Gravidutze si mamici de Cluj - 174
Raspunsuri - Pagina 2
lisssa_ana spune:
Salutari si de la noi.
Inca nu am nascut, dar mai am putin
si noi ne renovam casa de la tara, casa bunicilor si ne vom muta acolo cam in 2 ani cand totul va fi gata. E la 16 km de Cluj, ma exact langa Cojocna. De abia asteptam, mai ales pt copii, va fi foarte bine.
Sunt un pic ingrijorata ca am pulsul ridicat, tensiunea mica dar pulsul marit. Acum sa vedem, sa speram ca nu vor fi probleme.
Nu am apucat sa citesc mai nimic, asa ca...revin
Mama de Ana si 36+
Fashion
Victo spune:
noi nu avem aici spatiu verde si sufar..de aceea aproape orice iesire prefer sa fie la pensiune, sa aiba curte.gradinita lui stefan are curte. mare :)
ii duc in vara la strabunici/bunici, la curte. nasii stau la curte..no..ne mai descurcam cumva.
acum dorm gandacii mei. ii iubesc de mor. nu mai mi-e greu cu ei singura. ma descurc cu toate, mai greu cu iesitul afara, ca au program de somn un pic diferit- ca mihai inca doarme un somn bun dimineata (in casa, ca in carucior nu prea).
mananca asta mic de rupe randurile, mai mult decat frate-su.
acum bea LP.rade cu gura pana la urechi cd vede biberonul.
se joaca mult mai complex decat stefan la aceeasi varsta, cum are acces la jucarii de copiii mai mari, il vede pe stefan..asa ma distreaza cum mestereste cu ceva chei pe la tractoare. gaseste butoanele sa dea drumul la jucariile cantatoare, iar la capitolul dans e super haios.
mult mai sociabil, si il iubeste pe stefan de numa. sper ca va fi si reciproc sentimentul.
iar stefan si tati imi cer si o fetita
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
antoni spune:
neata fetele!
ati putea va rog care stiti sa-mi dati si mie o reteta de aluat pentru pizza please!
mersi mult!
Meli
dariandra spune:
MELI - Eu folosesc cu mare succes feliile de paine inmuiate in lapte.Iese o pizza foarte frageda si gustoasa.Tapetez tava cu paine ca si cum ar fi aluat (sa nu fie spatii libere), pun compozitia, la final bat cateva oua si suc de rosii daca vrei si gata pizza.Noua ne place tare mult.
antoni spune:
Andrea-noi vrem sa facem afara in gradina pizza pe jar, si baietii vor neaparat aluat, dar sigur e buna si asa.ms mult!
Victo spune:
meli, pai faina, drojdie (nu f multa, sa nu creasca mult-la 1 kg de faina, un cubulet), apa calduta si un pic de ulei..si un praf de sare si gata aluatul :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
salutare ladies...
ca vorbeati de case...noi am fost recent sa vedem una, ni s-a spus ca e ok pt a face 2 apartamente separate...ei, n-a fost chiar asa, decat daca cine ar fi locuit jos ar fi acceptat varianta de sol si demisol...dar era o buna varianta, pt o familie cu 2-3 copii, pret rezonabil, curte si zona centrala..
si noi ca si Gabi, avem o curte imensa in spatele blocului, cu gazon, pomi, loc de joaca pt copii, f frumos...si multi copilasi mici, de varste apropiate... nu m-as gandi eu neaparat la mutare(a 3-a ar fi... de cand ne-am casatorit) dar as avea ajutoare (ca ne-am lua impreuna cu socrii) si ar fi casa noastra, cu curtea noastra...
victo, in descrierea ta i-am vazut pe ai mei... si la noi cam la fel stau lucrurile...si mie mi se pare ca Filip stie mult mai multe decat Eric la aceeasi varsta...deja se joaca cu masinutele, le impinge pe parchet ca frate-so... vorbeste la telefon... proneste televizorul de cele mai multe ori... si cum aude un sunet sau ritm, deja incepe sa danseze.. e clar ca imita tot ce vede...aaa, si mi se pare ca nu e asa fricos/panicos/plangacios ca frate-so...
lissa, ce putin mai ai...unde nasti? gata pregatirile?
alex, mai ce balerina ai tu acolo... ii place baletul?
va pup! sa aveti o saptamana minunata!
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ALEX29 spune:
sal
da ....n am pus in calcul bona ,pt ca noi nu mai avem nevoie ,T este la gradinita pana la 17:30 -18 si de doua ori pe saptamana pana la 18:30 iar legat de cumparaturi se pot face de doua ori /saptamana si gata si problema cu parcul e rezolvata avand curte se poate amenaja foarte frumos si cu bani putzini ,desigur nici parcul nu e exclus
si legat de vecini sa stii ca avem vecini si nici mie nu mi place fara vecini
Baletul si innotul il face in cadrul gradinitei ,asa ca am scapat de o grija
VICTO daca te intereseaza terenuri mai avem la Ciurila (intravilan)la 15 euro/mp si la Belis ...pt info suna ma
ce super ca esti ok cu piticii
GABI pupam bronzolina mica si pe cea mare de care T intreaba mereu
rochitza de balet i am cumparat o de la Auchan la super pret ...pana-n 30 ron sau 40 ...nu mai stiu exact
ANDREEA-eladeea ,da ,ii place la balet ...isi consuma energia cat se poate de bine .
Se joaca prichindeii cu casutza?
INGERASUL MEU 3/10/2007
ALEX29 spune:
LISSA foarte frumoasa este zona aceea langa Cojocna ,cu multa verdeatza
ai grija de tine ,mai ai un pic
fetelor va rog tare mult sa bifati numele care va place ,ms mult mult
http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NIEEML_31552b50
sa dati raspunsuri f scurte
http://kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NIEELF_c89bf30f
INGERASUL MEU 3/10/2007
Gabriela77 spune:
Gata, Alex, m-am executat, trebuie sa-i iau si Sarei rohita ca a vazut pozele cu T si ma innebuneste. Si ei ii e dor de eaE super ca face activitatile optionale in cadrul gradinitei
Fetelor, va pup, am facut gogosi asa ca fug la dus, parca as fi o gogoasaSomn usor, sa fiti cuminti!
Si zic din nou, cel mai frumos e la casa, mai ales acum cand inca sunt mici si se joaca mult!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele