Aderenta postoperatorie cezariana

Aderenta postoperatorie cezariana | Autor: prettysunshine

Link direct la acest mesaj

In urma unei histeroscopii am descoperit ca peretii uterului au aderat in zona cezarienei,a mai avut cineva asa ceva?Trece de la sine sau e nevoie de operatie?Intreb aici pentru ca medicul ginecolog nu-l pot vedea decat in septembrie,iar medicul care a facut histeroscopia n-a dat multe detalii,a spus doar ca nu e nimic de nerezolvat.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu sunt pe cale sa fac a doua cezariana si s-ar putea sa am uter aderent, dupa cum s-a exprimat doctorita. Mi-a spus ca nu putem vedea decat la operatie, pana atunci nu cred ca se poate face ceva.
La fel, daca nu te deranjeaza, nu stiu dcaa se poate sau daca trebuie facut ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Burtocika,ma intereseaza pentru ca nu stiu cum poate afecta o eventuala sarcina.

Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Pai ... nu stiu cum poate afecta sarcina ...

Eu sunt in 32 saptamani si pana acum n-am avut probleme, doar niste dureri ascutite, ca niste junghiuri, in anumite puncte (aceleasi pe toata durata sarcinii). Cand i-am spu doctoritei despre ele mi-a spus ca ar putea fi uter aderent.

Eu m-am speriat si am itnrebat-o daca se poate rupe ceva pe-acolo si sa apara sangerare interna, dar ea m-a linistit si mi-a spus ca in nici un caz si ca doar la cezariana vom vedea exact ce si cum.

Poate ne mai lamuresc fetele care au avut ...

Irina (2006) si 31+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput