PRIETENE FARA TITLU (78)
Raspunsuri - Pagina 17
miraklucker spune:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.259075314106622.79717.100000124651278#!/media/set/?set=a.259075314106622.79717.100000124651278
poze, de ceva vreme.
eu imi mai bag nasul si mai citesc de la servici dar de scris nici o sansa. Am mult de lucru. Si ajunsa acasa nici atat nu mai pot. Acum astept sa se termine mancarea pentru maine, ca in frigider nu am gasit nimic sa-mi iau cu mine
Sa va mai psun ca sunt 14 gr si ploua si ploua, si eu sunt cu puloverul de iarna pe mine??
Bee spune:
Buna fetele.
Cald la noi infiorator. Asta este.
Moni, cat e la voi intrarea pe strand? Io o sa duc copii la Oradea si cred ca asa o sa ne balacim si noi. Au venit rezultatele pe care le asteptai?Cu scutecul, Tavi mai nimereste olita sau WC-ul. Adica le cere si face, mai ales dimineata. Peste zi, mai putin. Seara inainte de baie, idem, mai face la WC. Dar e inca "scutecist". Moama ce le scoate Tudor. Cred ca e bestial. Noi ne minunam de al nostru ca e vorbaretz, desi nu spune atata. Tare ne distreaza e simpatic si grasan. II merge bine dupa mare! Are vreo 13 kg si nu stiu cati cm, ca nu l-am mai masurat de pe la 95. La noi distantele de inaltime si greutate sunt egale, ca si cele de varsta. 13,16,19 si estimez ca 96, 110, 120. Desi cred ca Ana s-a mai inaltat acum vara.
Mira, spor la treaba si incalzire rapida la voi. Poate sufla vantul dinspre S_E Europei si vine aer cald.
Ingrid, noi cu mobilatul vintage al casei.....Nu am mai luat nimic. Nu prea avem cu ce, mai avem si idei diferite unii de ceilalti, deci stationam. La sotul meu vechi inseamna ce nu-i mai place altuia si da aproape gratis (chiar daca vechi inseamna 20 de ani). Nu multumec. Am oroare de asa ceva. Ideea mea e de clasic, sa se demodeze mai greu, nu neaparat vintage. Imi plac accesoriile vechi: statuete, tablouri, vaze, portelanuri. Momentan, doar imi plac, ca n-ash avea curajul sa iau ceva casant, mai ales ca nu am unde sa le bag. Tablouri a luat Radu...... Nu ma asculta deloc.
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Diana are ora de pian si eu mi-am gasit timp de net. Data trecuta, profesorul i-a lasat vioara lui din clasa I, una mica si draguta. Sa cante pe ea. Noroc cu vioara aia, ca numai asa si-a dat seama Diana ce greu e sa canti la ea. Uf, daca o mai auzeam scartaind, jur ca plecam din casa.
Acum ii place pianul.
Moni, nu i-am schimbat rezevarea tatalui, ca e ingrozitor de indecis. In plus, el are impresia ca oricand ar merge, gata, gaseste...ca deh rezervarile nu conteaza, pentru el sunt locuri cu ghiotura.
Nu il las eu asa, dar ar merita sa faca un drum cu masina si sa doarma in ea pe la Cannes, Monaco...
Ti-a venit rezultatul? Tin pumnii.
Mira, pune draga poze normal, ca eu nu am cont pe Facebook si nu ma lasa sa vad. Am scris ca eu sunt ultimul specimen din rasa mea (rasa neconsumatorilor de Facebook, Twitter et comp.).
Regret ca aveti asa temperaturi, aici realmente mor de cald, azi s-a "racorit", asta insemnand ca a scazut cu un grad temperatura si sunt nori. Nu e soare, bine si asa.
Cum stati cu renovarea?
Bee, si daca va luati mobila in timp e ok, doar nu va grabeste cineva. Stiu ce fel de mobila ai vrea, am un prieten care din asta are in casa. Mostenire. Greaua mostenire. Nevasta-sa ar schimba-o oricand cu mobila mea, usoara si moderna si minimalista, foarte important, pentru ca are la sters de praf, mama-mama.
Dureaza cu scapatul de scutec la Tavi. Baietii scapa mai greu de el, am vazut si la nepotul meu. Le place, se simt atasati.
Sta bine cu greutatea, Diana acum are 17 kg. Tot 17. Nu s-ar ingrasa neam.
Denisa, spune de Emma. Ce face, cum o duce, ce a mai invatat? Stiu ca vroia sa invete sa scrie si sa citeasca in lb. romana, cred ca a achizitionat multe cu bunica. La tenis ai dat-o?
Unde sta, in ce oras? Noi vom merge la Dunare, de luni intr-o saptamana, daca e aproape si e ok Diana, m-as baga la o intalnire.
