Oferte,vouchere reduceri

Oferte,vouchere reduceri | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

De curand am descoperit diverse sit-uri care ofera vouchere cu reduceri absolut considerabile.M-ar interesa partea de turism.
De ex. daca nu ar fi fost atat de urat afara week end-ul acesta mai,mai ca as fi vrut sa cumpar si eu un voucher pentru pensiunea Anotimpuri-Predeal.

http://www.zumzi.ro/offer/today/ref/signup

As vrea sa stiu daca cineva a utilizat acest mod de reduceri,daca ati fost in excursii/week end-uri organizate in acest fel.Ce parere aveti?

Am inteles ca atinci cand nu cumpara oferta un anumit numar de persoane ,aceasta nu este valabila si iti trimit banii inapoi in 2 zile.
Va rog lamuriti-ma si pe mine cum functioneaza?Merita? sau e vreo alta gaselnita?

Preturile si ofertele vazute pe aceste sit-uri sunt minunate ,dar ma gandesc ,ca ajung acolo si nu stie nimeni nimik,eventual nu sunt nici locuri de cazare si trebuie sa caut alta locatie......?

Va rog mult cine a folosit aceaste promotii ,luminati-ma si pe mine!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu sunt fan

Uite am mai deschis si eu un subiect ca al tau:

Super oferte

Eu am o singura problema pana acum: am cumparat la inceput cand am scapat in ofertele astea prea multe vouchere si apoi pentru ca nu am imprimanta acasa am uitat de ele, unele din ele pana au expirat. Deci am aruncat banii pe fereastra. Acum m-am mai temperat: nu cumpar decat oferte de care am nevoie in fix acel moment si cum le cumpar mi le printeaza sotul meu la serviciu si incerc sa le folosesc rapid.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Uite ce vreau eu sa-mi cumpar azi: http://www.topdeals.ro/ oferta cu consultatia pentru alunite.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Super!!!!!!!!!spune-mi si mie cum e pana la urma?vreau si eu sa plec la munte si sa cumpar un voucher.daca nu-s ok?

Mergi la inceput

Eu am cumparat doar servicii pana acum, nu am luat oferte de cazare. OK poate sa nu fie cazaqrea in sine, adica pensiunea sa fie de kko. Dar asta se poate intampla si daca mergi pur si simplu. Diferenta este ca acum platind in avans nu iti vine sa pleci daca nu-ti convine. Sfatul meu e sa achizitionezi voucherul, si pentru eventualitatea in care nu se aduna destui doritori incat sa se activeze oferta mai intereseaza-te de pensiuni unde va puteti caza ca sa nu ajungeti acolo si sa dati din colt in colt.
Pot sa-ti spun ca ofertele luate de mine si folosite au meritat. La un singur salon nu am fost multumita, dar cosmeticiana isi facuse deja o idee despre sistemul asta, din punctul de vedere al celui care ofera reducerea, si era vadit dezamagita, asa ca ma gandesc ca de-aia o fi facut treaba mai in doru' lelii. Dar la cat a costat nu pot sa spun ca am iesit in pierdere de tot. Insa a fost singura data cand am patit asta. In general am avut parte de servicii bune, am fost tratata super, nu s-a uitat nimeni chioras la mine ca vin cu voucher si nu paltesc pret intreg.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna,
am vrut sa cumpar si eu un voucher la busteni. am sunat inainte si, din pacate, informatiile au fost partial false: oferta nu era valabila si in week-end cum scria in oferta. plus ca dupa ce am facut reclamatia la firma care oferise voucherul mi s-a spus ca au discutat cu pensiunea respectiva si ca e valabil si in week-end. am sunat din nou la pensiune si mi s-a spus ca nu mai sunt locuri in week-end, ca s-au ocupat toate pana la finele anului.
a fost o cacealma frumoasa... de asta e important sa sunati inainte la pensiunea/hotelul care este colaborator la oferta. informatiile sunt foarte importante ca sa nu cumperi ceva inexistent sau partial fals.

apoi eu am avut probleme si cu cardul. avand card la brd trebuie sa merg la banca intai sa platesc un comision de siguranta (sau asa ceva, nu ma pricep prea bine) ca sa-l pot folosi pe internet.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

eu am luat de pe kuponiada.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nytro3 spune:

Sunt oferte si oferte. Daca e sa remarcam ceva la capitolul site-urilor cu reduceri, cel mai evident ar fi faptul ca s-au inmultit ca si ciupercile dupa ploaie ( a se vedea www.ofertareduceri.ro" target="_blank">http://www.ofertareduceri.ro). Unele oferte sunt destul de ok, altele mai putin ok, ideea e sa cititi cu atentie conditiile lor. Nu de putine ori am constatat ca parte din ele nu erau chiar o "afacere" grozava. Parerea mea legata de turism: nu va ambalati in cumpararea lor (pachetelor de servicii) fara sa aruncati o privire in istoricul/feedback-urile firmelor care pun la bataie voucherele tentante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

M-am molipsit si eu de la voi si am devenit fan reduceri.
De curand am descoperit un site de agregare a ofertelor: www.cupont.ro

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns savescua spune:

de grupon.ro nu spune nimeni nimic? eu de acolo imi iau de multe ori daca ma intereseaza ceva. :)

Pasiona de moda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui savescua

de grupon.ro nu spune nimeni nimic? eu de acolo imi iau de multe ori daca ma intereseaza ceva. :)

Pasiona de moda.

Spun eu: www.groupon.ro/in/.8QlO0u?nlp" target="_blank">pilota Dormeo la 179 RON. Vine iarna (am luat pernele dintr-o oferta precedenta si sunt superbe!)

Mergi la inceput