Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, am vazut pozele, superbe.....trecand peste micile inconveniente, care sunt un pic inevitabile atunci cand pleci cu un copil in concediu, nu spun 2, cazul tau, cred ca a fost superb. Daria si David s-a vazut ca se simteu minunat, iar voi radiati in jurul lor.

Moldoveanca, sa fie cat mai usoara revenirea....nu trebuie sa te ingrijoreze nasterea naturala, gandeste pozitiv, totul o sa fie bine.

Luy, si eu ma gandesc sa schimb locatia pt anul viitor, este adevarat ca este mai comod sa mergi in grup, noi am fost anul trecut 7 familii la Duni, toate cu copilasi mai mici sau mai mari, iar anul acesta mergem 5..desi programul nu este comun decat pe plaja/masa uneori...in rest totul depinde de programul copiilor.

Multumim pt urarile adresate, acum suntem pe drumul cel bun, este adevarat ca prezenta lui tati m-a ajutat enorm zilele acestea, s-au jucat non-stop..sa vad de maine ce ma asteapta.....mai greu este cand cere afara.......in rest bubitele sunt uscate, nu au aparut altele mari, au stagnat dupa ce l-am dat cu cremutele....trecem noi si peste asta...mai rau este ca ne asteptam sa facem si noi, nici tati si nici eu nu stim daca am facut varicela....ar fi exact ce mi-ar lipsi

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare si de la noi, chiar din Belek. Prima impresie: cam cahhh. Servicii proaste - am inceput cu super scandal, mancarea ...asa si asa, entertainment slabut si cu predominanta pentru rusi. Daca nu ati facut deja alegerea, nu recomand Turcia.

In rest suntem ok, am calatorit super si copiii au fost tare cuminti. Aici nu s au obisnuit inca, dar maine sigur vor fi in elementul lor.

Pupici si saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, Daniel, fratior dulce de Eliza !

Sa cresti mare si sanatos, sa ai grija de surioara ta si sa aduci multa bucurie parintilor !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Salutare de la noi si o saptamana frumoasa va doresc!

Erina sa va fie de bine concediul, ma bucur ca ati fost multumiti si a fost frumos.

Carpatina sa iti traiasca fetita minunata. M-am bucurat ca am revazut-o si e asa inteligenta si frumoasa.

Luy Ma bucur ca ti-a placut bolero-ul. O sa incerc sa fac si niste tutoriale(candva in viitor) poate mai prinde la cineva microbul asta ca e tare frumos si relaxant. Robert inca mai merge la gradinita, desi saptamana trecuta vreo 2 sau 3 zile nu a mers, si saptamana asta e pana joi. Ma descurc cu ei ca am avut o perioada cand m-am simtit chiar f bine. Speram sa fie asa si in continuare. Maine am eco, 32 sapt. Ce a trecut timpul...
Ma tot gandesc la tine cu Maria si regimul, din afara pare tare greu dar tu ai luat totul cu calm si rabdare si te felicit pt asta.

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Moldoveanca curaj, ca o sa fie bine. Cum ziceau si fetele, intr-un an o sa fii uimita de Vlad ce progrese face cu limba. Si eu am fost ingrijorata in privinta asta si acum sunt super multumita. Si cu nasterea, stai linistita...pana atunci mai ai, lasa ingrijorarea la sfarsit. Bucura-te de timpul asta ca e unic.Pupici!

Crishtina cu Robert , Nicole &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Salutare si de la noi, chiar din Belek. Prima impresie: cam cahhh. Servicii proaste - am inceput cu super scandal, mancarea ...asa si asa, entertainment slabut si cu predominanta pentru rusi. Daca nu ati facut deja alegerea, nu recomand Turcia.

In rest suntem ok, am calatorit super si copiii au fost tare cuminti. Aici nu s au obisnuit inca, dar maine sigur vor fi in elementul lor.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Roxana sper sa nu fi gresit si sa fii chiar la Rixos. chiar ma asteptam la reactia asta si ai cam subliniat dezavantajele spuse de mine. Noi an cerut upgrade la camera.Treci peste si vezi partile bune si mai ales bucuria copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Roxana sper sa nu fi gresit si sa fii chiar la Rixos. chiar ma asteptam la reactia asta si ai cam subliniat dezavantajele spuse de mine. Noi an cerut upgrade la camera.Treci peste si vezi partile bune si mai ales bucuria copiilor.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Shiawase wa itsumo jibun no kokoro ga kimeru/ It is always your heart that decides your own happiness.

Rox e la Ela Quality!

http://www.elaresort.com/en-US/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumesc dragelor stiam eu ca am pe cine sa ma bazez la capitolul incurajari.Sunt fericita ca Vlad se comporta bine inca suntem pe lista de asteptare la gradinita sper sa rezolvam si sa se acomodeze pana apare bebe.Azi a facut un desen si desi nu vorbeste foarte mult despre fratiorul lui ,l-a desenat in burtica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, aniast !

Fiecare zi sa-ti aduca fericire, implinire si multe zambete alaturi de frumosii tai baieti, sa fii rasfatata, iubita si pretuita !
Te imbratisez cu drag !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, Aniast!!!!!!!

Sa fi fericita si iubita, sa ai parte de tot ce este mai bun.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput