Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, am completat, de luni inca, dar nu am apucat sa iti spun. Nu te vei mai numi infinity?

Noi in concediu, dar stam in Cluj, ca Patrick a dobindit o nenorocita de conjunctivita ( de o luna deja) de care inca nu am scapat. Nu ne-a deranjat in concediu, ca am pus picaturi( bine, cu comentarii), dar nu s-a vindecat. Marti am fost la Optilens la o dr draguta, acum asteptam pina vineri sa mergem la control.... si saptamina viitoare iar va trebui sa mergem la control, asa ca numai prin zona mai stam, la bunici maxim. Dar e frumos si Clujul daca esti in concediu... mai mergem pe o terasa, oricum suntem mai relaxati.

Anca, spor la munca! Dupa asa concediu lung si cu numeroase vizite, meriti sa mergi la munca

Meli, sanatate lui David!

Poze de la mare sunt ceva la FB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
ANCA am reusit sa ti vad pozele ,tu d soara care esti ,pai zici ca ai 18 ani ,mai ales in poza cu coditzele ma bucur ptvoi ca v ati distrat si cel mai super e ca ati prins temperaturi f faine
MELI sanatate multa la puiutz ,legat de comportamentul printzesei tale nu te stresa ....cam toate mogaldetzele sunt la fel ...la varsta asta...probabil ca sunt si exceptii ...dar rare
VICTO au niste ochisorii copilasii astia ai taice culoare frumoasa are micutzu la par si eu vreau
IOANA bine ati revenit ,da ati avut cocediu nu gluma
tu puiule nu am pastrat numele de Inf.Studio ...sincer nu m a incantat de la inceput numele asta ...dar asa a fost conjunctura si l am preluat ca sa nu mai am cheltuieli in plus

Promotie :Tratamentul de intretinere cu caviar,cu ierburi de mare si namol ,cu ulei de avocado si nuca, cu ciocolata,cu ginseng si iasomie ,cu portocale si vitamina C ,tratamentul antirid cu tablete faciale tip masca ,tratamentul pentru prevenirea ridurilor (cu masca chardonnay ),tratament cu masca silk pentru lifting ,la doar 60 lei/tratament (durata tratamentului de intretinere este de 1 ora si 15 min )-pentru mai multe informatii va rog sunati la 0740062475 ,multumesc

Mergi la inceput

VA multumesc foarte mult pentru raspunsuri

pe primul loc a iesit Jolie Jolie si pe locul 2 Urban Glam ,am ales Urban Glam este numele care ma reprezinta din multe puncte de vedere ,primul nume e f frumos dar cam comun si cam dulceag pentru gustul meu

inca o data multumesc mult si va astept sa profitati de oferta scrisa mai jos

Promotie :Tratamentul de intretinere cu caviar,cu ierburi de mare si namol ,cu ulei de avocado si nuca, cu ciocolata,cu ginseng si iasomie ,cu portocale si vitamina C ,tratamentul antirid cu tablete faciale tip masca ,tratamentul pentru prevenirea ridurilor (cu masca chardonnay ),tratament cu masca silk pentru lifting ,la doar 60 lei/tratament (durata tratamentului de intretinere este de 1 ora si 15 min )-pentru mai multe informatii va rog sunati la 0740062475 ,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Multumim de aprecieri,fetelor!

Ioana, concediul a fost de doar 7 zile...dar e adevarat ca ne-am plimbat mult

Alex, si mie imi place Urban Glam! am incercat sa votez, insa nu am reusit!

Meli, . multa sanatate piticului!

Paula
, chestia cu bateriile chiar e reala...am facut azi o multime de treaba...si mai am si vreme de scris pe forum

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, Urban Glam am ales eu. Foarte potrivit mi se pare pentru ce banuiesc ce vrei sa faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bine ati revenit, fetele cochetele! Scurt am intrat sa va salut si sa fug sa fac bagajele, maine plecam si noi, fetele au ramas la Ludus, in seara asta revenim si noi cu bagaje cu tot. A fost super la buni, numai afara, la balaceala, nisip, terase, distractii...

Va pup si sa fiti cuminti, da?????

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

sal
GABITZULE drum buuuuuuuuuun si distractie maxima !!!
ANCA sondajul s a terminat ,multumesc mult oricum imi place alegerea ta
IOANA ...da....intradevar vreau sa fac multe ...dar deocamndata primeaza casa asa ca pt inceput imi este ok si spatiul asta mic care l am .Cum e puiutzu cu ochisorii ?

tu fetelor cum stau piticii cu mancatul ?mamarutza mea nu mai mananca doua feluri de mancare dupa masa :( sa fie oare din cauza caldurii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare dragelor!

vin si eu fuga fuga...

Alex, si mie imi place cel mai mult Urban Glam...dr si Jolie Jolie...

Anca, frumaose poze, frumaosa vacanta...sa va fie de bine...ce flacau mare aaaaaaaaaai!!!

Gabi , distractie frumaosa! Victo, la fel si voua ca n-am apucat sa va mai urez!

Ioana, vrem pozeeeeeeeeeee.... bine ati revenit in tara de bastina...

Meli, sanatate multa puiutului...ofof...
cat despre fitze... cam toti au la varsta asta... si mie mi-e drag Filip de mor...atata il pupacesc...nu stiu, parca traiesc altfel experienta de mama de data asta...

maine facem si noi anisorul, duminica ne chefuim...desi vremea nu va fi prea prietenoasa... asta e...sper sa nu inghetam...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

seara buna dragelor!

Gaby- sa aveti un concediu de visssss

Andrea-poate-s zvonuri si va fi ok vremea.sa stii ca si eu parca mai multa rabdare am si asta multumita piciului, la fel ca tine simt ca altfel traiesc experienta de mama

noi inspre bine,incep sa organizez si eu una-alta pt ziua lui timea ca inca putin si e aici, am niste emotii sa iasa bine pt ea, inca nu i-am tinut ziua si as vrea sa fie cum isi doreste ea.cred ca ma bucur mai mult decat ea,hihi.ce figuri suntem...

sa aveti un sfarsit de saptamana frumoasa, cu soare, poate-poate totusi tine vremea cu noi...

pup fetele cochetele

meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MELI sanatate multa sa aveti..

ALEX frumoasa alegere.si cam cate tratamente ar trebui facute?de ex antirid?tiadrs papa cand venea de la gardi 2 feluri?ca sara si iarna abia daca papa ceva felul doi.

VICTO ai niste baieti tare dulci.cel mare e leit tati.iar cel mic mami

GABY distractie faina..

eu sunt super stresata cu povestile cu rapirile.pana la urma oare-s adevarate sau nu?aud tot mai multa lume vorbind si susotind.ca cica nu se fac publice sa nu scada vanzarile in magazinele mari.dar s-ar fi intamplat si la metro.si ca-i drogheaza pe copii de-aia ajung tunsi si schimbatiioii nu stiu.mi-e sila de ce tara si vremuri tarim sa ne fie frica sa mai iesim din casa.sper sa fie numai zvonuri,sa fi dat vestea niste minti bolnave dar sa nu fie adevarat.cica si upu ar fi trimis un mesaj sa avem grija....tot felul se mai nascocesc..

NOI bine,ne bucuram de vreme buna si ne tot gandim unde am putea merge si noi cateva zile sa ne recreem.noapte buna tuturor..

ANCA frumoase poze.ce bine ca ati fost la mare,si eu as vrea tot la mare....ce mare s-a facut Sfefan.

Mergi la inceput