Rodyka- spor la facut si baut socata
Crissy- data viitoare cand mai fac...invit tot delfinariu la socata
la poze si eu ma uit la toate dar nu le pot comenta pe toate....imi sunt dragi toti delfinasii
merg sa dau papa la delfinas marait
katalina spune:
ASA, L-am vazut pe ANDREI,ca tare-i frumos(mersi racusor), pe ISA mergind singurica
ALICE,cind mai mergi la eco?
Pt Antalya ne pregatim si noi cu chilotei,plecam pe 4 iulie la Ela
VICTO, rid intr-una de tine cu lupta cu furnicile.Spuma este cea mai buna solutie,pe incercate,dar grija sa nu ajunga copiii in zona aceea
citesc postarea OANEI,REVIN
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
Mycya spune:
buna ziua dragelor!!!
Ooana bine ati revenit cu forte noi din vacanta.
Maurice te rog da si mie reteta de la Carmen cea cu sparanghel. ori daca o mai are careva salvata
Victo ma ingrozesc numai cat citesc, fereasca Dmnezeu de o asemenea nenorocire
ma servesc si eu cu un paharel de socata nu am de unde si cum sa fac dar o beau cu pofta de la voi
sa trezit ... fug sa imi mai termin treaba prin casa
Mami de Andra Maria 02.08.2010
katalina spune:
OANA, bine-ai venit!!!
Abia astept poze
Ati reusit sa iesiti din resort?
Exista locuri in resort de unde se pot lua suveniruri(pt mine),mai ales
Despre rapirea de copiii pt organe:(, asta e lumea in care traim,trebuie sa avem maaare grija
VICTOR, adora ciresele
Azi i-am dat Almette cu verdeata, Doamne ce i-a mai placut
Si eu am dulceata de capsuni pe aragaz, mi-am luat sfoara,hirtie, etichete pt borcane, am o pasiune
katalina spune:
SPARANGHEL(de la CARMEN)
-supa sau la abur
-la abur 20 minute cu un morcov si un cartof
-LA ABUR +dovlecel+patrunjel+ulei masline
lalala13 spune:
Adriana FELICITARI!!!
wow..parca ma macina asa un dor..dar imi trece repede
racusor ce mare e Andrei..aseara ne-am uita la poze, eu si sebi..vaaaaaaai ce a ras, ce a comentat cand il vedea pe andrei...am vrut sa-l filmez dar nu am reusit...era atat de incantat..chiuia nu alta
oona bine ai revenit..asa mi-as dori si eu o vacanta de asta..dar inca nu ne permitem..deh o sa vina si timpul nostru
mdea...azi sebastian a inceput sa merga singur..si pana acum mergea dar il mai supravegheam si nu pleca fara mine. azi am tras o sperietura ca nu l-am gasit in camera..el isi luas emobilul si plecase spre baie...am tras o spaima ca acolo e gresie si el nu stie sa cada inca...si pe urma a vazut ca e ok faza..nu se mai streseaza si merge intr-una...bineinteles ca se mai dezechilibreaza..dar el e tare incantat..pana nu o face un nou cucui
se pare ca delfinasii stiu ca e sezonul lor si au luat-o la goana..eu cred ca vor sa o puna de o intalnire
Diana_Eva spune:
LUPTA CU FURNICILE - presara sare(orice fel pe unde ies ele) sau metoda clasica praf anti furnici (de la brico).
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)