Clasa I in 2012 - scoala nr 11 Heliade Radulescu

Clasa I in 2012 - scoala nr 11 Heliade Radulescu | Autor: anda77

Link direct la acest mesaj

buna,

noi incepem scoala anul urmator, in 2012. vrem sa mergem la scoala nr 11 (heliade radulescu). daca aveti pareri, recomandari etc despre educatoarele de la scoala 11, cele care incep acum clasa a IV-a si vor lua la anul clasa I, va rog impartasiti-mi-le.

merci anticipat pentru orice recomandari

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Si pe mine m-ar interesa aceasta scoala, cum sunt invatatorii, profesorii. Cat de mari sunt "fitele"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

ma intereseaza daca la aceasta scoala au inceput inscrierile pentru clasa O in 2012..cam care ar fi criteriile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Mihai intra la anu la grupa pregatit. Conform noii legi nu il primesc ca are in septembrie 5 si jumatate. Ai vostri ce varsta au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Nu-l va primi la grupa 0..va ramane in gradinita..ca sa merga la grupa 0 trebuie sa aiba la 1 septembrie(cand incepe scoala) sa aiba 6 ani impliniti pt grupa pregatitoare (grupa O) si pt clasa 1- 7 ani...
ai meu face 6 ani in noiembrie...in mod normal intra la pregatitoare dar cf noi legi nu sunt obligata..dar pot opta..dar sa optez pentru ce..ca nu se stie nimic!!! am intrebat la 2 scoli si nu stiu nimic...

Mergi la inceput