***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am trimis acum niste PM-uri

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Fetele, am creat un yahoo group.. Deocamdata e format din max 10 membri, cine vrea sa fie inclus sa-mi trimita pm cu adr de mail (de yahoo).

racusor, tu ai adresa de gmail, nu am incercat dar nu cred ca te pot adauga la grup. Daca ai si adr de yahoo, da-mi-o. Iti trimit pm cu adr grupului ca sa poti trimite mail link la album.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Fetele, am creat un yahoo group.. Deocamdata e format din max 10 membri, cine vrea sa fie inclus sa-mi trimita pm cu adr de mail (de yahoo).

racusor, tu ai adresa de gmail, nu am incercat dar nu cred ca te pot adauga la grup. Daca ai si adr de yahoo, da-mi-o. Iti trimit pm cu adr grupului ca sa poti trimite mail link la album.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

ti-am trimis PM. de 2 ori, ca prima oara am gresit

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy si eu vreau adresa grupului!!! Sa nu ma uiti...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ramonavlas, FELICITARI! La cat mai multi!

Chiloti de piscina eu am luat de pe net.

crissy, as vrea si eu in grup, dar cred ca as ocupa locul degeaba :( Cel putin acum; poate daca o sa am mai mult timp la dispozitie, mai tarziu, vin si eu.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ma fetelor, trag si eu chiulul 2 zile si surpriza. Mai avem un bebeeeee. Felicitari adriana sa fie usoara si copilul sanatos.

Katalina, de mine intrebi sau ma simt bagata in seama aiurea? Noi suntem bine. Toti. Sunem la cta, maine venim la buc

Acum suntem la un suc, apoi mergem la film
Va pup

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Grupul e creat de mine, eu sunt moderator deci doar eu am drepturi depline (deocamdata).
Grupul poate aveam maxim 50 membri, tocmai am realizat ca nu pot adauga mai mult de 10 membri pe zi. Il vom folosi doar pt mesaje (un mesaj trimis pe adresa grupului va fi trimis la toti membrii grupului). Se pot atasa si fisiere, tocmai ma pregatest sa verific daca se trimite.

Pt azi mi-am facut norma de adrese, o sa mai adaug membri noi si maine. Nu va suparati/ impacientati ca inca nu primiti invitatie de JOIN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Crissy am trimis PM,vreau si eu in grup.

Apropo mai stie cineva ceva de Anamaria ca trebuia sa-mi mai trimita ceva si nu reusesc sa dau de ea,nu raspunde la tel,nu e nici online. eladeea,altcineva aveti stiri de la ea?
Noi pe 20 iun plecam la Bucovina si chiar as avea nevoie de inaltatorul acela pt scaun,ca fii-mea mananca numai in scaun de masa...
Ne intoarcem pe 27,sper ca o sa reusim sa ne vedem cu cele ce vin la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Crissy ma laud ca sunt o persoana f rabdatoare asa ca astept nu-i asta o probllema pt mine,doar sa nu ma uiti,OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Rubia, eu stiu ca Anamaria e plecata in concediu. Tb sa se intoarca

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 11

Mergi la inceput