PRIETENE FARA TITLU (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Salutare,haideti la o cafea,pana nu vine furtuna. Mama mia ce s-a mai inorat ! Macar de-ar ploua ca efectiv fierbea pamantul asa canicula a fost si azi.
Noi am plecat la 7 si la 16,30 am si ajuns acasa.Peste o saptamana sunam sa aflam resultatul analizei.Ungaria e tot cum o retin eu din anii '90 cand umblam mai des pe-acolo (comertul ) adica numai pusta - cat vezi cu ochii lanuri de grau,porumb si floarea soarelui.Nici macar o samantza de delusor acolo sa fie ... Doar orasele imi plac ca-s mai aerisite,cu multa vegetatie,nu ca Aradul de exemplu unde fiecare coltisor de teren viran e valorificat urgent si transformat in spatiu comercial Nici din greseala sa fie vreun parc ... In afara de zona cu malul Muresului+strandul pauza de verdeata

Tudor doarme inca si Diana se uita la desene,asa ca imi pot bea cafeaua in liniste.Vorba vine,ca Diana de cum am venit a inceput sa miorlaie ca vrea turta dulce - taica-su nu-i daduse ca n-a manacat mai nimic azi,doar ceva branza topita.Si eu am refuzat-o,i-am zis ca numai dupa ce mananca mancare ii dau.Atunci a zis ca ii e foame si a mancat aproape o farfurioara de supa de fasole verde si niste omleta, dar f. putina ca cica nu mai poate ca o doare burta Dar dupa 2 minute a reinceput cu turta dulce.I-am zis ca nu ii dau ca nu vreau sa o doara burta sa vedeti miorlaieli ca nu ca n-o doare.Pai atunci termina oul de mancat.Nuu ca io-s rea ca nu ii dau si asa si pe dincolo.I-am zis ca trebuie sa manance sa se mai ingrase si ea.A zis ca ea vrea a fie silueta nu grasa.F. bine,atunci nu-i voie sa mananci ciocolata si dulciuri ca ingrasa .Aoleu da-i si miorlaie ca nu-i adevaraaat, ca de la ciocolata slabesti Na cam asa merge la noi treaba cu mancatul. Numai dulciuri toata ziua Pana la urma s-a calmat cu niste bombonici ratacite pe-aici.
Am rezolvat-o si cu cadoul de zana maseluta,i-am luat o pereche de papuci cu tocuri,d-aia de jucarie,de printesa.De astia sigurat va fi in-can-ta-ta Aia vechi s-au rupt demult,dar se chinuia si asa sa ii mai poarte asa ca i-am aruncat la gunoi cnad n-a fost pe faza. In rest i-am mai luat doua perechi de chiloti cu ceva printese pe ei si lui Tudor un body haios. Apropo de chilotii aia,i-am luat marimea 98 pentru 2-3 ani si am impresia ca si astia i-s prea largi
S-a trezit Tudor,revin.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Potooooop Ploua torential Ca ziceati - Brandusa si Lili ca va bucurati de vara, pai si io ma bucur ,dar nici chiar asa cloceala cum fu zilele astea 35+ ,cel putin la noi
Ca tot va ziceam de mancare, Tudor ii calca Dianei pe urme vad.Ce vrea sa manance? Nimic,el vrea ... apa.Nici nu voia sa vina in bucatarie,pana la urma l-am convins doar propunandu-i cereale si stafide Ca mi-a zis "VEAU SEMINTZE" - vazuse la mine pe birou niste samburi.
Pana am scris s-a si oprit torentiala Parca vad ca peste o ora nici o urma a ploii nu se mai vede,asa uscat e pamantul.
LILI buna ideea aia cu banii in loc de cadou - in caz ca ramanem descoperiti.Mai ieftina era varianta cu dintii aruncati peste casa Deci tu ai inotatori in devenire! Nici eu n-am colac pe masura lui Tudor,pe el doar in ala tip barcuta l-am tras,din ala in care sta in fund si cu picioarele bagate in apa prin doua gauri.La tobogan e curajos nevoie mare,dar la apa nu prea cred sa fie ,cel putin nici Diana nu era inainte de a invata sa inoate.
MIRA ce m-am distrat aseara si de peripetiile voastre Eu de obicei oriunde plec sunt cu haine de schimb dupa mine,doar we asta am uitat intr-o zi sa ii pun lui Tudor rezerve, asa ca la un moment dat era in camasuta gri cu "model" de suc de zmeura
Oricum e fain de voi daca ati mai apucat si strand, chiar daca doar asa intre doua furtuni
BRANDUSA ma gandeam eu ca e tare greu,dar vorba ta,ce sa le faci,bine ca pot si doar atat si asa.Cu forta de munca locala cam asa e,greu de gasit "ieftin si bun".M-am distrat cu husbandu' pe post de bucatar ... aoleeu Dar tot e ceva ca s-a bagat la asa ceva! Al meu niet ! Se baga doar daca ii dau eu indicatii detaliate,cum s-ar zice "ca la prost",dar pe-alea le executa bine.la gatit a progresat de la omleta,paine cu ou si supa de rosii cu orez - de vara trecuta se pricepe si la dovlecei pane N-a avut ce face,ca la un moment dat avea pofta si eu tot amanam,ca mi-era groaza sa stau pe canicula langa aragaz sa ii fac - desi si mie tare imi plac Altceva habar nu are,doar chestii strict tehnice : curatat/spalat legumele si fructele.Mai facea piureurile copiilor cand erau mici,sau acum imi stoarce mie zilnic suc.Io cat sunt de constiincioasa,cred ca la un moment dat treceam la borcanele la copii si decat sa imi storc io suc (plus spalat storcatorul ala ) mai bine nu beau Daca am legumele curatzate sa vedeti ce rapid ma desfasor la gatit
LILI am facut si eu o varianta de paste din alea de care ai povestit.Spaghetti Barilla ca de-alea avusei ,iar la legume am pus intr-o tigaie ulei de masline plus ceapa, usturoi, conopida, morcovi, telina,patrunjel, mazare, varza, rosii , ardei. Si pe langa sare si alte vrezituri am pus si busuioc,din plic dar bun si ala.Au iesit beton,chiar si Dianei tare i-au placut. De data asta le-am curatat pe toate eu,ca nu era acasa husbandu'... Oricum cand am asa pofta de ceva ,nu e prea mare efortul
Gio iesi mai de sub acoperire Cum ati petrecut de ziua lui Edy? N-am apucat sa vad toate pozele/filmele,dar am vazut ca ai pus gramada pe FB.
CRISTINA am vazut si pozele voastre,n-am vazut poze cu Emma ,deci nu prea cred ca a avut loc intalneala ...

Ai mei cu bomboanele .Tudor a inceput sa urle brusc de nu stiam ce are.Pe urma ne-a explicat : "AM PAPAT TOT IN GULA BOBOANA" In traducere - a inghitit-o ! Desteptul de husband i-a dat si lui bomboana din aia care se suge

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ieri seara am ajuns cu bine, dupa 11 ore de drum. Te urci pe autostrada la Mako si te dai jos la 5 km de destinatie. Pai asa sa tot mergi.
Mi-am revenit din vis la cele 36-37 de grade din Timisoara.
Am fost sa vizitam de toate, am fost si la Innsbruck (frumos oras), ultima zi ne-am petrecut-o la un planetariu unde am vazut planetele in 3D (mi-a fost cam rau), la un castel superb si la un lac cu o culoare de Caraibe. Dragutz ca la castel am urcat cu un trenulet condus de un aradean. Cand a auzit ca suntem romani nu ne-a luat niciun euro taxa si tropaia de fericire. Ne-a facut si reducere la vizitarea castelului, nu ca aveam nevoie, dar era asa de bucuros omul ca i-am facut pe plac. Sa-i dea Dumnezeu sanatate.
Diana s-a saturat de plimbari, vroia sa stea in spatele casei si sa se joace, avea o trambulina, masinute, leagane etc...ce stia ea din frumusetea zonei? A, si a fost incantata de telecabina. S-ar fi dat cu ea non-stop cred.
Ce sa mai zic? Cred ca pe masura ce te apropii de Alpii elvetieni e si mai frumos. Zona Salzburg nu e atat de impresionanta, mai mult deluroasa, dupa Innsbruck, nici n-as mai veni in alta parte.
Centrul Innsbruck-ului e superb, cladiri, stradute...n-am apucat noi sa ne plimbam cat am fi vrut. Of, as fi colindat ore in sir, dar nu puteam cu Diana. De aceea n-am vrut sa mergem nici la Praga cu ea, ce am fi vazut din Orasul de Aur?
Sa creasca mai mare, atat astept.
Ce am remarcat, florile. In Reith im Alpbachtal era plin de flori. Nu exagerez, fiecare casa concura cu celelalte, ca la un targ. Gazonul, o minune, iar aranjamentele din balcoane, muscatele, trandafirii, oh....o minunatie. Cred ca daca n-ar avea bani, le-ar da primaria, doar sa arate bine.
O sa pun si poze, dar nu reflecta nici 10 la suta din frumusetea tinutului.
In sfarsit, m-am linistit. Acum imi pot distila emotiile. Nu stiu, am o pace interioara, de parca toate problemele mi se vor rezolva intr-un fel sau altul.
Am sa spun ca a fost calatoria vietii mele. De la 7 ani...am asteptat mult pentru ea. 30 de ani.
Mai scriu maine dimineata si va iau pe rand.
Pusi si va multumesc pntru cuvintele bune: Lili, Denisa, Moni, Cristina, Anamaria, Anda, Mira, Daniela.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Salu' !

Moama ce canicula..ma topesc de-a dreptul. Eh.. urasc eu aerul conditionat da' se pare ca trebuie sa apelez la "serviciile" lui

Moni - bine ca ati rezolvat la unguri cu analiza... sa speram ca rezultatul va fi ok. E mortal Tudor ce povestesti tu acolo despre el. Si Cosmin e amator de seminte/samburi si ii dau fara griji pt ca eu le consum crude asa ca-s numai bune pt el. Oricum am zis ca el mananca ABSOLUT orice.Cel mai mult ma bucur ca mananca ardei, castraveti... salata verde...
Ma bucur ca ti-au placut pastele si ca ai imbunatattit reteta de sos si cu alte legume. Si eu o sa prepar probabil maine... ca azi n-am tot ce-mi trebuie si trebuie sa plec si cu Nicolas la tenis pe la 17:00.

BEE - realmente nu stiu cum reusesti sa mai si glumesti cand ne spui cate probleme ai. Cu forta de munca loco... cunosc.. ca doar si eu am cautat de-atatia ani si ... ciuciu. Astia aici sunt niste putori maxime... da' trec pe strada si se minuneaza de gradina mea in loc sa puna mana sa faca si ei ceva la ei. Vorba aceea doar s-au nascut si au crescut cu sapa in mana, nu ca mine... da' daca sunt puturosi ce sa le faci...
Deci v-a facut Radu un pranz "surpriza". Macar el a mancat? Robert nu se baga in bucatarie... asta -i clar. Doar omleta si mamalig pregateste. Eu nu ma bag la asa ceva NICIODATA. Macar sa-i las si lui sa-si faca placerea de mare bucatar. A... si mai are o specialitate... pe langa gratar... ca deh n-are cine altcineva sa-l faca.. spala vase cand avem musafiri. Ca defapt o face ca sa faca impresie buna... da' nu mai conteaza ... important e ca spala vasele.

