Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)
Raspunsuri - Pagina 19
crishtina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina crishtina cum te mai simti? gata de marea intalnire? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ma simt bine! multumesc
Ioana cea isteata si doritoare de scoala. Oare in septembrie va fi la fel? Crishtina cu Robert , Nicole &

luy spune:
Buna seara,
Sper ca la voi sa fie mai buna decat la noi, pt ca Iri este cu mucii pana la calcaie
. Maria a tusit azi-noapte de ne-a capiat
insa la ea cred ( sper ! ) ca-i faza terminala, nu-i curge deloc nasul, dar daca o pun sa-l sufle... scoate cate un batalion
. Sambata din nou vizita la dr, asadar, ca la noi totul se agraveaza in weekend, asa ca am facut programarea preventiv
( si pentru ca oricum vreau s-o consulte si pe Irina un dr ).
Uite asa ma distrez eu, de aceea nu am mai avut nici un chef sa scriu. Dar va urmaresc din umbra ![]()
carpatina, care bancuta ?
Pupici mini-profesoarei 
Erina, vorbim cand vrei de scaunel, noi nu ne grabim, cand nu mai aveti voi nevoie de el. Pt tine o imbratisare, stiu ca-s si zile mai grele din cand in cand... si atunci ni se pare ca parca toate sunt la fel
. Felicitari Dariei pentru comportamentul de la gradi 
Annisia, tot frumoasa
, sarcina usoara in continuare !
crishtina, ce putin mai ai, curajoaso !
Pt mine esti o eroina ![]()
Rox, imi pare rau de durerile de spate si demoralizarea de la serviciu
. Hai c-or trece, rezista ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Gabriela77 spune:
Of, Luiza, imi pare sa aud asemenea vesti
Sanatate fetelor!

Sa treceti cu bine de weekend.
Erina, sper ca David e mai bine, cum mai e printesa Daria cu gradinita?
Sabina, multa sanatate si tie si succes cu proiectele
Carpatina, mare dreptate ai cu bancuta, uite acum Sara se plange ca vrea la gradi ca ii e dor de doamne si de copii
Cecilia, sunteti gata cu mutatul?
Roxana, sper ca mai bine cu spatele
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna seara!
Luiza sanatate fetitelor. La David doar o imbunatatire mica-mica, nu sta deloc la aerosoli, ii pun cind doarme la citiva cm de fata sa nu simta.
Te sun cum pot.
Cristina si pentru mine esti fantastica, eu nu mai fac fata la doi, ma gindesc cum ar fi cu trei. Sunt sigura ca tu te vei descurca excent, ai avntajul tineretii de partea ta.
Gabriela te imbratisez. Imi e dor sa ne auzim la telefon. Daria e foarte bine, vine vesela acasa, in rapot am citit ca adormit doua ore, a mincat ok. Spune mereu ca la gradinita e super. Maine incepe si inotul, sper sa fie totul bine.
In seara asta am iesit intr-o companie excelenta. Cind m-am intors David plingea ca nu vroia la somn, Daria era OK, cica mincase 2 sandwichuri, pizza si doua castronele cu lapte cu cereale.Va amintiti de vremea cind ma plingeam ca nu maninca_
Bine ca am remarcat ca David avea pantaloni dar nu bluza de pijama, ca bause prea putin lapte, ca avea pusi in pat ciorapei cu talpic care sunt de mers prin casa, ca Daria nu avea scoase elasticele, ca firmiturile erau toat bucataria dar cum discutam cu cineva...trebuie sa privesc totul mai relaxat, bine ca M a i-a hranit si distrat for a change chiar daca nu a facut totul perfect.
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Erina In seara asta am iesit intr-o companie excelenta. ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle. Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness. |

Roxana_G spune:
Luiza, tare rau imi pare de problemele de sanatate, multa sanatate fetelor. Spatele meu e ceva mai bine, nervul a fost eliberat, insa contractura musculara nu am rezolvat o. Probabil ca statul pe scaun toata ziulica nu e cel mai bun tratament, dar nu am incotro.
Erina,
eu zic ca per total s-a descurcat M si au fost doar mici stangacii fara consecinte semnificative.
Si eu am avut o seara excelenta.
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Cecilia, sunteti gata cu mutatul? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
De mutat ne-am mutat, de aranjat partial, mai avem o serie in toamna de renovat...deh, din lipsa de finante la momentul respctiv si lipsa de timp apoi....dupa ce ne intoarcem din concediu reluam capitolul casa, mai avem sufrageria si holul, intr-o saptamana este gata...sper sa nu mai intervina nimic.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
si a lui David