Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-28
Raspunsuri - Pagina 26
Aldebaran spune:
Daniela
Ti-am trimis 2 pachete (1 cutie mare si una mica) cu lucrusoare de bebe 6-12 luni, in majoritate de fetita dar sunt si de baietel unele. Or sa ajunga vineri in Brasov.
Nu-mi prea merge messengerul ca sa vb cu tine.
Multumesc si te pup! Sper sa fie de folos.
Corina
dov spune:
buna,
as avea si eu 2 jecute de baiat de 4 anisori(una de iarna, groasa, extrem de buna) si una de blugi, subtire.
mai am cateva plusuri, jucarii din plus.
si o lenjerie, si ce mai trebuie pentru un nou nascut, pentru patutul lui, plus cateva paturici.
tare mult as vrea sa le ia cineva, ca sa nu le arunc. daca le doreste cineva, cum le trimit? cum se procedeaza?
samira33 spune:
buna seara domanelor
nu stiu daca postez corect acest mesaj.
am 2 cutii cu lapte praf fara lactoza-Aptamil si Topfer.
le-a cumparat cumnata pentru bebele ei Vinerea trecuta.
a facut din ele cate un bibe din fiecare si acum nu le mai foloseste.
daca le vrea cineva le oferim cu placere.
numai bine tuturor
astpet pm de la cei interesati.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 buna seara domanelor nu stiu daca postez corect acest mesaj. am 2 cutii cu lapte praf fara lactoza-Aptamil si Topfer. le-a cumparat cumnata pentru bebele ei Vinerea trecuta. a facut din ele cate un bibe din fiecare si acum nu le mai foloseste. daca le vrea cineva le oferim cu placere. numai bine tuturor astpet pm de la cei interesati. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Cred ca i le poti trimite lui Neli si il combina cu cel cu lactoza.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
bebitzata spune:
Buna ziua.Cine ne poate ajuta cu cateva hainute pt baiatul meu de 4 anisori?nu avem o situatie buna,sunt o mamica singura cu un copilas minunat,multumesc si scuze pentru deranj.
adda_lili spune:
citat din mesajul lui dov buna, as avea si eu 2 jecute de baiat de 4 anisori(una de iarna, groasa, extrem de buna) si una de blugi, subtire. mai am cateva plusuri, jucarii din plus. si o lenjerie, si ce mai trebuie pentru un nou nascut, pentru patutul lui, plus cateva paturici. tare mult as vrea sa le ia cineva, ca sa nu le arunc. daca le doreste cineva, cum le trimit? cum se procedeaza? |
madyrizi spune:
misiune indeplinita.
m-am intalnit azi cu sotul lui lacrimi30 si i-am dat lucrusoarele stranse pt. denis. sper sa-i vina macar o parte din ele si sa-i fie bune.
as putea sa adun si ceva hainute pt. baietelul propus de Andreea AS, dar nu stiu cum sa fac sa le dau ca-s in criza rau cu timpul. daca aveti vreo idee sunt deschisa la sugestii...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui bebitzata Buna ziua.Cine ne poate ajuta cu cateva hainute pt baiatul meu de 4 anisori?nu avem o situatie buna,sunt o mamica singura cu un copilas minunat,multumesc si scuze pentru deranj. |
Citeste, te rog, regulile de pe prima pagina a topicului.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
lacrimi30 spune:
Buna ziua,ieri am vorbit cu Madyrizi si sa intalnit cu sotul meu.Am primit 2 gecute una de toamna si una de iarna,un trening gros,o pereche de pijamale,o caciulita, 2 hanorace,inca doua bluzite,o pereche de ghetute si opereche de tenesi care ii vin perfect si geaca de iarna ii vine foarte bine,nu e mica ii vine perfect.Multumim pt ajutorul oferit.Multa sanatate.Este o persoana minunata .Pana acum am fost ajutata de Gaby si Madyrizi si le multumesc din suflet.O zi minunata si multumirii moderatoarelor pt acest topic minunat.
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Multumim si noi ca ni te-ai alaturat! Cate adrese iti pot trimite? |
pai cred ca 3-4 ca sa ajunga la fiecare destule
Multumesc
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 31+cu