INGRID - ce spui tu acolo... mi-a dat si mie o stare de liniste. Abia astept sa vad poze. Si eu mi-as dori f. tare o astfel de vacanta da'... sa propun intai si-apoi sa vedem cand se aproba.
Noi pt vara aceasta ne-am propus sa o luam pe Valea Avrigului... n-am mai fost pe-acolo niciodata...sper sa nu fi facut o alegere gresita.

Gata... fug ca am de rezolvat niste treburi , Cosmin doarme, Nicolas e prin vecini...

Pupici si ... canicula placuta!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Buna seara , intru si eu sa raportez canicula
INGRID ce frumos suna iesirea voastra Abia astept pozele alea! Deci de la 7 ani iti doreai sa mergi pe-acolo? Wow! Io cand citeam cartile lui Dumas imi doream sa vizitez Versailles,Louvru si ... Franta in general.Pe urma mi-a mai trecut
LILI mai dar e chiar mancacios Cosmin in sensul bun ! Tudor nu vrea sa guste asa ceva

Azi am avut zi caniculara la casa/gradina.Diana tot prin vecini cu baietelul ala ,iar Tudor 3 ore de somn ,iar inainte si dupa somn si-a facut veacul in piscinuta.Acum ne-am intors,i-am imbaiat si am facut schimb - a luat-o mami pe Diana - acum o fi pe la ei prin fata blocului. Tudor a ramas aici.I-am scos o sacosa cu jucarii cu care nu se juca mai deloc - animalute de plastic,masinute si pitici.S-a apucat sa le scoata pe rand si la fiecare imi repeta " MAMI AM GASIT UN/O ... " Cel mai distractiv a fost cand a scos-o pe Alba ca Zapada si mi-a zis "MAMI AM GASIT UN PENTZESA" I-am zis um o cheama pe printesa cu pricina si l-am pus sa repete.A iesit : "ABA CA TSAPADA" Suuper ca Diana multa vreme i-a zis doar ADA-BADA.
Nu mai pot scrie ca deja e calare pe mine "MAMIII PUNE PE TUDOOOL" .

M-a salvat Ghita ca i-a adus laptele,i-am dat drumul la Tv la desene pt. bebe pe Duck Tv - se uita la el doar cand bea lapte sau rontaie pe stafide.
Voiam sa va mai zic de "activitati".Am facut si eu luni seara cu Diana,adica i-am scos cartea aia cu modele de desenat si i-am aratat pe fuga cum se deseneaza un tractor,dupa care m-am dus in dormitor sa mai intind un pic si am lasat-o sa faca tractorul.Dupa mai mult de juma' de ora de LINISTE a venit cu opera,de fapt operele
http://www.dropshots.com/moni2011#date/2011-07-11/22:23:05
Sapte desene toate facute ... dupa model.Nu-s cine stie ce,dar seamana binisor cu desenele din carte.Avand in vedere ca ea nu prea voia sa deseneze dupa model e remarcabil A doua zi dimineata iar a mai trantit cateva desene,n-am mai apucat sa le fotografiez,parca erau cu niste sirene pe plaja,cu ceva dinozauri si cu o livada.
Am inceput sa invatam "serios" si italiana in asteptarea Alessiei et co. Deocamdata a intampinat-o pe tanti Ani (bunica Alessiei ) cu "buon giorno" si i-a numarat in italiana pana la 10.Iar azi i-am pus DVD-uri cu Muzzi in italiana,ea le vroia aseara pe la 23,30 abia am scapat de gura ei.Acum ca s-a dus la buni,nici macar cu "activitatile" astea nu se alege In afara de alergat prin fata blocului si desenele de la TV ... pauza.Acasa macar ii mai citeam seara,mai jucam un remi ... dar a vrut musai la buni,ce numai Tudor sa doarma acolo ? Nu-i e ei de dormit,cat de stat seara pana tarziu cu gasca de copii in fata blocului ...

Mai nu v-am zis de-aseara ... ne-am dus pana la cimitir cu tanti Ani ca ii era urat singura si numai bine ne-am plimbat mai pe racoare.Si la intoarcere am poposit la un loc de joaca.Initial s-au dus amandoi direct la groapa de nisip,s-au servit cu jucariile din zona si s-au jucat ff frumos o vreme.Dar dupa ce s-au plictisit a inceput dezastrul! Tudor o lua la fuga spre tobogane - evident tot spre cele mai inalte si gen tub si cu Diana pe urmele lui.Amandoi tipand si impingandu-se de zor iar Tudor mai cu foc impingea pe Diana si striga " IO PLIMUUUU !!! LASA-MAAA !!! IO PLIMUUUU" Mai, zici ca erau de-o varsta nu alta ... urca intr-o viteza Tudor si cobora si mai si ... ceva de groaza !!! Io incercam sa ii tin spatele sa nu cumva sa cada cand urca fiind destul de sus,dar nu apucam sa pun piciorul pe o treapta sa ajung si eu ceva mai sus sa fiu pe faza in caz de ceva,ca el deja era sus si isi dadea drumul prin tub . N-am stiut cum sa o tulesc mai repede de-acolo,abia l-am tarat dupa mine ! Si cand ma gandesc ca taica-su nici nu se streseaza defel sa ii "tina spatele" Ce conteaza ca n-are copilu' nici macar 2 ani inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Eu am fost ocupata cu Alex, diverse treburi si inclusiv concertul U2 care a fost bestial-puteti vedea poze in drop, cel mai reusit din cate am vazut-de la voce, lumin,scena,etc-plus ca a fost in sala de linga CN tower si au deschis cupola,adica acoperisul si fiind vara s-a vazut centrul luminat si totul a avut o alta spelndoare si semnificatie,parca.
Moni-vazut poze faine, nu mi-ai zis dc ai nevoie de ceva,trimit pliculetele?
Ingrid-ma bucur ca ai avut o vacanta de vis,astept pozele si sper maine sau vineri sa ne auzim
Lili-ma bucur ca ai timp si fun cu baietii
Cris-nu mai zici nimic?cu ce te mai distrezi cu Razvan?

Eu i-am stabilit lui Alex programul de vara, are si 2 tabere mici de juma de zi de la guvern,ii place tot mai mutl cu copiii chiar dc nu vorbeste prea mutl cu ei,dar se mai joaca diverse,acum ne omorim cu tricicleta sa faca intoarcerile cum trebuie ca e lenes si nu prea il motiveaza, din septembrie primeste fonduri de la gubern pt ABA si atunci o sa intensificam logopedia si OT-sa ne arate exercitii specifice pt tinerea creionului,ca mai nou ii place sa coloreze si sa traga linii in nestire pe tabla magnetica si sa faca puzzle la greu-am descoperit ca ii trebuei clar si exercitii pt limbuta ca are anumite dificultati si speram ca cu practica multa si rabdare o sa corectam si asta pina la 5 ani-in rest asculta mult mai mult, e un dulce cum ne pupa,imbratiseaza si la femei pupa mina la cele care le place, dar are un nivel de energie ridicat si simte exact ca si mine cine il place si se muleaza si el pe prietenii nostri ca si mama lui.
Ar fi mai multe de spus, dar merg si eu la nani ca am baut un sprit si azi am fost cam 4h in parc si pe linga alte treburi ma resimt-va pup si numai bine.
A si am uitat sa va zic ca eu am scapat de cele 2 pete maricele care le aveam pe fata din cauza soarelui si a varstei,cu 1 sedinta de laser doar,deci 15 cad, cand cremele nu garantau nimic si erau de la 3-400 in sus.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Wow ce de evenimente!
Ingrid, sa-ti fie de bine relaxarea. Cred si eu ca a fost exact cum visai. Ma bucur mult pentru voi.
Denisa, U2? Pentru asta-s invidioasa. Visez si eu sa apuc un concert pana imbatarnesc. Si cu petele bine ca-ai scapat.
Lili, la voi cine-i maestrul gradinar? TU cumva? Asta ca sa mor de invidie si pe tine, ca eu n-apuc sa pun mana. Uneori nici nu apuc sa vad ce mai creste pe acolo. Cosmin e un rapid zici. Sa-l vezi si pe al meu mititel. Clar e mai precoce decat toti. SI nu fiindca are frati mai mari, ci fiindca asa e el (leutul mic). Mai spune-ne de Alex. Ce fel de tabere?
Moni, Tudor merge pe tricicleta? Poate ai spus tu dar n-am retinut eu. Si mai spune cum interactioneaza ei. Tavi, o striga, o ia la joaca: ANI! La nisip vrea cu ea. Dupa baie vrea ca Ana sa-l imbrace. Iar Ana are zile cand are chef de el si zile cand nu are chef. E copil si ea. Nu o pun niciodata sa faca nimic din ce nu vrea, legat de fratiori, insa......o bat astia la cap pana cedeaza. Fiecare e asa diferit in felul lui. Razvi s-a cam obraznicit si are idei ciudate legate de "spiderman". Intr-o zi a deschis usa la balcon sa-l vafa pe Radu. Ceea ce stie ca nu are voie sa faca never ever. Apoi l-am luat la "prelucrat". Si ce-am scos de la el? "Ca el nu acde de pe balcon, ca e Spiderman si Spiderman se lipeste de ziduri!!" Banuiam eu explicatia asta, dar voiam sa o aud. Apoi da-i si pune-l sa se suie pe perete in camera, sa-mi arate el cum se lipeste. EVident nu se lipea. L-am pus sa se lipeasca zilnic pe perete in camera, inainte sa incerce altceva? Oi fi reusit?Altadata voiau sa se joace cu chibriturile. Le-am aprins chibrituri si i-am pus (pe baieti) sa puna degetul. Sa inteleaga ca joaca asta nu-i o joaca si interdictia nu-i un moft al meu. Complicat cu copii, nu? Offf, cate idei au.
