Sunt terorizata de cuplurile de gandaci!!
Vin cate doi, unul mai mic si unul mai mare,sunt foarte mari si negri. Apar doar vara. Vara asta parca sunt mai mari decat vara trecuta. Vin din casa, mai precis din baie, cred, adica i-am vazut doar prin zona aia.
Cica sunt gandaci de instalatii si apar la umezeala si temperaturi inalte. Naiba sa-i ia, dar sunt terorizata de ei.
Sotul meu s-a apucat sa caute gaurele prin casa, sa le acopere, etc.
Cum scap de ei?:((.....am si 2 matze in casa, trebuie sa tin cont si de ele, ca nu vreau sa-mi moara.
Raspunsuri
alex_andra spune:
Tocmai am ucis unul, il pandesc acu si pe-al doilea. L-am lovit cu atata ura si scarba, ca a ramas din el doar o pasta gri argintie
kariguld spune:
dute la magazin si cumpara cel mai bun spray sau ceva solutie de gandaci. cea mai buna. apoi faci curatenie in baie si pui solutie/spray pe la toate tevile pe unde crezi ca vin indivizii. lasi sa actioneze cateva ore (izolezi pisicile) apoi apeli zonele in care pisicile pot ajunge.
io nu puteam dormi cand avea intrusi in bucatarie, dar am scapat de ei rapid.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Leditia spune:
Alex-andra,spuma de la raid e buna si actioneaza mai multa vreme..da pe conducte,la scurgere,ca pe acolo vin,in rest zau ca nu au pe unde.
Mai e regentul,sper sa nu gresesc numele,e pt gandaci de colorado,e o fiola care se dizolva in apa si se da.Cand stateam in Regie si deh,cine a stat pe acolo stie ce-i prin caminele alea,am folosit zeci de tuburi de raid aiurea si nimic,aveam si pisoi la vremea aia,nu-l deranjau:)),apoi am dat cu regent si n-am mai vazut picior de gandac,ce-i drept erau din aia maro,de bucatarie.
eu in schimb ma lupt cu furnicile,nush cum urca ele pana la mine,nush de unde vin,da ieri m-am luptat cu ele,de ziceai ca-i razboi.Eu am dat in schimb cu solutie care nu miroase,ca sa nu puta toata casa apoi,chit ca problema era in bucatarie,fix langa geam.
Succes.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
gogosel spune:
In primul rand etanseaza toate gaurile si casetele de vizitare.
Eu am scapat de ei cu Decis,cred ca mai este si acum(asta se intampla acum 10-12 ani),super concentrat.
alex_andra spune:
of...
raidul e vax albina....nu-i deranjeaza deloc:((
gogosel,de decis am auzit si eu ca e f bun, dar nimicitor si pentru matze.
prietena mea mi-a zis ca a vazut unul venind pe scurgerea de la cada
oricum, ceva trebuie sa fac, daca ma vedeti....of, parca sunt in filmele comando, cand ma duc la baie...aprind lumina, pandesc, ma uit dupa perete, verific bine....deja o dau in scenarita, ma gandesc cum se suie nemernicii pe mine noaptea
Ledi, gandacii de colorado sunt aia maro? Ca de-aia n-am vazut nici tipenie, de aproape 4 ani de cand stau aici.
Numai jigodiile astea negre.
Kari, matzele, le pot izola din baie si toata ziua, nu-i o problema, le scot litiera si le-o pun in alta parte. Mie mi-e frica ca daca dau cu ceva puternic sa nu fie suficient de puternic si dupa cateva ore sau dupa ce spal.
Trebuie sa ma documentez bine, mama lor de gandaci!!
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro De unde stii ca sunt cupluri? |
Gandacii revine ... e sb de ras precum asta?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
ni-na spune:
La mine functioneaza Aroxol-ul.Am avut o invazie cand s-au hotarat vecinii sa darame aerisirea din camara, iar acum ,la cateva luni, mai apare cate unul ratacit insa nu-l las sa faca pui.Am incercat si cu alte insecticide insa este singurul care,in cazul meu isi face treaba.
dicirstea spune:
Cred ca poti sa dai cu succes cu Regent, mie mi-a fost recomandat de veterinar pentru purici cand aveam pisoii, si da, vin de pe scurgeri, din baie sau de la cada.
La mine a mai functionat si un spray de la Sano, ceva cu +2000 parca scria pe el, actiona instantaneu.
Dar oricum si cu orice dai, astupa scurgerile, pune dopul in cada si ceva in sifonul de pardoseala...si fa asta cel putin 10 zile (cica 7, dar mai bine sa fii sigura, sa moara si stafiile lor)
Iar Abrammburika, senchiu de subiect am ras cu lacrimi.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claujro De unde stii ca sunt cupluri? |
Pentru ca sunt intotdeauna doi:)
Unul mai mic si unul mai mare.