Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

gata 3 coletele, sper sa fie ok transportul
Neli, ce nu sunt ok, te rog io sa le faci vant, e un amalgam de hainute de la donatii, de la noi, de peste tot dar vi le trimit din suflet. si dedicatie de la Giulik pt Anastasia gasesti intr o vesta grosuta

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna fetele!

Am si eu cateva chestii de donat, poate este cineva interesat:
- 1 cutie sigilata lapte praf Topfer PRE (formula speciala cu fier)
- mai multe cosmetice neatinse (cumparate inainte sa nasc, mandra mea are dermatita atopica si a trebuit sa-i cumpra altele, pt piele sensibiloasa): 1 gel de dus Sanosan, 1 sampon Sanosan, 1 pudra de talc Sanosan, 1 gel de dus Bubchen, 1 sampon Bubchen, 1 ulei bebe Bubchen;
- 1 carusel patut.

Daca vrea cineva ceva, va rog sa-mi dati PM pt ca nu am foarte mult timp sa bantui prin toate topicurile si s-ar putea sa ratez raspunsurile.
Pupici

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Roxana nu cred ca e voie cu PM direct,cel putin asa scrie pe prima pagina.daca citesti si inca nu s au dat toate, consumabile gen gel de dus,sampon,pudra ar fi binevenite pt baietelul care a stat in container.

Fetele mai am o rugaminte poate are cineva un patut cat de folosit sau tarc macar si il poate dona sau vinde la un pret mai mic pt ca bebe are acum 6 luni jum si nu mai sta in pat,se rostogoleste,stiti cum e greu de facut ceva chiar si mancarea lui,laptele fara sa l stii in siguranta.din pacate patutul meu inca il folosesc si eu si nu l pot da pe al meu,poate a trecut cineva de faza asta cu patutul.ar fi de preferat ma gandesc eu din acela de material care se strange usor,se face mic pt ca la cum se muta ei e mai practic.

Mai rog moderatoarele daca considera sa l treaca si pe el pe lista celor care au nevoie din prima pagina.
Nume Ionut Daniel 15.12.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

gata 3 coletele, sper sa fie ok transportul
Neli, ce nu sunt ok, te rog io sa le faci vant, e un amalgam de hainute de la donatii, de la noi, de peste tot dar vi le trimit din suflet. si dedicatie de la Giulik pt Anastasia gasesti intr o vesta grosuta

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Multumim mult pentru tot, iti spun ce si cum voi face dupa ce desfac cutiile si voi vedea ce contin,te tin la curent,de asemenea,multumiri din suflet Giuliei din partea Anastasiei in special,ea este beneficiara,dar si din partea mamei ei.Va pupam,sanatate multa,aveti grija de voi !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) si Iarina Ioana(16 03 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Azi, la ora 22 ora Ro s-a nascut bebe de iulie, Alexandru Juliano, 51 cm lungime, 3.250 kg cu scor Apgar 9. Si mamica si puiul sunt bine.

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Gaby,am ridicat azi de la posta laptele nan 1 si am platit,poti anunta vanzatorul ca a ajuns coletul cu bine si am facut plata.Merci mult pt ajutor.
Azi am ridicat de la posta si cele 2 colete de la Monica,care contineau hainute de diferite tipuri:rochite,tricouri,bluze,pantaloni,o gecuta,body,4 perechi incaltari,jucarii,carioci si creioane colorate.Cea mai importanta insa ,a fost felicitarea Dianei pt Anastasia,pe care o va vedea abia asta-seara cand se va intoarce de la tatal meu si fratele meu.Multumiri din suflet pentru tot,va pupam ,sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NELI sa le foloseasca sanatoase.Ma bucur ca ai rezolvat si cu laptele Am uitat: Diana mi-a tot cerut sa ii arat si poze cu fetele - ai cumva puse pe undeva? E terminata dupa fetite mai mici/bebeluse - si fratiorul e dragut,dar na ... fetitele-s fetite

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

NELI sa le foloseasca sanatoase.Ma bucur ca ai rezolvat si cu laptele Am uitat: Diana mi-a tot cerut sa ii arat si poze cu fetele - ai cumva puse pe undeva? E terminata dupa fetite mai mici/bebeluse - si fratiorul e dragut,dar na ... fetitele-s fetite

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Merci mult,i-am aratat deja felicitarea Anastasiei de la Diana,de atunci incearca sa reproduca verbal ce era scris acolo,poze avem, le voi pune cat de curand,incerc sa vad cum fac.Va pup,aveti grija de voi , sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Neli_ra, sa stii ca nu mi=am uitat promisiunea, dar efectiv nu am avut timp saptamana asta. Saptamana viitoare insa pun un colet si eu pt tine.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Neli_ra, sa stii ca nu mi=am uitat promisiunea, dar efectiv nu am avut timp saptamana asta. Saptamana viitoare insa pun un colet si eu pt tine.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura,nicio problema,n-au intrat zilele in sac,e timp suficient,asa ca...no worries!Multumim mult,sper sa fiu pe faza in timp util si sa iti dau de veste atunci cand il voi primi,week.end placut,pup,bye!

Mergi la inceput