Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna seara domanelor

nu stiu daca postez corect acest mesaj.
am 2 cutii cu lapte praf fara lactoza-Aptamil si Topfer.
le-a cumparat cumnata pentru bebele ei Vinerea trecuta.
a facut din ele cate un bibe din fiecare si acum nu le mai foloseste.
daca le vrea cineva le oferim cu placere.

numai bine tuturor

Da,ne-ar prinde tare bine,daca nu e vreo problema si daca fetele sunt de acord,multumim mult. Chiar ma gandeam sa-i schimb laptele Iarinei,sa trecem pe aptamil,stiu ca e mai bogat decat nanul pe care il consuma ea acum,desi e mai scump,stiu ca ajuta mult mai bine impotriva multor infectii,mai ales ca ea a supt la san foarte putin,atat cantitativ,pt ca nu am avut productie,desi am stimulat si parastimulat,cat si ca si perioada.Momentan mai am 1 cutie si jumatate de nan pana saptamana viitoare,sper sa imi ajunga pana atunci,dar ,daca voi primi laptele ce l-ai anuntat ca il ai de oferit,il voi combina pe cel fara lactoza de la tine cu nanul ramas acasa ca sa mai tragem putin de timp,mai ales ca nu se prea impaca cu mancarea mai deloc,tot laptele e grosul.Iarina se tot lupta cu niste mucisori in cantitati industriale,carora nu le dam de cap deloc,am incercat multe variante,dar nicio schimbare,plus ca se tot aude si simte un harait urat in gat si piept care vine tot de la mucozitatile multe adunate cu tot aspiratul aplicat zilnic,deja am ajuns obsedat de secretiile astea abundente,in schimb Anastasia doar ce a treminat miercuri gentamicina 0,5 x2/zi timp de 5 zile,mai avem de terminat doar cefuroximul si salbutamolul, a facut o nenorocita de bronhopneumopatie acuta de toata isprava,m-am speriat rau de tot,iar pe ea am chinuit-o de numa',azi am fost cu ea la medic iar,si-a revenit bine de tot,mai are doar putina tuse productiva,se pare ca sechelele de dupa boala aia pacatoasa,de luni poate merge iar la cresa,a stat acasa de joia trecuta.Cam astea sunt peripetiile noastre,va doresc tuturor sa nu aveti parte de astfel de ispravi,va pupam, o zi buna !
Inca odata multumiri din suflet !

astpet pm de la cei interesati.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Cred ca i le poti trimite lui Neli si il combina cu cel cu lactoza.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Imi cer scuze,cred ca nu am pozitionat bine mesajul ce l-am scris anterior,n-am fost foarte atenta,am vazut ca undeva dupa textul scris de mine apare ceva scris de genul"astept pm de la cei interesati",acest pasaj apartine textului scris de ofertant,nu l-am scris eu.Mea culpa !Pup fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash81 spune:

Buna ziua! sper sa nu supar pe nimeni.as avea nevoi de o tricicleta sau un carut pentru un bebe de 1 ani si o luna,cel pe care l am primit e destul de mic acum si mi e foarte greu sa ma deplasez zi de zi cu el in brate cand il duc pe cel mare la scoala si il aduc:(,nu ne permitem una sau unul nou,avem doar salariul sotului.....
daca se poate doar.......banuiesc ca sunt mai multe mamici in situatii mult mai proaste ca mine dar mi am permis sa fac o intrebare ,multumesc frumos.

iubesc si sunt iubita...prin urmare traiesc si sunt fericita.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash81

Buna ziua! sper sa nu supar pe nimeni.as avea nevoi de o tricicleta sau un carut pentru un bebe de 1 ani si o luna,cel pe care l am primit e destul de mic acum si mi e foarte greu sa ma deplasez zi de zi cu el in brate cand il duc pe cel mare la scoala si il aduc:(,nu ne permitem una sau unul nou,avem doar salariul sotului.....
daca se poate doar.......banuiesc ca sunt mai multe mamici in situatii mult mai proaste ca mine dar mi am permis sa fac o intrebare ,multumesc frumos.

Regulile de pe prima pagina spun ca trebuie sa dai detalii despre cazul tau fetelor care se ocupa de acest topic - danielac si LauraNicole. Dupa ce cazul se aproba, vei putea fi ajutata.

Eu am de donat un patut pliant si un carut, nu sunt in stare f. buna, dar sunt folosibile, numai ca nu imi pot permite sa platesc curierul.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

imi cer scz habar nu am avut ..........sper sa am timp sa le scriu fetelor inca odata imi cer scz ca nu am citit :(

Mergi la inceput

am incercat sa trimit PM dar mi se spune ca nu primeste mesaj privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Greierash, am primit emailul tau. E totul in regula.
Tu ai activat PM-ul?

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Am pregatit 2 pachete, sper sa ma mobilizez cat de curand sa le pun la posta.

-unul pentru Neli cu un costum de iarna gros, geaca+salopeta si o salopetica de raiat.
Salopetica este de 4 ani, dar, Neli, poti sa desfaci bretelele si sa le cosi mai sus si astfel va fi buna.

- unul pentru Marina, pentru fetita mica, ce contine o rochita tricotata facuta de o matusa, este noua, nepurtata, un overall de noapte, gros si o salopetica de raiat, captusita.

Nu mai am adresele fetelor, asa ca va rog sa mi le transmiteti pe pm.
Multumesc.

am reusit sa gasesc cutii
maine, pe seara, dpa serviciu, merg la posta. Fetelor, stati cu ochii dupa avize

Pachetul lui Neli a ramas cum am stabilit.

Pachetul Marinei contine asa:
= o rochita de vara, o rochita tricotata, o rochita gen camasuta si o rochita cu gluga din bumbac, un tricou cu maneca lunga si cu gluga, un trening, o vestuta, un overall si o salopeta din raiat. NU mai stiu daca am mai pus si altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Toate sunt pentru fetita cea mica a Marinei. Din pacate, pentru cea mare nu am nimic :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Stiu ca sunt datoare cu niste mesaje dar va rog sa aveti putintica rabdare. M-a prins gripa si mai am si un examen martea viitoare si ma chinui sa-mi bag ceva in pacasana(a se citi capatzana) si nu-mi intra de febra nici batuta.

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput