Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Sanatate Laura si bafta la examen!

Sambata m am intalnit si eu cu sotul lui Lacrimi pt punguta cu jucarii.am m ai scapat de o grija.......
Alta stire este ca baietelul Ionut cu parintii s au mutat din Rahova, din casa aceea de paianta, undeva in Bucurestii Noi, la o casa de beton, dar care in interior nu este complet finisata, gresie,faianta etc. a unui domn la care tatal copilului a lucrat mai demult.Cum facerea de bine se pare nu mai e gratis ci un schimb de interese, le cere 4 mil chirie plus ca el sa i termine in interior ce e de facut ca s o termine pana in primavara.ei s au bucurat pt ca acolo in Rahova dadeau 3 mil parca nu mai retin, plus aici cica sunt conditii incomparabile.Eu sper sa aiba de lucru iarna asta pt ca nu are un job stabil, sa poata sa si plateasca chiria si chelt, plus sa munceasca si seara si in weekend sa i faca si respectivului acolo casa in interior.Ce sa mai zic, sper sa nu se trezeasca in mijl iernii dati afara din te miri ce motiv de domnul cel binevoitor care le cere si chirie pe langa ca ii face casa.cam atat stiu ca am vb 2 min, pe fuga, o sa sun intr o zi sa mi zica adresa si nr postei.O sa fie greu acum sa se deplaseze in Rahova dupa lapte, plus acolo ii mai ajuta si cei care le au botezat copilul, nu i lasau sa nu aiba ce manca ca sa zic asa, da ma rog, daca ei au considerat ca e mai buna optiunea asta.......adev e ca casa aia era praf unde stateau si acum iarna cred ca era frig mai ales ca copilul merge pe jos......vedem ce o mai fi....va tin la curent......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocogirl

buna ziua.nu am mai intrat de mult si sper sa nu fie un dezavantaj.avem o situatie grea.am un baietel de un an si 3 luni iar sotul deabia s-a angajat,insa marea problema e ca nu am bani sa ii iau de incaltat la munca.orice pereche de adidasi, pantofi sunt bine veniti.poarta marimea 43.multumesc mult

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash81 spune:

ms Laura eu nu stiu cum e cu PM ul asta ma chinui acum sper sa nu mi prind urechile;)...........gata am reusit:D
sa mi spuneti va rog ce trebuie sa mai fac:)

iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrimi30 spune:

Am primit multe jucarii de la gabyy2011 foarte frumoase pe care baietelul le indrageste foarte mult.Multumim mult pt jucarii.Maine mergem la spital sa ne operam.O zi minunata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua. am si eu gecuta toamna raiat, salopeta fas iarna, plover fermoar, costum blugi, costum fas toamna, sosetute, 3 veste(lana, raiat, bbc), bluza trening, maleta, pantaloni trening, caciulita toamna. hainute de baiat de 1 an si 10 luni. nu stiu exact inaltimea, dar are vreo 13 kg. cui le trimit? cum fac? mersi
am editat ca mai am un costum gros pt iarna, lam scos acum din dulap si am constat ca piciului ii este scurt

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

si cateva jucarii

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Selene_Bunny scz abia acum am vazut ce ai scris despre carut si patut pliant...daca ma poti lamurii cum e cu patutl pliant daca e pt bebei mai mici vreau sa las alta mamica sa se bucure de el daca merge si la cei mai mari l as primi cu bucurie si multumire si i carutul la fel dar nu stiu cum e cu curieratul.adica nu stiu cum si cat se plateste..pe kg?ca as face tot posibilul si as plati daca ar fi sa zicem pana in 50 de lei mai mult chiar nu stiu de unde sa rup:( si asta undeva intre 21 si 25 ale lunii ca atunci primesc alocatiile copiilor si ia si sotul salariu,nu am pretentia sa fie f bune ci cat de cat sa poata sta David in ele,daca vrei sa ma lamuresti te rog:) ms frumos
miky hainute avem cat de cat noi,si noi nu avem decat 9 kg 300 si cred ca sunt f mari .poate se nimereste alt bebel care are nevoie pe aici...
faceti fapte foarte bune pe aici sa fiti sanatoase si fericite:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash81

Selene_Bunny scz abia acum am vazut ce ai scris despre carut si patut pliant...daca ma poti lamurii cum e cu patutl pliant daca e pt bebei mai mici vreau sa las alta mamica sa se bucure de el daca merge si la cei mai mari l as primi cu bucurie si multumire si i carutul la fel dar nu stiu cum e cu curieratul.adica nu stiu cum si cat se plateste..pe kg?ca as face tot posibilul si as plati daca ar fi sa zicem pana in 50 de lei mai mult chiar nu stiu de unde sa rup:( si asta undeva intre 21 si 25 ale lunii ca atunci primesc alocatiile copiilor si ia si sotul salariu,nu am pretentia sa fie f bune ci cat de cat sa poata sta David in ele,daca vrei sa ma lamuresti te rog:) ms frumos
miky hainute avem cat de cat noi,si noi nu avem decat 9 kg 300 si cred ca sunt f mari .poate se nimereste alt bebel care are nevoie pe aici...
faceti fapte foarte bune pe aici sa fiti sanatoase si fericite:)

Patutul pliant merge pana la 3 ani, asa scrie pe el. Mandra mea are 2 ani si 10 luni, insa e deja prea inalta pentru el. Oricum i-am comandat un patut mai potrivit, din care sa se poata da jos si singura.

Caruciorul - tu cautai un carucior mai lat? Sa stii ca si noi am avut problema asta, Daria a fost pretentioasa de bebelus cu statul in carucior, insa cu caruciorul sport, de il am eu de dat, nu am avut probleme, nu a plans deloc, s-a simtit bine, a si dormit in el.

Despre patutul pliant am scris aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=164644&REPLY_ID=7012189

Iar caruciorul este aici: https://picasaweb.google.com/106847915526522394338/CaruciorDouceurRosuPentruOMamicaMaiModesta (ignora pretul, nu mai este de actualitate, vezi doar pozele si ce scrie pe acolo).

Edit: cu curieratul, da, per kg se plateste, primul kg e mai mult, vreo 17 lei, parca, urmatoarele, in jur de 2 lei. Ma pot interesa, daca vrei, il cunosc pe nenea de la Fan Curier Braila.

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Selene_Bunny,chiar te as ruga mult daca te ai putea interesa de pretul total ca sa zic asa ca sa ma pot pregati dinainte:) iti multumesc mult mult de tot pentru mine arata destul de bine iar ce este cu un pic defect sunt sigura ca l ar putea repara sotul.......patutul e superb si cred ca David se va simti bn in el asa va dormi si sotul in pat nu pe jos ca s a cam saturat de saltea,in tarcul pe care l avem nu l pot culca noaptea pe bebe pt ca e foarte jos si mi raceste :) si deja i s a rupt plasa pe alocuri ca e cam vechi.... si carutul este f bun nu cautam mai lat cautam unul cu o sustinere mai buna la spate si cu curelusele de protectie mai bune,cel pe care l avem deja ajunge cu piciorusele la roti si sta f cocosat in el:(ma crezi sau nu imi daduse cineva link ul de la carutul tau de pe picasa pe mes sa ma uit ca zicea ca e mai ieftin si poate strang bani sa l iau dar nu am avut putere...sa ma anunti te rog frumos daca afli cam cat e pretul total,bn asta ar insemna sa sti cate kg au amandoua poate ti cer prea mult,imi cer scz daca sunt prea cicalitoare:) ms mult inca odata:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash81

Selene_Bunny,chiar te as ruga mult daca te ai putea interesa de pretul total ca sa zic asa ca sa ma pot pregati dinainte:) iti multumesc mult mult de tot pentru mine arata destul de bine iar ce este cu un pic defect sunt sigura ca l ar putea repara sotul.......patutul e superb si cred ca David se va simti bn in el asa va dormi si sotul in pat nu pe jos ca s a cam saturat de saltea,in tarcul pe care l avem nu l pot culca noaptea pe bebe pt ca e foarte jos si mi raceste :) si deja i s a rupt plasa pe alocuri ca e cam vechi.... si carutul este f bun nu cautam mai lat cautam unul cu o sustinere mai buna la spate si cu curelusele de protectie mai bune,cel pe care l avem deja ajunge cu piciorusele la roti si sta f cocosat in el:(ma crezi sau nu imi daduse cineva link ul de la carutul tau de pe picasa pe mes sa ma uit ca zicea ca e mai ieftin si poate strang bani sa l iau dar nu am avut putere...sa ma anunti te rog frumos daca afli cam cat e pretul total,bn asta ar insemna sa sti cate kg au amandoua poate ti cer prea mult,imi cer scz daca sunt prea cicalitoare:) ms mult inca odata:)

Stiu cate kg au amandoua. 17.

Vorbesc cu curierul, atunci.

Intrebare: tu stai in Constanta, chiar in oras? Ca, pentru localitati din judet, dar nu resedinta de judet, se plateste in plus, asa stiu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput