Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Luny eu pentru durerile de gat am luat Homeogene si mi-a facut bine. Poate au efect si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mada86 bine ai venit si aici!

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

iau Homeogene, decasept, tonsilotren... ceai.. sper pana maine sa vad o ameliorare

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

acum am aterizat si eu acasa de la mall..neproductiva sedinta de shopping ca bineinteles iar mi s-a facut rau.. stare de rau, nu mai puteam sa stau in picioare..nu stiu cand vor disparea starile astea
am luat pana la urma un cappucino..si parca alta viata..nu eram intr-o stare excelenta dar puteam sa ma plimb si eu
asa ca m-am intors acasa cu o bluzita doar, am reusit sa probez si niste rochite insa aveau doar marimi mai mari
sotul a fost mai productiv decat mine

aa, si niste pofta de mancare nu am

mada86 bine ai venit la noi

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

imi pare rau ca nu te-ai simtit bine la shopping azi................poate ca data viitoare o sa fie mai bine

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

am ajuns si eu acasica....frumusel la munte, nu imi venea sa mai plec...aer curat, racoare. ufff nice ce sa zic.

mada86 bun venit si ma bucur ca esti mai ok.

corina sa stii ca si eu daca ma duc cu sotu la mall ma iau toate starile nasoale, greata,mi se imoaie picioarele etc...asta ca stiu ca daca mi se intampla ceva e cu mine. e daca sunt singura uit de tot si ma concentrez pe cumparaturi nene.
eu cele mai bune cumparaturi le fac 100% singura, fara sot fara prietene etc

maine dim la 11 avem ecoooo

a si inca ceva am vazut ca vb de burtici mai eu ce sa zic vad ca pe zi ce trece creste mai mult, da doar burta zici ca am o mingie sub tricou.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

baby ti-am vazut burtica...mama ce burtica mare ai

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

bella ma bucur ca ti-a priit iesirea la munte .
in privinta burticii, tine-o tot asa..sa creasca numai burtica.fara sa pui prea multe kg. in plus...., am vazut pozele......nu stiu daca am apucat sa iti spun felicitarii pentru butica
te astept cu vesti noi maine.
eu maine merg sa imi citeasca TT si sa fac echo, sa imi spuna cum stau cu lichidul....ca la echo trecuta il aveam scazut.........de atunci beau 6 litri de apa pe zi........si stau stresata.
abia astept sa treaca noaptea asta.....
maine suntem mai matinali........la 7.30 avem programare......ca sa scapam repede.......
sper sa vin cu vesti bune.
va pe toate!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Buna seara. Vreau si eu parola pentru vizionare foto, va rog frumos. Multumesc. Si mie a inceput sa creasca rapid burtica, vreau sa postez foto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafeluta!
Mariucas, ti-am trimis PM
Roxana, tu deja la ora asta ai fost la eco, ce face bb? Cum stai cu lichidul? Te asteptam cu vesti bune!
Bella, si tu mai ai putin si iti vezi basinosul
Azi e o zi mare si la noi, am schimbat prefixul, azi avem fix 13 saptamani si diseara mergem la eco si dimineata la analize pentru dublu test. Poate vin si eu cu un carucior colorat de la eco, Doamne ajuta sa fie bine. acum daca e fata, bucurie mare, daca e baiat...tot bucurie mare, macar o sa am experienta de la Stefan..

diana 13+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput