Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

trebuie sa avem da, mare grija de copii..uf si stefan e asa de zvapaiat si el..de-abia de sta pe langa noioricum, in ultima vreme noi mergem f putin in magazinele aglomerate. nici la spatiile de joaca.
tot am zis si eu sa sun la gradinita musai, ca absolut nimeni nu ia copilul in afara de noi.dc vine careva,chiar si alt parinte din grupa, sa ne sune.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Ramonella felicitari!!! Recuperare grabnica si Raul Gabriel sa creasca mare si sa fie sanatos!

andree27 hai ca mai ai asa putin Nastere usoara si-un bebe sanatos si papacios.

Eu am nascut joi seara un baietel scump Victor de 3.4 kg si 56 cm.Deocamdata e tare cuminte ziua, in schimb noaptea e un fomist si jumatate si doarme f putin.Dar creste el si isi va face un ritm mai bun

elenuta m-am ingrozit.Si Julia mai dispare in magazine din raza mea vizuala, dar ma iau dupa ea ca mi-e frica de pierdut printre rafturi, dar nu m-am gandit niciodata la rapiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, eu zic sa avem mare grija!Nu-i prima data cand aud de astfel de situatii in Cluj.Abia pot sa-mi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Felicitari Ramo!!!!
Felicitari Lilly!!!!

Victor si Raul Gabriel sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!!

Andreea nastere usoara, iti tin pumnii sa treaca repede si sa-ti tii bebelinul sanatos in brate!

Elena am ramas interzisa, Doamne fereste!

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu fetelor tocmai am vb cu cineva care lucreaza la televiziune in Cj e o stire falsa ,un asemenea eveniment nu putea trece neobservat de presa ....oricum clar ca trebuie sa fim foarte atente ....

LILY felicitari

INGERASUL MEU 3/10/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Buna fetelor..
Doamne ce stire cu rapirea copiilor.. nu imi vine sa cred ca am ajuns sa traim in asa lume...

Stiti cumva careva dintre gravidute sau mamici une se organizeaza cursuri prenatale in Cluj? si daca la 29 s nu ar fi tarziu pt inscriere?
Multumesc mult...

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ce de bebelusi proaspeti avem pe aici! :):)

Felicitari Ramo si Lily! Mult noroc copilasilor, sa va bucurati de ei!
sa veniti sa ne povestiti una-alta.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Seidana nu stiu ...nu ai gasit nimic pe net?
Victo intradevar sunt multi bb proaspeti de abea astept sa vina si randul meu sa dau vestea cea mare

Va rog complectati ,multumesc mult ,mult

http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NIEEML_31552b50

http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NIEELF_c89bf30f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alex.. as vrea ceva incercat... ca nah, subiectul e mai delicat cand se pune pb de bebe din burtica..

Eu va citesc cu sarg si de abia astept sa imi rasfat puiutul/ puiutii asa cum o faceti voi..

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Ramona, Lily mamici felicitari! sa aveti sanantate si pace multa, voi cu bebeii vostri!

Alex, tipa care face torturile este din Baia Mare, o veche cunostinta, re-intalnita dupa 11-12 ani... Nu stiu mai multe, cica realizeaza si comenzi pt Cluj, oamenii merg si le ridica din Baia Mare... no, e un efort pt un tort, dar probabil ca merita, ma gandesc.

Noi suntem mult mult pe afara, cat stau scurt prin casa incerc sa strang, sa gatesc. Ok, sanatoase, dar maraite, acum amandoua :)

Va puuup,
Miha

Mergi la inceput