Cum va alinati dorul de casa/familie?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
alexmom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Anangel eu am plecat,de fapt daca ma intrebi bine nu stiu de ce am plecat,cred ca mai mult din orgoliu ![]() |
Salut, pana la urma nu am inteles ce anume te retine acolo daca zici ca nu ai plecat ptr bani, te poti intoarce si maine in tarisoara romaneasca unde probabil ti s-au oferit prea multe pe tava si ai plecat asa din plictiseala. Altii se zbat din greu sa stranga niste bani de un amarat de bilet de avion/autocar/viza (in functie de destinatie) si pleaca din motive mult mai serioase din Romania fara sa-si mai puna tot felul de intrebari existentiale dupa ce reusesc sa ajunga pe alta taramuri. Unii s-au adaptat, altii s-au intors inapoi. Totul depinde de ce vrei si de cum ai fost invatat, de experientele tale de viata anterioare. Imi dau seama ca esti o persoana imatura care nu stie inca ce vrea de la viata.
Prieteni iti poti face peste tot, mai conteaza si cat de bine vorbesti limba tarii in care esti, spaniolii sint oameni foarte calzi si deschisi, e imposibil sa nu-ti faci prieteni daca vrei. Eu mi-am facut si prieteni asiatici, care se spune ca sunt cei mai reci. Deci se poate.
Parintii si prietenii buni pot veni in vizita, prietenul te poate urma daca te iubeste cu adevarat si nu poate trai fara tine.
Parearea mea e sa te intorci cat mai repede inapoi pana nu cazi in depresie...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexmom pana la urma nu am inteles ce anume te retine acolo daca zici ca nu ai plecat ptr bani, te poti intoarce si maine in tarisoara romaneasca unde probabil ti s-au oferit prea multe pe tava si ai plecat asa din plictiseala. Imi dau seama ca esti o persoana imatura care nu stie inca ce vrea de la viata. Parearea mea e sa te intorci cat mai repede inapoi pana nu cazi in depresie... |
oribil mesaj, parca-i din ciclul "sa moara si capra vecinului"
![](icon_smile_8ball.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ruxandra_sb
oribil mesaj, parca-i din ciclul "sa moara si capra vecinului" ![]() |
Nu sunt de acord. A fost un mesaj f la obiect.
Vicky si Printzesone
paullina spune:
Dorul de casa nu stiu cum poate fi alinat,stiu doar ca sunt plecata de 2 ani si ultima data in Romania am fost acu 10 luni.am un bebe de 3 luni care ma bucura si ma face sa mai treaca dorul
deya spune:
Paullina sa iti traiasca bebele, sunt sigura ca e motivatie puternica.
Alexmom ,nu nu mi-au fost oferite pe tava si eu am muncit pentru banii de avion, dar aceasta plecare am luat-o ca pe o experienta in plus. Cand am zis ca nu am plecat pentru bani m-am referit la faptul ca la jobul meu din Romania castig mai bine ca in Tenerife, dar pentru ca am avut aceasta sansa iar seful meu m-a indemnat sa incerc,iar dupa cele trei luni de zile sa ma intorc inapoi la jobul meu de acas, am zis de ce nu.Nu dau in depresie stai linistita.cu drag imatura.Si nu e cazul sa ironizezi tarisoara romanesca, de pe alte meleaguri triumfatoare
Ruxandranu o iau personal,sunt prea imatura
lai spune:
Deya Cum mai este, ce ai mai explorat, ce locuri noi ai mai vazut, ce oameni ai mai cunoscut?
Si mie mi s-a parut deplasat mesajul lui Alexmom, oamenii nu pleaca doar atunci cand nu au ce pune pe masa, mai pleaca si din alte motive, pe perioade mai scurte sau mai lungi, si foarte bine fac. Nu scrie nicaieri ca n-ai dreptul sa-ti fie dor de casa si sa-ti pui intrebari existentiale daca n-ai plecat pentru bani
Lai 30+ cu