Bronsita la bebelus!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

Ce tratament a primit pt "rosu in gat" ? La spital ce tratam a avut? Ce dianostic?

mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

la spital i s-a pus diagnostic de bronsiolita acuta si insuficienta respiratorie .i s-a administrat amoxicilina,in branula ,iar in perfuzie toate tampeniile,incepand cu prednison si terminand cu hemosuccinat si miofilin.Mi-au nenorocit copilul.Noroc ca n-a fost decat o singura perfuzie.
Acum i s-a dat cedax si ibalgin la nevoie ptr ca iese si un dintisorplus probiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Gabriela,

incearca sa iei mesajul meu ca pe unul normal si cu bune intentii ca am trecut prins asta, la randu-mi am copii de 2004 si 2007.

Cred ca in ro ar trebui facuta psihoterapie la parinti.
De ex acu N ani cand bebelusul meu de 3 luni facea febra si nemtii ma trimiteau acasa cu mana goala credeam mai sigura..eram convinsa ca-s nebuni..acu am ajuns singura la concluzia ca io eram nebuna.

pana la vreo 5-6 ani copii tot racesc si se imbolnavesc..febra e ceva normal..si tusea si mucii verzi si enterocolitele..organismul se caleste.

si chiar au dreptate.

care are okii sa citeasca..care nu trece mai departe:

* nu exista antibiotik daca infectia e virala. ai mei au facut febra si o sapt dar tot ne-am primit antibiotik, nu e pecemeul universal

* la enterocolite ( si am avut destule de la norovirus la rotavirus etc etc) nu exista antibiotik, si o greseala care si io am facut-o ..lasati organismul sa isi revina..sa se elimine virusul prin diaree, voma..sa lupte corpul.. nu contracarati voma sau diareea, nu regim alimentar decat daca e indigestie.

pana la 39 nu le dati la copii nimik contra febrei.

citesc deseori pe forum si singura problema care e la copii o reprezinta parintii lor..care din prea multa dragoste ii intoxica cu medicamente.
ai mei tusesc o iarna intreaga..nopti alte..cu tot tacamul..dar nu au luat deloc antibiotik pt asta..a luat piticul..pt ca mama lui l-a lasat sa manance prea multa zapada proaspata..dupa patinoar.

nervi de otzel si mult tutun va urez..voua, parintzilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Didi

Si in Ro sunt parinti care se informeaza si au curaj sa refuze div tratamente prescrise.
Eu i-am spus unei doc (a noastra era in conced) ca nu-i dau antib pt rosu in gat.Si daca avanseaza? Vedem cum sii tratam atunci, dupa analize!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DidiAlex

Gabriela,

incearca sa iei mesajul meu ca pe unul normal si cu bune intentii ca am trecut prins asta, la randu-mi am copii de 2004 si 2007.

Cred ca in ro ar trebui facuta psihoterapie la parinti.
De ex acu N ani cand bebelusul meu de 3 luni facea febra si nemtii ma trimiteau acasa cu mana goala credeam mai sigura..eram convinsa ca-s nebuni..acu am ajuns singura la concluzia ca io eram nebuna.

pana la vreo 5-6 ani copii tot racesc si se imbolnavesc..febra e ceva normal..si tusea si mucii verzi si enterocolitele..organismul se caleste.

si chiar au dreptate.

care are okii sa citeasca..care nu trece mai departe:

* nu exista antibiotik daca infectia e virala. ai mei au facut febra si o sapt dar tot ne-am primit antibiotik, nu e pecemeul universal

* la enterocolite ( si am avut destule de la norovirus la rotavirus etc etc) nu exista antibiotik, si o greseala care si io am facut-o ..lasati organismul sa isi revina..sa se elimine virusul prin diaree, voma..sa lupte corpul.. nu contracarati voma sau diareea, nu regim alimentar decat daca e indigestie.

pana la 39 nu le dati la copii nimik contra febrei.

citesc deseori pe forum si singura problema care e la copii o reprezinta parintii lor..care din prea multa dragoste ii intoxica cu medicamente.
ai mei tusesc o iarna intreaga..nopti alte..cu tot tacamul..dar nu au luat deloc antibiotik pt asta..a luat piticul..pt ca mama lui l-a lasat sa manance prea multa zapada proaspata..dupa patinoar.

nervi de otzel si mult tutun va urez..voua, parintzilor.

Mergi la inceput