Azi e Sfantul Ilie, nitica ploaie ar fi binevenita.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna seara si de la mine.V-am citit mai dimineata,dar de pe laptop nu m-am mai chinuit sa scriu ,apoi m-am apucat de acte,am fost la dentist,la cumparaturi si gata ziua.
Rezultat n-am nici azi,a zis sa sunam luni la amiaza sa vedem,ca ar fi venit din SUA,rezultatul dar mai trebuie 5 zile sa ... nu-stiu-ce.N-am priceput nimic
MIRA aoleu ce prinsa esti si tu - macar e racoare,poti munci S-a racorit si la noi putin dupa ploaia de azi,dar dosr afara,in case nu prea.
INGRID deci nici acum nu servesti FB? Nici mie nu-mi place, esti ca "in vitrina". Asta daca iti dai numele adevarat,ca asa oricine te poate gasi.Dar si daca nu-l dai,printr-un nume a unor posibili cunoscuti si tot poti fi gasit ... pe la prieteni De-aia nu ma atrage sa pun poze p-acolo,e mai intim in drop,dau linkul cui vreau ,in plus le si pot incarca en gros ,ma costa f.putin timp asa.
BRANDUSA deci Diana mea continua sa fie egala la dimensiuni cu ... Razvan Nici Tudor nu cred ca a depasit 11 kg,pare ceva mai slab acum,atat ca inca are burta
Legat de biletul la strand 10 lei intrarea sau 5 lei intrarea,depinde de zona.Daca iei bilet cu 10 lei ai acces si dincolo.La cat a fost de cald acum a fost super si in zona noua "pentru copii",cea cu 5 lei.La cealalta e mai avantajos cand e mai racoare,ca e si bazinul cu apa termala la o adica - nu ca ar fi ea prea calda - e doar calduta -dar tot e ceva decat deloc.
La Felix la ce pisicine mergeti? La aia mare e cam scump si daca iesi platesti iar Era fain cea de la hotelul unde am stat noi atunci,la Muresul,cu apa calda ,cu intrarea in trepte largi unde se poate sta super la supravecgheat gasca numeroasa.Si era si ieftina intrarea,in plus puteai iesi si intra iar pe acelasi bilet in ziua respectiva.Hotel Muresul e unul din alea 3 hoteluri inalte de langa sosea,chiar la intrare in statiune.
Felicitari pentru Tavi daca se cere singur la wc.Tudor chiar nu pare defel impresionat ,cum era Diana de aruncat singura hartia in wc,tras apa chestii d-astea Vorba aia "il doare la banana"
In schimb de vorbaret ... zi de zi e cu expresii noi.Azi n-am apucat sa il intalnesc dar mi-a dat mami raportul acum seara: expresii noi - DELOC (" ti-e dor de Diana?" "NU ,DELOC" ) si "ITI DAI SEAMA?" Cred ca si din fata blocului culege o gramada de expresii.Cea mai uzuala e ..."NU ZICE ASA CEVA" Taica-su il provoaca incontinuu,numai ca sa aiba ... de ce rade De exemplu ii zice " MAIMUTZOIULE!" Si Tudor repede: TATI, NU ZICE ASA MAIMUTZOIULE" Sau "PAPAGALULE!" Tudor imediat: "TATI! NU ZICE ASA PAPAGALULE" Da' scris nu suna nicicum ,sa il auziti live ce intonatii baga si ce mutra serioasa
Diana azi a ramas si fara al doilea dintisor,asa ca la noapte vine Zana Maseluta,sper sa nu uit sa ii pun papucii aia.In locul pimului scos deja se vede cum iese dintisorul cel nou.Azi a fost plecata in Gradiste cu taica-su,s-a jucat cu Bogdi,baietelul ala,de data asta a venit si el la noi,au scris cu creta pe asfalt,au mancat inghetata ,iar in final,iar s-au dus si pe la el.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Denisam spune:
Hello
Ingrid-mii de scuze,am incercat de 2ori la telefon,cred ca incercam la calculator dar sapt ceal ca sa ma mai linistesc cu cursul asta de navigat cu yacht.
Emma e ok,baga innot zilnic si tennis, ii place-a inceput incet cu romana-citit si face cu tata ceva si pe la mate.
Sper sa mai intru,sunt pe fuga ca am probl si cu un laptop ce treb reparat,va
Sanatate si la toate doamnele!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
DENISA wow curs de navigat pe yacht
Vad ca si Emma si Diana de la Timisoara tot cu activitati beton
Noi in afara de inotul de voie cand e canicula,cam varza in rest.Muzzy ala in italiana mai mult (dar apucam nu zilnic) si desenat dupa model,noua pasiune de cand cu cartea aia.Deci are si taica-su un merit ca s-a prezentat cu ea.
Azi si ieri a mesterit ceva dinozauri dupa model,dupa care fiind tot cu gandul la Zana Maseluta,mi-a zis cum si-o imagineaza - cu o coronita ... din dintisori Si da-i si deseneaz-o frate,dupa care m-a pus si pe mine sa i-o desenez I-am facut-o voit ... dintoasa Acum astept sa atipeasca sa ii pun aia sub perna ca altfel uit si-o fi bai mare
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Denisa, nu-i graba. Azi plec si eu mai mult prin oras, la cumparaturi, sa vad ce rochii mai sunt, sa mai casc ochii prin Timisoara. Vreau s-o iau si pe Diana cu mine, cica sunt expozitii noi (informatie de la cumnatul). Si e o vreme nimerita, racoroasa.
Zilnic tenis? Bravo. Cu profesor? De inot nu mai zic, stiu ca o face de mult timp.
Eu am doi nepoti ce fac tenis.
Felicitari pentru cursul de yacht, ai mare noroc ca nu ti-e rau de mare. Mie si cu barca mi-e greu.
Moni, ce mai rezultat ti-au dat aia...ma asteptam sa-ti spuna clar, nu inteleg de ce o imbarliga asa. Inca 4 zile.
Diana are acum teme la engleza date de profesoara, cu Muzzy e altceva, cand apare unul nou il vizualizeaza si ii face exercitiile, dupa care isi ia locul in biblioteca...nu se mai uita a doua oara la el.
Bravo pentru Tudor, ce vorbaret e mititelul, leit Diana.
Ce sa zic mai de Facebook, cand prieteni in toata firea, trecuti de 40 de ani mi se lauda cu contul lor, dar din aia ce nu au pus mana toata viata pe computer decat ca sa-l stearga de praf, nu ca noi. Io le explic frumos ca n-am chef de FB, ei vor cu tot dinadinsul sa-mi faca un bine.
Ma duc sa-mi pun la spalat, ieri a fost Sfntul Ilie si n-am facut mare branza prin casa. Toate zboara.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna dimineata si de la mine.
Ingrid mi-ai luat-o inainte azi.Va sa zica mergi in oras cu Diana? Prin magazine si la expozitii? Ce fain! Io n-am timp d-asa ceva azi,desi e o zi numai buna de plimbare .Am azi drum in oras cu niste declaratii,dar ma gandeam sa deleg treaba si io sa raman sa lucrez,ca zilele astea am ramas iar in urma.Si sa imi pastrez "timpul liber" pentru ... iesit la strand cand e canicula Ca magazine si expozitii mai gasesc si la toamna/iarna, dar strand ba !
Deocamdata-s strumfii iesiti la plimbare.Aseara batea vantul cam tare si azi-dimineata Tudor a stranutat de cateva ori si dupa aia s-a dus la mami si i-a zis: "PUNE-MI TELMOMETLU A GAT,AM FEBLA" Cica la gat ,dar el arata ... la subsoara Oricum e maaare figura ... cred ca urmarea sa primeasca niscaiva Nurofen
marchplayer spune:
Salutare
Hai ca da cu ploaie la noi. Este placut dupa asa canicula. Chestia mai nasoala este ca ne tine prin casa dar aveam nevoie de o pauza. Noi nu prea avem activitati doar plaja si iar plaja:)) in rest mai nimic, a invatat si Ioana sa mearga pe bicicleta fara ajutatoare, Rares anul viitor, acum se da cu noua trotineta primita de ziua lui.
Va pup pe toate! Fug..ceva neprevazut!
monica70 spune:
DANIELA hop si tu ! Termina cu "neprevazutul" ala si mai zi-ne macar cum e pe la plaja Felicitari pentru mersul singura pe bicicleta!
Am uitat sa va zic de Diana care a stat incaltata prin casa tot in papucii aia cu tocuri azi Si imbracata evident in rochie "de printesa".
Dupa plimbare au urcat aici si urma sa il trimit pe Tudor sa doarma la mami iar.A inceput insa Diana cu smiorcaieli ca vrea si ea acolo si in final am lasat-o,doar cu promisiunea ca o sa doarma de amiaza.Vreau s-o vad!
Io am pe foc niste ardei umpluti ,dar reteta cu ciuperci,tare-s curioasa cum vor iesi,ca am facut in premiera.Dupa miros cred ca-s super.Felul intai imi trimite mami supa de dovleac,mi-a telefonat azi-dimineata sa nu fac altceva, ca a facut mai multa.Asa ca acum sunt p-aci pe la pc,la munca de voie.Apropo de legume,avem din plin rosii din gradina macar.Si inca de trei feluri: mari si rotunde,mititele si rotunde si mici si ovale Ardeii-s cam pricajiti dar merg si-aia,mai putin la umplut.
INGRID cum a fost prin oras? Nu v-a prins ploaia? Ca aici iar a inceput sa ploua,dar nu foarte tare.
CRISTINA cum a fost tura asta la mare?