Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)
Raspunsuri - Pagina 13
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
sa faci poze si sa-i trimiti doctoritei de la tara.. sa vada si ea cum arata varicela.. poate data viitoare o recunoaste si nu mai zice ca-i alergie ![]() Sanatate, hai ca trece repejor! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
corect.....nici nu ma puteam gandi in prima faza ca o "dr" la 50 de ani nu recunoaste varicela

, dar nici incredere nu aveam....normal ca soacra mea l-a spalat seara(ca avea voie de la dr) si a intins bubitele peste tot, desi eu ii spusesem sa nu-l spele ca nu pateste nimic o noapte...nu mai conteaza, important ca azi nu au mai aparut bubit, iar cele vechi incep sa se usuce....sper sa sacapam repede de ele.Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Buna din PN.
Am revenit ieri din sejurul in Antalya si am fugit imediat la PN. Din pacate ne-a gasit si ploaia...sau poate din fericire dupa canicula din concediu!
Am trimis link pe e-mailul comun. A fost excelent, copiii santosi si fericiti doar pe avion David a fost agitat si plingacios. O sa va povestesc mai multe despre scufundarile Dariei si joaca lui David cum am timp.
Oricum o poza ecit 1000 de cuvinte asa ca daca aveti rabdare puteti vedea 100 si sin cele chiar 1000 de poze facute.
Erina spune:
Carpatina e superba Ioana cu fata in forma de inimioara si nasuc cirn!
Roxana concediu de vis si ne auzim cu impresii dupa.
Mi-a placut mult cum ai scris despre copii.
Gabriela sa aveti concediu minunat!!!

Adimercedes excelente rezultatele cu sportul. Asa ceva mi-ar trebui si mie.
Super gradinita Lisei iar vestil;e despre Piciulika foarte bune si optimiste
.
Cecilia santate lui Cristi si concediu placut!!!
Valentina, Sabina, sanatate si numai lucruri bune!!!

Luiza ce frumos ca v-ati intilnit! Wow multe lunite inainte Irinei, unde a zburat timpul?! 9 kg felicitari, ii spun lui David sa pape ca il intrece acusi Irina.
Salutam pe toata lumea,pe curind!!!
moldoveanca spune:
Salutare fetele ,am reusit si noi sa ne aranjam cat de cat si am zis sa va dau de stire.
Am ajuns cu bine ,vremea e ca de obicei:ploua,frig ,vant si cate jum de ora de soare![]()
Vlad se comporta binisor insista sa vorbeasca in parc desi ceilalti copii nu-l inteleg
.L-am inscris la gradi si va incepe in august cate 3 zile pe saptamana sper sa fie bine.
Eu am fost repartizata la un spital bun intr-o zona foarte buna chiar am avut noroc pana acum.Sunt insa foarte ingrijorata de faptul ca s-ar putea sa fiu nevoita sa nasc natural asa ca va rog,am nevoie de incurajari si sfaturi de la voi
Erina sa va fie de bine concediul noi inca asteptam ca nu stiu cand am eu programare la maternitate.
Si celor care se pregatesc de plecare va doresc concediu placut sa va intoarceti relaxati si sanatosi
danuta36 spune:
Erina faine pozele,cred ca a-ti avut parte de o vacanta minunata..ce-a mai crescut David,m-a surprins ce par blond deschis are
Si Daria a mai crescut,o adevarata domnisoara...i-am admirat si rochitelele
Carpatina,tare draguta s-a mai facut Ioana,e o dulcica asa,cu parul lung...nu-mi pare deloc 'sfioasa' 
Noi ne-am luat bilete la Eforie Nord,din 20 iulie..asa ca daca mai e cineva prin zona,poate punem de o intalneala ![]()
luy spune:
Buna dimineata, am cafeaua langa mine, cine mai doreste ? 
Erina, bine ati revenit ! Se vede in poze ca ati avut o vacanta minunata, ma bucur ! Si... m-ai convins, e o varianta demna de luat in consideratie pt un viitor concediu ( eu nu prea ma mai dau in vant dupa mare, dar fetele cu siguranta ar fi incantate ). Poate la anul 'ne combinam' cu vreo familie de papanashi si mergem impreuna, cred ca e si mai bine cand sunt 2 familii.
In acest sens, am o rugaminte la fetele care pleaca de acum incolo in vacanta : va rog sa intrebati daca pe acolo pe unde ajungeti exista meniuri pt cei cu intoleranta la gluten. Noi nu putem pleca nicaieri fara o documentare prealabila...
Revenind la vacanta Erinei - astept cu nerabdare impresii mai detaliate. Am vazut-o pe Daria in fata a numeroase farfurii cu prajiturele ce aratau apetisant, am vazut-o costumata foarte frumos la serile distractive ( sau cum s-or numi ), dar si facand salturi spectaculoase
in apa. De toalete ce sa mai zic - toate minunate, iar in rochita alba e un vis
.
Sper ca si parintii s-au relaxat putin ( adica sa fi fost copiii suficient de cuminti
).
Moldoveanca, re-adaptare usoara ! Ai grija de burtica ! Cu siguranta Vladut va trece repede peste bariera limbii, sa-l vezi intr-un an ce bine se va descurca.
Cecilia, imi pare rau de varicela. E incredibil ca in ziua de azi mai sunt asemenea doctori
. Pupam baiatul necajit 
Danuta, sa aveti o vacanta frumoasa ! Cred ca Miru de-abia asteapta... Noi vom ajunge la Constanta prin august probabil, dar vom sta f.putin ca nu prea avem loc de cazare - adica e musai sa mergem la bunici, ca altfel se supara, insa e un chin cu dormitul intr-un apartament mic cu 2 camere. Probabil nu vom rezista decat 2-3 zile.
Tot voiam sa scriu si uitam mereu: crishtina, ai niste maini de aur, de cand am vazut pozele tale mi-a ramas gandul la boleroul acela alb
. Robert mai merge la gradinita ? Cum te mai descurci acum cu ei ?
Ramonaiani, hai la apel ? Cum ati profitat voi de lipsa copiilor ?
Cand vii sa-i iei te rog sa-mi dai de stire, vreau neaparat sa ne revedem in cerc largit
. Si am o curiozitate : cum se intelege Eliza-cea-vorbitoare-numai-de-germana cu bunicii ? ![]()
Noi vom trage o fuga pana la Ploiesti azi, astept sa se trezeasca si jumatatea cealalta a familiei ( Iri mi-a dat trezirea pe la 7.30 ). Mergem la bunici si apoi la fratele meu, ca pe 28 nepotica cea mare face 14 ani
. Revenim in Bucuresti spre seara.
Acestea fiind spuse, va urez o duminica placuta, sa profitati de racoare 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
danuta36 spune:
Neata!
Luy,multumim!La multi ani nepoatei!
Moldoveanca adaptare usoara!
Cecilia multa sanatate lui Cristi!
Mai nou pe Miru a noastra o distreaza tare sa puna accentul altfel pe cuvinte,asa ca o intrebam daca e unguroaica..radem de numa ![]()
Erina spune:
Buna dupa-amiaza. Tocmai ce am revenit de la aniversarea verisoarei Dariei. Copii frumosi si multaaa buna dispozitie.
Luiza multumim. Macar o data pentru experienta se merita UAL in Turcia.
Eu nu am vrut sa desconspir mai multe pentru ca intimplarea face ca cineva din grup sa fi plecat acum exact in aceeasi locatie.Astept si impresiile ei.
Noi am fost un pic stresati la gindul daca Rixos Premium ne va multumi dupa ce am fost si in 2009 tot la un hotel foarte bun. Ei bine a fost pe masura pretului platit si asteptarilor. Serviciile si personalul foarte bune iar spatiul imens facea ca resortul sa para foarte aerisit.
Noi nu am putut profita de toate restaurantele a la carte sau de cina speciala, sau de cinematografe, diving, tennis si altele dar ne-am relaxat pe cit am putut la clubul copiilor si pe malul marii.
Ce m-a suparat un pic: ca la clubul copiilor se organizau activitatile in rusa (80% din turisti fiind rusi) asa ca Daria se simtea cam stinghera.Daca era engleza ar mai fi inteles cite ceva.Deasemeni puteam sa o las acolo la un fel de child sitting dar ea a avut un partener grozav de joaca in persona lui tati iar la ora 19 cind soarele era cel mai blind si toata lumea pleca la masa noi 4 ne balaceam in piscinele mici.
-ca era un mic stabiliment cu masinute si trebuia sa cumperi fise-e o chestie de principiu nu ca ar fi costat cine stie ce...
-ca nu aveau carucioare pentru copii la imprumut cu suma depozit asa ca la un shop independent am inchiriat cu 10 euro pe zi.
Ca am pomenit de M,m-a ajutat foarte mult, in unele zile imi luam chiar 1.5 ora singura pentru morning gym+pilates+aqua gym. La fel la unele mese cind David termina de mincat si vroia sa misune il pazeam cu rindul sau il plimbam cu caruciorul. Cind adormea la prinz inainte de ora 1, mergea M cu el in camera iar eu cu Daria luam masa intre fete, in liniste si pe indelete urmate de o prajitura si un suc la cafenea.
La Rixos mi-aplacut ideea restaurantului pentru copii-desi Dariei ii alegeam meniu de la adulti si ideea restaurantului in care nu erau permisi copiii sub 12 ani.
Un alt aspect inedit au fost galeriile cu magazine-foarte scumpe unde se recrea cerul la apus, se auzeau tunete si bagau abur pe post de ploaie...
Pentru cuplurile fara copii erau discoteci si cluburi, DJ pe plaja, White party,lounge-uri etc...Au si unele bauturi de import la liber plus alte varietati la preturi foarte mari...de fapt totvce era extra e scump.O foto cu aparat profesional 10 euro, un hamam+ masaj 60 euro.
Daria ar fi stat numai in piscina, face scufundari si incepe sa inoate din ce in ce mai bine. I-a placut enorm la Delfinariu, s-a si fotografiat cu un delfin si isi aminteste cu placere cum a stropit-o cu coada.
David numai ar fi explorat, tras de camioane si jucat non-stop.Cel mai bine s-au simtit pe malul marii si la joaca cu nisipul si pietrisul-plaja era foarte mare si fara delimitare intre resorturi.
Ca ai amintit de tinute, noi am fost foarte modesti si nefirmati. In rest de la papucii de plaja din plastic Chanel, LV pe post de geanta de plaja pina la tinutele stralucitoare si tocurile stiletto,plaja si cina erau adevarate parade de moda.
Desi David a fost demanding ca atentie si foarte vocal cind o cerea...faptul caam dormit 6 zile din 7 toti in acelasi timp la prinz, ca Daria a luat un pic in greutate-miscarea+mesele fixe au facut minuni, ca au fost sanatosi si veseli m-au facut sa simt ca a fost un concediu foarte reusit.
Despre ce intrebai tu cu alimente fara gluten aici aveau un diet Corner cu compoturi, fructe, dulciuri, biscuiti, paine, legme si pui fierte dar nu mi-a dat prin cap sa intreb despre gluten.
Luiza la multi ani nepotelei. Si al meu tot 14 pe 1 iulie.
Danuta,multumim.Sa aveti vacanta frumoasa!
Erina spune:
In mai s-a deschis in Belek, Maxx Royal un resort intins pe 70 de ha. Am vazut acolo un loc de joaca foarte mare pentru copii, in schimb fiind nou au probleme la organizare si servicii (s-a raportat lipsa hirtiei igienice in camera si a altor produse de igiena), nu au finalizat multe lucrari...asa ca mai bine la unul mai vechi cu traditie...deocamdata.