Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ELENA, PAULA, MELI - multumesc de sfaturi! si eu am sfatuit-o acelasi lucru, sa lase sa mearga lucrurile de la sine! sper din tot sufletul sa fie bine pana la final!

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, NICO, MAGDA, DAVID!

Mergi la inceput

OANA - Nici eu nu sunt pro nastere provocata, chiar cu riscul de-a naste cu altcineva.Bebelusul trebuie sa se nasca atunci cand este pe deplin format si nu atunci cand vor medicii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariandra

OANA - Nici eu nu sunt pro nastere provocata, chiar cu riscul de-a naste cu altcineva.Bebelusul trebuie sa se nasca atunci cand este pe deplin format si nu atunci cand vor medicii....

Andreea si scumpica Daria (03.10.2007)

Andreea - multumesc! Tu si pe galuscutza o tunzi la salonul acela?

Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Multumesc de urari, uite asa ma mai loghez si eu... in rest doar citesc
Va pup, sa aveti o zi frumoasa

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

OANA - Da, la tipa asta m-am obisnuit si ea este tare atasata de copii, are tot felul de jucarioare.
Eu ma tund si coafez la ea din 2002.Mie mi-a placut ca de la par lung am trecut brusc la par scurt (am lasat la latitudinea ei sa ma tunda) si am fost foarte multumita.Trebuie sa revin iar la tunsoarea de prin 2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

saluti

OANA mie mi a fost provocata nasterea ,groaznic ,ingrozitor de durereos ,sa nici nu se gandeasca sa si lase medicul ,,,mai bine sa nasca cu altcineva
MELI felicitari pt alergat

burtica este f bine ar trebui sa nasc in 3 martie 2012 cat mai este pana atunci :))avem 7 saptamani

Am adus capritzele ,Tiadris adora lapticul....cand o vad cum il bea mor de dragul ei ...daca as putea sa beau si eu macar o cana dar "no chance"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Uite-asa mai ies si eu din barlog cand am cate ceva de zis.

oana si eu sunt impotriva nasterii provocate, desi...ambele mele nasteri au fost provocate: una la 40 s si 5 zile si a doua la 39 s si 4 zile.Prima nastere era peste termen si s-ar fi declansat travaliul in ziua respectiva fara niciun ajutor, in schimb la a doua nastere pleca doctorita din oras 3 zile si se putea sa nasc chiar cand nu era ea in oras.Si totusi eu cred ca Victor ar fi vrut sa mai stea in burtica cateva zile, poate chiar mai mult ca a avut mici probleme o zi dupa nastere.Si acum cred ca sunt unele femei care duc sarcina mai mult de 40 sapt (eu sunt una din ele), si altele care nasc la 37 sapt.
Daca ar fi sa dau timpul inapoi nu as mai fi de acord cu provocarea nasterii la Victor chiar daca ar fi fost sa nasc cu alt doctor.Asta o zic pt Victor, nu pt travaliu care a fost destul de scurt (3 ore jumate).

Nu stiti cand se racoreste? Noi ne topim in casa la 29 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor Nico, Alina, Magda, DAvid! Ce de-a racusori!!!

Oana eu am nascut de fiecare data cu un alt medic, la care m-a lasat in grija dr meu, pe acelasi motiv de concediu, si a fost foarte bine totul. Am nascut la 40+5z respectiv la 42s si ma intreb cum ar fi fost Tudor daca l-as fi scos fortat la 38s, mai repede defapt cu 1 luna... Nastere usoara ii doresc si sa-i dea DD cea mai inteleapta alegere si bebe sanatos.

Zi racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

In sfarsit ploaie si racoare ...

LILY cum te descurci cu piticii?nu te am mai vazut pe la gradi :(

Astazi am gatit :ciorba de salata ,fasole scazuta ,dovlecel pane si mai trebuie desert ...o sa l cumpar
nu stiu ce am ....imi trebuie de toate ....cu T n am fost asa ...sper sa fie doar o perioada trecatoare si sa nu ma fac cat "casa"..iara

Mergi la inceput