Delfinasi in straie de sarbatoare (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice, maurice, ramonasin mi-am notat adresele. Va adaug maine.

bumblebee, da, prinde intre degete dar dupa pasul asta tb sa invete sa tina creioane si sa mai si mazgaleasca

eladea, frunzele de patrunjel strivite intre degete si puse pe intepatura au rolul de a calma. Are o iritatie in jurul intepaturii de toata frumuseata. I-am facut si poza. Bine ca nu s-a umflat. Azi nu o mai doare dar ieri a plans vreo 30 min continuu, e dureroasa intepatura.

paula, vecina mea (care e asistenta dr. nostru de fam.) ne-a zis ca intre 2 si 5 ani sunt protejati de venin de vaccinurile pe care le fac pana la 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Am mai adaugat 9 membri (se pare ca pot adauga doar 10 in 24 h, aseara am adaugat-o pe paula). Mai am de adaugat pe ramonavlas, Diana_Eva si saddie. Nu va suparati, stiu ca mi-ati trimis adresele printre primele, dar mi se pare corect sa adaug mai intai mamicile care sunt mai demult pe forum. O noua tura adaug maine.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Crissy ti-am trimis si eu adresa de mail,si... si eu sunt demult pe forum,inca de la FIV chiar...si nu am primit invitatie

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Denisa, ti-a trimis Crissy invitatie. Am vazut eu ca apari la membri.
Eu stiu ce bine inoata Matei de la balaceala. Si tare mult ii mai place in apa. Apropo de asta, Oana, veniti maine la balaceala?
Crissy, dar pe Raul l-a intepat albina la 2 luni si de aceea tb urmarit cum reactionaza.
Tina, inca un pic , mama si nasti!!! . Doamne cum a trecut anul!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

au luat astia apa de la 9 pana la 22 asa ca stau cu capsunile in frigider

Carla si mie imi e atat de drag Matei cand ma cearta...plange asa mai marait si imi zice dai-dai-dai

Katalina merci de lamurire :)
legat de shopping de la hotel este un shutle bus care pleaca in oras la ora 9 si se intoarce la ora 14, drumul e aprox 30 min
pe langa hotel sunt Mall-uri...mai mici de unde poti sa iti iei "suveniruri"

noi i-am luat papion si o camasa la Matei de la Waikiki, erau ceva reduceri
si in rest mult mult Turkish Delight (parca suna mai frumos decat rahat )

Alice parca tu ma intrebai daca Marius vrea bb2...inca nu

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ce scumpic e Matei!!!!!!cum umbla el in crocks
ps: si noi avem costumas de tigrut de la h&m

Oana,te rog daca ai timp povesteste-mi cum e cu mancarea,iei legumele de la coltul pt diete si le blenduiesti?ti-ai dus tu blender,vase?unde incalzesti laptele daca il incalzesti pt dim/seara, unde a dormit Matei ziua?in carut afara sau in camera?ce ai pt copil in camera?tarc?...etc...
de ce nu l-ai dus si in mare?e rece apa?cum a fost pe avion cu el?
scuze,vin cu o avalansa de intrebari pt ca pana la urma nasul a decis sa plecam tot acolo,pt ca oferte la last minute pt un grup atat de mare nu gasim cu conditii super ok(de super lux cum vrea el mai mult)...in fine,banii ii obtinem inapoi daca vrem fiindca nu si-au respectat un termen din contract,a anulat biletele iar acum se chinuie sa anuleze anularea.Ideea e ca la last minutr ori gasim cazare ok si transport nu,ori transport ok,cazare nu,caci avem nevoie de 11locuri(7 adulti 4 copii) cu 3 infants(copii sub 2 ani).Oricum asteptam raspuns de la vreo 2 agentii.dar 80%plecam vineri la Cornelia. noi ne pregatim oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

motatelor, spuneti-mi si mie cat zahar sa pun la 3 l apa sa fac socata? 4 flori de soc, o lamaie..ajung 500 gr zahar?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Oana ce rol are acel costumas in acre inoata Matei?nu ii este cald in el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Oana ce rol are acel costumas in acre inoata Matei?nu ii este cald in el?

Costumasul e cu factor de protectie 50, se usca super rapid cand iese afara, si il protejeaza bine pe bebel.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Alice, . Suntem bine, am fost pe afara, acum am culcat zmeul, ca azi nu a dormit deloc, ca abia la 11 s-a trezit. Si mi-a venit bara de protectie pt patul lui, merg sa o desfac, sa vad cum e.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari fetelor

Rebeca a invatat ceva rau in concediul asta: sa urle de cate ori nu ii convine ceva ( a invatat de la baiatul amicilor nostrii). Ma dispera! In plus legume au devenit un calvar, fara momeala cu painica nu vrea sa le guste si pace. Iar eu nu mai am nervi pentru asta. Sunt atat de obosita, vai de mine! Aseara tremuram la propriu de oboseala. Uf!

Va pupam dulcic

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

salutari fetelor

Rebeca a invatat ceva rau in concediul asta: sa urle de cate ori nu ii convine ceva ( a invatat de la baiatul amicilor nostrii). Ma dispera! In plus legume au devenit un calvar, fara momeala cu painica nu vrea sa le guste si pace. Iar eu nu mai am nervi pentru asta. Sunt atat de obosita, vai de mine! Aseara tremuram la propriu de oboseala. Uf!

Va pupam dulcic

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

uf, Adriana mamica draga...e greu, f greu...mai ales in cazul tau, si cu munca multa, si cu bebe la purtator...nu-ti va fi usor deloc...nu vreau sa te sperii, dar ai nevoie de ajutor...altfe te surmenezi complet si nu e bine...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput