Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca sunt exagerata, realitatea e ca mai am putin pana la vacanta. De fapt de aceea nici nu apuc sa ii simt adierea, ca inca am multe de facut si organizat la birou. Insa copiii au simtit deja briza vacantei. Ieri au avut serbarea si deja au sentimentul ca vacanta e in toi. Dupa serbare i-am lasat sa stea la prietenii lor cei mai buni, unde au ramas si peste noapte (au facut un fel de tabara se pare). Abia astept impresiile, nu i-am vazut azi pentru i-au dus parintii prietenilor direct la gradi. Super curajosi si minunati parintii cu pricina.

Serbarea a fost absolut exceptionala si copiii la fel. Toti, dar mai ales ai mei. Crraaaaa, craaaaaa.

Andrei a fost Motanul Incantat, frumos foc imbracat in costum si cu mustati. A recitat perfect rolul, a insotit interpretarea cu gesturi potrivite, fara pic de emotii. A fost tare dezinvolt si fericit pe scena, s-a strambat cand a vrut, s-a distrat cand s-a simtit bine. A cantat frumos la piesele comune, a dansat si a participat la jocuri. Am fost tare tare mandra de el.

Si cel putin la fel de mandra de fata noastra frumoasa foc, imbracata in tigancusa. A fost un adevarat leader pentru colegi, a recitat perfect, a avut un rol greu si cu multe reveniri, a intrat in personaj. A fost haioasa foc, cum dansa si dadea cu lingura intr o oala. Erau toti caraghiosi asa costumati in tigani, am ras cu lacrimi pur si simplu. Erau cativa baietei stirbi, cu mustati desenate, cu cruci la gat, erau incredibili de haiosi. Sunt o echipa tare frumoasa, bine sudata, si s-au simtit exceptional impreuna.

Voi incerca diseara sa descarc niste poze, de pe laptopul Alexandrei si maine le pun pe net de la birou. Musai trebuie sa ma laud cu piticii mei, care au fost o mare incantare. De altfel sunt zi de zi, doar ca uneori ma las dusa de val cu alte prostii si nu ma bucur cum trebuie de ei.

Acum ca m-am laudat destul, ma retrag in munca si va doresc o zi exceptionala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Nana, ce ma bucur de vestile bune. Am admirat si eu copiii iubareti! O placere!!! Sutn niste frumoasi si cresc pe zi ce trece. Felicitari pt deciziile voastre si sa va ajute Domnul sa va mearga toate cum trebuie si sa aveti multe succese in tot ce v-ati propus!

Carpatina, m-am (re)indragostit. AI o fetita de nota 10, adorabila si o adevarata domnisoara. Ce mult a crescuuuut! Si eu o tineam minte mai mica, asa, cu ie de tarancuta ;) Dar trece timpul si uite ce mandrete ai acolo in batatura!!! O adevarata domnisoara!

Gabriela, concediu placut. a inteleg ca mergeti doar in 2? Suuuper!

Erina, sper ca aveti un concediu superb si copiii sunt bine si voiosi!

Cecilia, multa sanatate, va doresc sa fie ceva pasager si sa treaca repede de tot!!!

Rox, multe felicitari pt pitici si pt serbare! Abia astept sa intru la poze

Luy, pai, na, tot imi fac griji de greutate, ca se reflecta chiar ff bine pe corp. Astea fiind zise, trebuie sa spun ca am observat ca sunt mai rezistenta si pot impinge limitele si unele chiar le-am depasit . Adica am reusit azi sa biciclesc pe nivel 11 10km in 20 minute, asta dupa o sesiune militareasca TRX (unde am fost numai 3, deci am muncit ca la transee). Reusesc sa fac tractiuni in maini a propriei greutati minus 35kg (astea 35kg vin in placi puse sub genunchi si ma "ajuta" sa ma ridic si sa nu mor dupa una). Insa am pana in iunie anu' viitor sa scot tot ajutorul si sa fac 20 tractiuni fara nici un ajutor ;) Sunt la "competitie" cu husbandu', deci, sa vedem care pe care ;) (el a inceput toata treaba, ca se mira ca ridic greutati cat el si ma tin bine, adica, nah, el trebuie sa se tina dupa mine ). Ideea e ca am doar cu 5-6 kg mai putin decat el, deci mi-ar fi rusine sa "ma ia" la chestii la care am avans 2 luni fata de el :D E "fun", ne simtim bine sa facem asta si dupa sesiunea de antrenament de miercuri a descoperit ca antrenorul meu e bestial si se duce la niste clase de ale lui de-acuma :D

Daca vreti sa va dati in stamba cu niste exercitii faine de tot si usor de facut acasa pe covor, poftiti www.bodyandsoul.com.au/body fitness/workouts/test your endurance,7817" target="_blank">aici.

Despre gradinita noua - numai de bine. Am fost azi si am semnat niste hartii, Lisa abia asteapta, sunt convinsa ca o sa fie bine, desi imi fac griji de mancatul din pachet si nedormitul ei in timpul zilei. Insa plusul e ca pot controla ce mananca si ca mediul e ff calm si relaxat. I-am comandat www.shopnaturally.com.au/search.php?mode=search&page=1" target="_blank">sticla de apa si container de snack de la Thermos, sunt absolut bestiale; le recomand din suflet!!! Adam e ff fericit ca poate sa isi deschida singur sticla de apa acuma si nici nu e prea mare, plus ca e ff igienic tot sistemul si nu trebuie sa atinga cu mana nimic. Deja am primit lista cu toti parintii si detaliile lor (de la clasa Lisei), mamele s-au organizat la un dinner in vacanta (sunt invitata ), plus o sesiune de joaca in parc pt copii! Sunt tare impresionata!!!

Vestea cea mai mare e, insa, AM VB AZI LA TEL CU PICIULIKA!!! S-au mutat in casa noua, e superba, incapatoare si le place la nebunie, zona e faina si ingrijita si cocheta. Acum ramane sa aranjeze camerele si toate lucrusoarele! E fericita ca poate face caldura in casa, pt ca au fost si la ei 5* si a cam inghetat - cand vb cu ea tocmai ce-si gasise o jacheta de iarna printre oale si era tare fericita :D Micha si Alex merg la long day care centre de 2 saptamani, s-au obisnuit, insa Micha nu e ff convins pt ca, deocamdata, nu se intelege cu ceilalti copiii - dar sunt sigura ca va prinde engleza cat de curand!!! Alex e un mic tanc, deci el se descurca fara probleme (cunoastem tiparul ). Piciu lucreaza pana tarziu, deocamdata asa e stilul si va avea de calatorit ceva, deci sunt convinsa ca ne vom vedea curand (asta daca nu ii "calcam" noi intr-un weekend inainte sa vina socru' - sa vedem, mi-a dat idei !). Acum isi organizeaza internetul, telefonul, cablul acasa, deci cred ca in curand va da ea insasi de stire . Cam asa vestile din OZ.

La mine nu sufla decat vant rece cand si cand, deci vacanta placuta celor ce stau in bataia vantului propice!

Va pup, copiii dorm, sigur se trezesc curand si iar o iau de la capat. Au primit o galeata de trenuri Chuggington si cladiri si alte nebunii sa faca replica a oraselului, deci ies scantei si trenurile zboara prin aer mai mult decat pe sine ...

Sa aveti un weekend fantastic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adimercedes, nu stiu cat de importante sunt kilogramele pierdute, insa cu asemenea antrenament este extraordinar ce ai reusit sa faci pentru tine, pentru moral si pentru sanatate in general. Eu cred ca n-am fost prea atenta cand ai povestit de noua gradi pana acum, pare foarte interesant. Cu pachetul cred ca e stresant, asa va fi cel putin pentru mine cu scoala Alexandrei, unde gustarea de ora 10 se aduce de acasa (masa de pranz si gustarea de dupa amiaza le dau ei).

Multumim de vestile despre Picea. Pare sa se adapteze si sunt sigura ca vor fi bine, sunt niste luptatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Vestea cea mai mare e, insa, AM VB AZI LA TEL CU PICIULIKA!!!

Mah.. dupa ce-am citit prima parte (aia pana la capital letters) m-a dus gandul ca ne zici de bb3

te admir pentru energie si entuziasm... determinarea ai avut-o mereu... Mai spune, poate asa o sa mi le regasesc si eu pe ale mele

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Multumesc pentru aprecierile la adresa Ioanei.
Ca fiecare dintre voi sunt tare mandra de printesa mea.. sunt fascinata de spiritul si imaginatia ei si topita de sufletul ei cald si bun.

Am avut si noi serbare; aici copiii se "produc" in grup - in general un dans la cei mici, la cei mai mari merge o sceneta... ma tot gandeam cand va citeam despre spusul poeziei daca Ioana ar fi facut-o... la cat e de sfioasa inclin sa cred ca nu...

=====================

Mergi la inceput

Nana,

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Ca tot suntem la capitolul copii frumosi, am reusit sa vad pozele de pe mailul comun. Am inceput cu pozele minunate de la intalnirea DC de 1 iunie.

M-am delectat cu Cristi de Cecilia, fan Fulger Mc Queen, in excursia de 1 iunie, vad ca s-a distrat pe cinste. Unde zici ca au fost? L-am admirat si elegant la serbare, si insotit de domnisoare frumoase. Si ce de diplomeeeee....

Tare frumusica Gene Luni asa incantata de serpi. Imi pare rau ca noi nu mai apucam sa ajungem.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Multumim.
Au fost la Trei brazi.......

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Adi, ma bucur ca ne-ai dat vesti despre Piciulika, eu am pierdut pregatirile de plecare, stiam doar ca pleca "spre tine". O asteptam cu vesti.
Legat de kg, eu nu m-as stresa...important este sa faci cu placere,sa te bucuri pt fiecare reusita...o sa vina si satisfactia kg, important este sa fi sanatoasa si sa nu fortezi nota. Daca tot te incurca kg, vreau eu 2-3......hai ca te-am incurajat..stiu ca esti fata buna si o sa mi le dai luna aceasta......

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Si sa va zic vestea....avem varicela.....suntem plini de bubite peste tot, parca mainile si piciaorele au scapat cu mai putin...asta este, stam in casa, acest aspect este cel mai greu,restul nu mai conteaza....asa ca sunt si eu sechestrata.....deci sunt in concediu.....ca tot batea vantul pe aici.

Pupici fara bubite

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Si sa va zic vestea....avem varicela.....

sa faci poze si sa-i trimiti doctoritei de la tara.. sa vada si ea cum arata varicela.. poate data viitoare o recunoaste si nu mai zice ca-i alergie

Sanatate, hai ca trece repejor!

=====================

Mergi la inceput