O sa mai revin, ca azi am chef de vorba.

Mergi la inceput

Buna si de la mine!
DENISA deci asa,la concert Am vazut eu ceva pe fuga , parca pe FB? Nici nu mai stiu dar sigur o sa bag nasul sa vad. Ti-am trimis si un pm.Tare ma bucur de vestile bune despre Alex.O sa fie super ok,ai sa vezi!
BRANDUSA tu cu Spiderman al tau ha ha ha parca-l si vad Ma intrebai daca merge Tudor pe tricicleta? Merge dar ... impins.Cum sa mearga mai cand el nici nu ajunge la pedale decat usor cu varfurile? Ai uitat ca e mai piticut? Acum cred ca o fi ajuns totusi pe la 85 cm .Dar totusi pare interesat,ca am vazut ca in mers se chinuia sa ajunga cu picioarele si sa pedaleze.Si Diana a fost harnica la capitolul pedalat,doar inaltimea si lipsa fortei ii statea si ei in cale sa se apuce mai devreme de asa ceva.
De interactionat interactioneaza la greu.Tudor ca un maimutoi,o imita in tot ce face si mai ales in ce zice.Toate expresiile ei gen "TACI DIN GULA" , "LASA-MA-N PACE", "DU-TE" ,"TACI ... PAMPALAULE" etc. etc. ni le tranteste Tudor toata ziua noua cand nu ii facem pe plac
Diana e cand super-dragastoasa cu el,cand il cearta si il impinge si il face in toate felurile, dupa cum are chef si dispozitie sau dupa cum colaboreaza si el,ca nici el nu-i usa de biserica evident .
In Gradiste ati vazut ca Diana a preferat sa stea toata ziua la vecinul de varsta ei,decat cu Tudor,dar nici el nu i-a dus dorul ... desi ma asteptam sa bantuie dupa ea pe la gard.Din fericire apa a invins Sa vedem cand ii mai scot si pe strand ... azi merg la cosmetica si p-orma-s ceva mai prezentabila si pentru asa ceva.
Deocamdata-s amandoi pe-afara.Io am ramas azi sa ma ocup de ceva acte,ca am cat cuprnde.La amiaza nu stiu unde-i parcam,la mami sau la noi.Tudor oricum doarme,dar Diana mai nou nu vrea nicicum sa se culce si atunci uneori mai pica lata pe la ora 16 si pana pe la 19 nu se mai trezeste,de ne strica tot programul.Ai vostri mai dorm la amiaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello si de aici!
Ingrid, asteptam poze din plimbarea voastra, ma bucur ca ti-ai implinit visul .
Denisa, sper sa va iasa planurile bine, asa cum iti doresti, cu Alex. E bine ca aveti sprijinul guvernului.
Moni, ma uimeste la propriu Tudor al tau! Diana e o desenatoare super tare si talentata, am vizxionat in drop si mi-au placut la nebunie desenele ei. Avem si noi cartea aceea, dar... imi foloseste mie. Razvan este cam la fel de reticent cand vine vorba despre colorat, scris pe contur etc, dar eu inca am sperante. Cert este ca a progresat, putin, dar a facut-o.
Lili, in gradina ta si eu as munci. Mai pune si tu poze, esti o zgarcita breee .
Daniela, supertare si vacanta voastra din Italia, am vazut poze pe FB.

Noi maine dis de dimineata o taiem din nou la mare, pana luni. Razvan e super incantat, abia asteapta sa inoate in piscina.
Noutati nu am, am abandonat proiectul "CASA" din motive obiective, prefer sa nu intru in detalii . Asta este, nici sperante nu mai am. Sanatosi sa fim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Cristina, asa deci, va rasfatati iar la mare. Sa va balaciti putin si pentru mine, eu nu am sperante anul acesta.
Lili na, cum e??, tot nu vrei putina ploie??? Noi inca avem destula. 13gr azi dimineata acum vreo 16. Ieri a fost asa de intunecat, toata ziua a trebuit sa stm cu lumina aprinsa.
Bee, eu am o problema cu ferestrele. suntem la et I, pana in nov, cu geamurile vechi am stat linistita, ca nu le puteau nici cum deschide, dar le mai prindeau ei deschide, dar acum le deschid singuri. Acum cateva zile am gasit-o pe Daria spanzurata pe geam eu nu i-am mai vazut decat picioarele cand am intrat in casa. Si stiu, ca le cant intr-una dar cine aude???
Ingrid, ma bucur ca v-ati simtit asa de bine. Da vrem poze, .......pai data viitoare treceti granita in elvetia. Ce e inca vreo 2 ore din Insbruck.

David s-a dus la fostul vecin ....cu bicicleta. Pe fete le-am dus la o colega de gradinita, si eu am fost la cumparaturi. Nu vreti sa stiti ce-i la mine in casa. Barbatu a plecat la concertul lui BonJovi (cica la munca)
Denisa U2 a fost anul trecut in elvetia. Si acolo a fost barbatu-meu. A zis ca a fost super. Are noroc ca fiind agent de paza acolo, e gratis!!
Sambata primim cheia de la casa. Si e a noastra. toata vremea stau pe net si caut una alta. M-am saturat, al meu e stresat ca inca nu avem bucatarie, si ca nu am timp sa merg cu el sa alegem gresia si faianta. Cand sa merg??? am inca 3 saptamani de vacanta pe anul asta, 45 ore plus adica inca vreo 6 zile si nu resuesc sa-mi iau jumatate de zi libera. E nebunie, frate..........zici ca maine pica bomba si astia nu au cu ce se trata. Pe deasupra colega romanca a plecat de urgenta luni acasa ca i-a murit bunica, alta a cazut si si-a sucit piciorul si-a rupt ligamentele, si noi astialalti muncim. .
Joi vine mama si sper sa mai rasuflam sa i-a ea in primire copii si noi sa ne vedem de ale nostre.

Mergi la inceput