Sangerari abundente
Va rog am nevoie de un raspuns urgent!
Nu stiu ce sa fac! Doctora mea este in concediu si nu pot da de ea! Am nascut acum 2 saptamani prin cezariana! Acum 3 zile am avut sangerari abundente cu cheaguri si dureri de uter! Am ajuns la spital....acolo mi s-au facut investigatii inclusiv echografie pentru a vedea daca sunt resturi de placenta! Mi s-a spus ca poate fi o "acumulare" (ceva care nu s-a eliminat) si ca acum a inceput sa se elimine! Din ziua in care am fost la spital am sangerari continuu , ce-i drept s-au diminuat, dar tot vin cu cheaguri si dureri de uter! I s-a mai intamplat cuiva asa ceva? E normal?
Raspunsuri
luciacrin spune:
buna
eu am nascut in decembrie si am avut sangerari 6 saptamani dupa nastere: lohiile, care sunt normale. mai abundente la inceput, se diminueaza cu trecerea timpului. am avut si dureri de uter - se strange pentru a reveni la dimensiunea originala. durerile apar mai ales cand alaptezi, atunci fiind stimulata strangerea lui. nu stiu cat de abundenta e sangerarea la tine ... la mine dupa 2 saptamani era ca o menstruatie normala (eu avand o menstruatie bogata cu durata de 7 zile). daca ti se pare totusi ca ceva nu e in regula, trebuie sa vb cu un medic.
multa sanatate
klau2004 spune:
multumesc mult de raspuns! nu sunt la prima sarcina stiu ca trebuie sa se elimine lohiile! a fost un fel de hemoragie! ft mult sange! la prima sarcina o saptamana am sangerat dar ft putin si apoi s-a oprit! pana la 6 sapt am avut doar scurgeri "curate" fara sange! in schimb acum am si cheaguri! de mers la doctor am fost imediat cum mi s-a declansat chestia asta! dar mie imi este frica sa nu fie vreun rest de placenta ca trebuie sa imi faca chiuretaj! n-am facut niciodata si m-au speriat unele prietene ca daca imi fac anestezie partiala o sa simt mai tot!
luciacrin spune:
eu sunt la primul bb, deci nu pot compara, insa stiu ca fiecare saricna e diferita, daca la primul bb nu ai avut cheaguri, nu inseamna ca nu poti avea acum.
eu am avut cheaguri ... cam dupa 5 saptamani scurgerile au devenit curate .... deci ar putea inca sa fie normal. totusi incearca sa vezi un medic.
daca te ajuta, eu ti-l recomand pe dr meu - dr pechi. il gasesti la polizu sau la regina maria. este un tip excelent!
ai grija de tine!