PRIETENE FARA TITLU (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragelor, dupa cum va spuneam sunt la farmacie. Am fost si ieri. si pierd vremea si firb pe din-nauntru ca as avea atatea de facut acasa.
Daniela, am promis ca pun poze. aluat si aparatul cu mine dar aici la computer nu am unde sa conectez cardul. Deci tot de acasa va trebui sa le pun. Doar ca acolo nu am timp. am facut multe. Pentru posteritate. Acum suntem intr-un adevarat santier. Heinz a scos toate podelele, a gaurit tavanul sa vada unde, cum sunt grinzile, avem aerisire intre etaje
Vreme nasoala, noi cu multa treaba, si copii ai nimanui.....ba, ai bunicii. Eu mai lucrez o saptamana si apoi am o saptamana vacanta. Parca vad ca ploua toata vremea si nu pot merge nici macar la strand cateva ore cu copii.

Acum ne pregatim petnru 1 august. E ziua nationala si ca prin minune se anunta vreme buna. As fi vrut sa mergem la un brounch de dimineata dar nu stiam cum se cheama locul unde se tine, iar vecinii care merg in fiecare an au fost in vacanta pana ieri. Acum e prea tarziu, nu mai sunt locuri libere. Sper sa gasim alte preocupari pentru luni dimineata. Dupa masa mergem in austria cu treburi, iar seara a promis Heinz ca facem foc de tabara in curte ca si asa avem mult lemn scos din casa numai bun de ars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Rau e sa nu deschizi PC-ul. Moni, eu de vineri pana ieri am fost in zona aia unde ati mers si voi: Sibiu-Sighisoara. Deci ne-om fi intersectat. Oricum oribil semnalul si la telefon acolo, daramite sa mai mearga si vreun net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noi azi pe la amiaza ne-am repatriat,ne-a asteptat mami cu masa si pe urma am tras un pui de somn cu Tudor. Diana e deja iar plecata - la fratele lui taica-meu la tara la 30 km de Arad. Au "cules-o" matusa-mea cu nepoata-sa Vanessa.E venita si ea din Germania de cateva zile si era necajita ca nu-i Diana acasa, ca isi planificasera "sejur" impreuna.Na amu'o fi distractie pe-acolo. Maine se duce si mami cu tati incolo ca au in plan sa fiarba rosii cu matusa-mea.Inca nu stiu de il iau sau ba si pe Tudor.Eu la prima ora decolez cu frate-meu in Ungaria,bine ar fi sa terminam maine sa nu trebuiasca sa mai stam o noapte pe-acolo.

Acum ce sa zic de iesire,a fost relaxant oarecum,numai daca ma gandesc ca de cand am sosit intruna ii vine sa ma uit pe fereastra sa vad ce se intampla afara, ce-i cu zgomotul asta? Pai din pacate asta e zgomotul de fond de zi cu zi ,zgomotul strazii de care se pare ca m-am dezobisnuit.Si chiar am fost plecata mai la "balamuc" nu la loc cu liniste deplina!
Am bagat un traseu Deva,Alba Iulia,Blaj,Medias,Sighisoara si la intoarcere Sighisoara,Agnita,Sibiu,Orastie,Deva.Cu deviere la Ocna Sibiului unde ieri am parcat la strandurile cu apa sarata,dar fiind doar 20 grade afara am intrat la centrul lor spa - 50 lei biletul, 20 pt. copii - cam scump dar a meritat,ca am plutit vreo 3 ore in saramura aia de apa

La Sighisoara am avut cazare jos in oras intr-o pensiune superba,amenajata rustic ,plus multa verdeata si liniste, numai bine ca sus in cetate era nebunie - galagie,aglomeratie de lume si tarabe,fum de la gratare ... dar si a fost distractiv sa vedem atatia costumati si sa auzim muzica medievala.Diana evident a fost data pe spate de atatea "printese" ca pe langa cavaleri bantuaiu si domnitze gramada.Ne-am indopat zilnic cu inghetata ,porumb fiert, turta dulce ... Am vizitat muzeul de istorie,cocotat intr-un turn din cetate de unde se vedea super orasul,am mai intrat la diverse expozitii de pictura in principal.In rest doar in Alba Iulia am vizitat cetatea pe fuga si pe ploaie,si in Agnita o biserica fortareata.In Sibiu pauza,in afara de centru nimic ,daca le-a trebuit spa ,ca s-a facuse tarziu.Am oprit doar sa mancam si la drum.Am inoptat la ceva hotel de langa Orastie.Mi-ar fi placut sa mergem si la cetatile dacice de la Costesti,plus frate-meu zicea de transfagarasan,dar de unde timp? Eventual daca rezerva sa stam doar o noapte in Sighisoara,dar facuse rezervarea pe trei nopti.Oricum bine a fost si asa.Cu Diana n-am avut probleme decat la intoarcere cand i-a fost rau pe masina dimineata - ca nu a vrut sa manance si-a baut daor un iaurt In rest miorlaielile de rigoare,plus nu va zic la tarabe - vreau asta, vreau aia Am satisfacut-o doar cu un set de margele-bratara sa taca ,iar lui Tudor i-am luat un fluier si o toba ca tot n-avea. Ce nu mi-a iesit sa o costumez in ceva printesa,ca tare i-ar fi placut dar n-am mai avut timp sa ma ocup de asta, cu actele la hei rup si musafirii pana ajunul plecarii.Oricum la ce vreme a fost cca 15-20 de grade nu prea mergea asa costumatie.M-am uitat pe la toate tarabele sa vad daca nu dau de DEEA ,dar nu era,am zis ca o sun,dar acolo era galagie si nu te intelegeai om cu persoana,cand coboram era tot ora 23 ,ziua ba la masa ,ba mai stiu eu unde si n-am mai apucat.
BRANDUSA chiar ca era fain sa ne intalnim si pe fuga. Singura ai fost pe-acolo? La Oradea cand mergeti? Am vazut ca intre Sighisoara si Agnita nu prea era semnal la telefon,dar in Sighisoara a fost ok,am si intrat zilnic seara pe net de pe mini-laptop,dar doar am citit,mi-a fost lene sa scriu,ca ma seaca lipsa mouse-ului destul.
INGRID voi v-ati intors de la Dunare? Cum a fost?
LILI am vazut pe fuga ceva poze de la mare cred ca v-ati distrat super,sa ne povestesti!
DANIELA am inteles bine va luarati alt catel? Si ala vechi? Si de la tine am vazut ceva poze pe FB.La gonflabile ati apucat?
CRISTINA esti de coma Ati stat acasa vreun we vara asta?
MIRA asa deci a fost Anamaria pe-acolo,ar trebui sa fi ajuns deja in tara nu? Sper ca ai facut poze, ca pe Clara abia cu taraita de-o mai vad pe FB.
DENISA ??

Hai ca ma pun sa selectez din pozele alea pana e potolit Tudor si revin

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SUBIECT NOU:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165902

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput